Pro-Fryz

3087 reviews since 30 gru 2024

Ważny od: 30 gru 2024
pro-fryz.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczne tempo realizacji zamówienia oraz dostawy. Obsługa klienta oceniana jest jako bardzo miła, profesjonalna i pomocna. Wielu klientów zwraca uwagę na staranne, bezpieczne i profesjonalne zapakowanie przesyłek. Zamówione produkty są zgodne z opisem, oczekiwaniami i zamówieniem. Jakość produktów oraz ich oferta są przeważnie oceniane bardzo pozytywnie. Pojawiają się sugestie dotyczące asortymentu.

OpiniePro-Fryz

Wszystko super

Na ten sklep trafiłam całkiem przypadkowo, ponieważ w sklepie, w którym zazwyczaj zamawiałam farby, zabrakło jednego z potrzebnych produktów. To był strzał w dziesiątkę! Wysyłka błyskawiczna, wszystko świetnie zapakowane, a obsługa na najwyższym poziomie. Zyskaliście właśnie nową klientkę. Zdecydowanie polecam!
Bardzo duża pojemność,lakier rewelacyjny od lat szukałam takiego lakieru,inne sklejały włosy,robiły na skórze łupierz,zostawiały proszek jakiś na włosach ten jest moim nr 1, serdecznie polecam super szybka przesyłka
Ogólnie jestem bardzo zadowolona z suszarki i uważam, że jest to produkt bardzo dobry, aczkolwiek nie jestem zadowolona z jednej rzeczy, mianowicie przyciski na rączce są umieszczone na bardzo nieodpowiedniej wysokości gdyż za każdym razem kiedy suszę włosy to trzymając suszarkę ręką i manewrując suszarka dookoła głowy wyłączam suszarkę. Jestem zdziwiona, ze te przyciski zostały tak niepraktycznie ułożone na rączce w tak drogim produkcie. Nie można swobodnie złapać za rączkę suszarki bo ręka ląduje na przyciskach i przełącza tryby z zimnego powietrza na ciepłe i tak jest za każdym razem kiedy używam suszarki, naprawdę powinny one być wyżej rozmieszczone, zdecydowanie ułatwiałoby to prace suszarka
Firma solidna, słowna. Pomimo uszkodzonego towaru, firma uwzględniła szybko reklamację.I otrzymałam towar w nienagannym stanie. Polecam . Ceny bardzo dobre.
Witam serdecznie. Bardzo dziękuję za bardzo miłą obsługę i bardzo szybkie dostarczenie mojego zamówienia, szybciej niż oczekiwałam. Będę następnym razem korzystała także z Państwa oferty i pomocy. Pozdrawiam
Wszystko! Było Ok. I na czas. Polecam wszystkim.Dziękuję .Na pewno coś jeszcze zamówię.Pozdrawiam
Bardzo szybko i sprawnie zrobiłam zakupy w waszym sklepie. Dziękuję.
Szybkość zamówienia , informowanie o etapach jego realizacji
Zamówienie doszło do miarę szybko i wszystko z produktem ok.
Bardzo szybkie i dobre dostarczenie. Szkoda, że opisie nie było wyjaśnione, że będzie bez szpilek wypełnienie koka
Towar taki jak zamówiony i szybka wysyłka
Wszystko szybko wszystko sprawnie zgodnie z zamówieniem
Zamówienie zgodne z opisem. Szybka dostawa. Polecam !
ekspresowe dostarczenie zamówionego towaru
Bardzo miła obsługa. Gdybym mogła dać dałabym gwiazdkę więcej.
Jestem zadowolona z szybkiej wysyłki
To moje drugie zakupy z tej firmy i wszystko jak zawsze jest perfekcyjnie nawet z trudno dostępnych oxydantem. Polecam
Polecam! Szybka realizacja i wysyłka 😊😊
Świetnie, sprawna i bezproblemowa obsługa 👌 Polecam 💪