Klienci bardzo chwalą wysoką jakość oferowanych produktów, zwracając uwagę na ich świeżość, naturalność oraz brak konserwantów. Produkty są oceniane jako bardzo smaczne, a szeroki wybór pozwala na odkrywanie nowych smaków. Zadowolenie budzi także ekspresowa realizacja zamówień oraz szybka dostawa. Dodatkowo, estetyczne, solidne i ekologiczne opakowania są doceniane za dobre zabezpieczenie produktów. Opinie na temat cen są przeważnie pozytywne. Pojawiły się nieliczne uwagi dotyczące kosztów dostawy.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniedozgryzienia.pl
Wszystko ok , minus za cene dostawy
Wszystko ok , oprócz ceny dostawy,
Większość firm ma za darmo lub 9 zl do paczkomatu , tu jest kosmos cena , i to mnie ogranicza w zamówieniach
Szybka realizacja zamówienia,dobre ceny.Polecam
Wszystko pasuje, dobry towar, fajne papierowe torebki. Dzięki 💝
Expresowa dostawa, wszystko sprawnie i bezproblemowo komplikacji.Polecam
Zamawiałam wielokrotnie, zawsze zamówienie realizowane szybko, bez najmniejszego zarzutu. Produkty świeże i smaczne. Super sklep, gorąco polecam!!!
Sklep godny polecenia, szybka realizacja zamówienia 😊
Przesyłka dociera błyskawicznie.
Bardzo porządnie zapakowane.
W środku same pyszności.
Bardzo smaczne, mięciutkie gruszki. Córka z kolei zajada się plasterkami ananasa, a ja robiąc w dzbanku owocową herbatę dorzucam 2 plasterki i potem zjadam, smakują jak świeże!
Szybka dostawa, dobre jakościowo produkty. Napewno jeszcze coś zamówię.
Jak zwykle pysznie. Polecam migdały w czekoladzie z posypką malinową.
Jeżeli będą dostępne z posypką cynamonową kupię na pewno.
Pozdrawiam,
Foodie z Krakowa
Dokładnie to otrzymałem, co zamówiłem.
Kraj pochodzenia
Owoce, orzechy i nasiona są jak zawsze bardzo dobrze zapakowane i wspaniale smakują. Moja jedyna uwaga jest taka, że może jeśli jest taka możliwość to warto byłoby wesprzeć nasz rodzimy przemysł i skupować owoce do suszenia w Polsce :)
Pierwsze zamówienie
Było to moje pierwsze zamówienie. Owoce bardzo smaczne - jestem pod wrażeniem szybkości dostawy, opakowania i smaku suszonych owoców. Skosztowałam u znajomych chlebowca i truskawek - polecam wszystkim.
Wszystko przebiegło świetnie. Estetyczne opakowania, zawartość zgodna z opisem.
Bardzo dobra jakość produktów, już nie kupuje gdzie indziej. Polecam bardzo!
Szybko dostarczono, towar dobrej jakości , dobrze opakowany. Na pewno do Was wrócę!
Bardzo dobre daktyle
Od wielu lat zamawiam tylko tu, nie znajdzie się lepszych i zdrowszych bakalii np w supermarketach.
szybka dostawa.suszone owoce jak zwylke przepyszne! dziękuję
Super pycha !