artera.pl

408 reviews since 30 maj 2024

Ważny od: 30 maj 2024
artera.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość wykonania lamp oraz użytych materiałów. Wielu z nich docenia również wyjątkowo staranne i bezpieczne pakowanie produktów na czas transportu. Obsługa klienta jest opisywana jako profesjonalna, pomocna i szybka w rozwiązywaniu problemów. Dużym atutem są także estetyka, design oraz efekt wizualny lamp, które wyróżniają się unikalnością i pięknem. Pozytywne opinie dotyczą również terminowości i sprawności dostawy, a także łatwego i bezproblemowego procesu zakupowego oraz realizacji zamówień. Klienci doceniają fakt, że lampy są produkowane w Polsce i chętnie wspierają rodzimą markę. Wśród opinii pojawiły się pojedyncze głosy krytyczne dotyczące jakości wykonania oraz sporadyczne uwagi na temat dłuższego czasu realizacji zamówienia.

Opinieartera.pl

Produkty godne polecenia, starannie wykonane. Zamówienie zrealizowane zgodnie z terminem nadanym przez sklep.

Odpowiedź ze sklepu artera.pl

Bardzo dziękujemy - dbałość o detale i rzetelność to nasze priorytety. Zapraszamy ponownie!

Bardzo efektowne lampy polskiego producenta

Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą i lampy, które naprawdę są efektowne, i co dla mnie również istotne- polskie i starannie wykonane. Polecam!

Odpowiedź ze sklepu artera.pl

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa! Cieszymy się, że docenia Pani zarówno wykonanie lamp, jak i kontakt z nami.
Świetnie się prezentujesz w salonie. W wykonaniu dwóch obwodów jest bardzo funkcjonalny.

Odpowiedź ze sklepu artera.pl

Dziękujemy za wsparcie i zaufanie – pięć gwiazdek to najpiękniejsza nagroda!
Bardzo ładne lampy, dostawa zgodnie z ustaleniami.

Odpowiedź ze sklepu artera.pl

Serdecznie dziękujemy za 5 gwiazdek i tak miły komentarz! To dla nas najlepsza motywacja do dalszej pracy :)
idealna, przepiękna lampa
Wszystko sprawnie i lampa jest świetna!
Great service and beautiful items!👌
Bardzo dziękuję za przyspieszenie wysyłki, lampa bardzo dobrze zabezpieczona, dziękuję :)

Odpowiedź ze sklepu artera.pl

Cała przyjemność po naszej stronie! Staramy się wychodzić naprzeciw potrzebom naszych klientów, dlatego cieszymy się, że paczka dotarła bezpiecznie. Dziękujemy za miłe słowa :)

Polecam produkt i firmę

Lampa jest ładnie wykonana, kolory jak na zdjęciach, wygląda bardzo ładnie. Obsługa na 5+

Odpowiedź ze sklepu artera.pl

Taka ocena dla naszej obsługi to dla nas największa nagroda! Bardzo dziękujemy za uznanie. Cieszymy się, że kolory i wykonanie lampy w pełni odpowiadają opisowi. Do zobaczenia przy kolejnych zakupach!
Lampa przyszła co prawda częściowo w innym kolorze ale równie ładnym :)

Odpowiedź ze sklepu artera.pl

Bardzo dziękujemy za wyrozumiałość i tak pozytywne podejście! Choć zawsze dążymy do perfekcji w realizacji zamówień, ogromnie nas cieszy, że ta drobna niespodzianka kolorystyczna również zyskała Pani uznanie i lampa się podoba :)
wszystko super zabezpieczone. Dostawa zgodnie z terminem przesłanym w mailu.

Odpowiedź ze sklepu artera.pl

Bezpieczeństwo przesyłki to dla nas podstawa, dlatego bardzo dbamy o solidne pakowanie. Dziękujemy za opinię i potwierdzenie, że wszystko dotarło na czas i w idealnym stanie!

• +48790420270
  • www.artera.pl