boskacioteczka.pl

Opinie łącznie (267) Opinie (121) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci są zachwyceni intensywnością i przyjemnością zapachu produktów, często podkreślając ich naturalność i trwałość. Wielu klientów docenia estetyczne, eleganckie i prezentowe opakowanie produktów. Produkty są oceniane jako bardzo dobrej jakości, starannie wykonane i zgodne z opisem. Klienci bardzo chwalą przyjazną, pomocną i sprawną obsługę klienta. Przeważnie chwalona jest także szybka realizacja zamówień. Pojawiła się jednak pojedyncza negatywna opinia dotycząca opóźnienia realizacji zamówienia oraz sugestia wprowadzenia lepszej komunikacji po zakupie.

Opinieboskacioteczka.pl

Uzależniona od Boskiej Cioteczki

Uwielbiam wracać do tego sklepu. Każda frotka jest wykonana z taką starannością, że widać w tym pasję. Moje loki w końcu znalazły godnego przeciwnika – gumki trzymają się idealnie przez cały dzień, nie szarpią i nie zostawiają odgnieceń. Cała moja rodzina została już nimi zarażona! Serdecznie dziękuję za tak szybką dostawę i tak wysoką jakość. Jesteście wspaniali! 💖
Kupiłam niedawno tabliczki florenckie 3 zapachy i pięknie mi pachnie w garderobie. Nie wiem jeszcze jak długo zapach się utrzyma, ale na razie jest super. Cena też jest atrakcyjna na tle innych wyrobów tego typu. No i boska nazwa sklepu
Wspaniała obsługa klienta i pięknie wykonane frotki
Piękne i bardzo pachnace
Wszystko super, bardzo dobry kontakt. Dziękuję za piękne scrunchies ❤️💪
Pięknie pachną i ładnie zapakowane. Polecam!
Świetna jakość produktu. Opakowanie gotowe na prezent.
Milo że przesylka była dobrze zabezpieczona. I fajnie że dodane były słodkości😁
Ekspresowa wysyłka, super kontakt ze sklepem :) Scrunchie z cudownego materiału, bardzo miłe w dotyku :)
Szybka realizacja, bardzo dobra jakość produktu.

Super!

Pięknie pachną i ładnie zapakowane.

Po prostu boska

Zamówienie zrealizowane migiem, pięknie zapakowane na prezent. Zapachy już wiszą w szafach. Jak będę wiedziała na ile starczą napiszę więcej. A pachną po prostu bosko i naturalnie.
Zawieszki pięknie pachną w szafie i składziku już od kilku dni.