Klienci bardzo często podkreślają szybkie tempo wysyłki i dostawy, a także krótki czas oczekiwania na wyniki. Wysoko oceniana jest również przejrzystość oraz szczegółowość otrzymywanych wyników. Instrukcje dołączone do produktów są jasne i proste w zrozumieniu. Obsługa klienta wyróżnia się dobrą komunikacją, przejrzystością informacji oraz łatwą dostępnością konsultacji. Pojawiła się jednak sugestia dotycząca braku jednej z potrzebnych informacji w instrukcji.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinielifelinediag.eu
Wszystko przebiegło sprawnie, wyniki już 2 dniach od dostarczenia testów. Gorąco polecam to laboratorium
Szybka przesyłka oraz konsultacja gratis
Przesyłka z instrukcją i kopertą na próbkę dotarła następnego dnia roboczego, miłe zaskoczenie z powodu bezpłatnej konsultacji do badania.
Odpowiedź ze sklepu lifelinediag.eu
Bardzo dziękujemy za wysoką ocenę i pozytywny komentarz 💙
Wszystko w jak najlepszym porządku :)
Papierowa waga to sztos
Przesyłka doszła szybko. Instrukcja była prosta i krótka. Świetny pomysł z papierową wagą. Mogłaby mieć jeszcze miarkę i wszystko byłoby w pakiecie.
Odpowiedź ze sklepu lifelinediag.eu
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię - to dla nas ważne 💙
Forma dostawy i szybkość
Jak na razie wszystko zgodnie z opisem przesyłka szybko dotarła wszystko ładnie zapakowane teraz będziemy czekali na wyniki 😊
Szybka i sprawna wysyłka i dostawa.