Dlaczego realizacja zamówienia tak długo trwa?
W poniedziałek rano zarejestrowałam i opłaciłam zamówienie, ale zostało przekazane do kuriera (InPost) dopiero w czwartek. Czy spakowanie kilkunastu produktów wymaga aż 4 dni???
To nie jest odosobniony przypadek. Przy realizacji poprzednich zamówień w marketbio czas oczekiwania był podobny.
Dlaczego realizacja zamówienia tak długo trwa?
13 mar 2023
drugi tydzień czekam na moją opłaconą paczkę i nie mam informacji co się właściwie dzieje
Oferowany towar dedykowany diabetykom jest dla mnie cenny. Nie wszędzie są dostępne spożywcze produkty bez cukru.
Poza tym sposób zabezpieczania paczki jest perfekcyjny. Nigdy żaden produkt nie był uszkodzony.