Pro-Fryz

Opinie łącznie (2866) Opinie (2038) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień i ekspresową dostawę. Kupujący zwracają uwagę na staranne, bezpieczne i estetyczne pakowanie produktów. Klienci doceniają profesjonalizm, uprzejmość oraz kompetencje obsługi klienta. Większość klientów jest zadowolona z zgodności produktów z opisem i zamówieniem. Kupujący cenią szybkie i skuteczne rozwiązywanie zgłaszanych problemów i reklamacji. Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość oferowanych produktów. Sporadycznie pojawiają się uwagi krytyczne dotyczące pakowania produktów.

OpiniePro-Fryz

(1952)

Wszystko super

Na ten sklep trafiłam całkiem przypadkowo, ponieważ w sklepie, w którym zazwyczaj zamawiałam farby, zabrakło jednego z potrzebnych produktów. To był strzał w dziesiątkę! Wysyłka błyskawiczna, wszystko świetnie zapakowane, a obsługa na najwyższym poziomie. Zyskaliście właśnie nową klientkę. Zdecydowanie polecam!
Ogólnie jestem bardzo zadowolona z suszarki i uważam, że jest to produkt bardzo dobry, aczkolwiek nie jestem zadowolona z jednej rzeczy, mianowicie przyciski na rączce są umieszczone na bardzo nieodpowiedniej wysokości gdyż za każdym razem kiedy suszę włosy to trzymając suszarkę ręką i manewrując suszarka dookoła głowy wyłączam suszarkę. Jestem zdziwiona, ze te przyciski zostały tak niepraktycznie ułożone na rączce w tak drogim produkcie. Nie można swobodnie złapać za rączkę suszarki bo ręka ląduje na przyciskach i przełącza tryby z zimnego powietrza na ciepłe i tak jest za każdym razem kiedy używam suszarki, naprawdę powinny one być wyżej rozmieszczone, zdecydowanie ułatwiałoby to prace suszarka
Witam serdecznie. Bardzo dziękuję za bardzo miłą obsługę i bardzo szybkie dostarczenie mojego zamówienia, szybciej niż oczekiwałam. Będę następnym razem korzystała także z Państwa oferty i pomocy. Pozdrawiam
Bardzo szybkie i dobre dostarczenie. Szkoda, że opisie nie było wyjaśnione, że będzie bez szpilek wypełnienie koka
To moje drugie zakupy z tej firmy i wszystko jak zawsze jest perfekcyjnie nawet z trudno dostępnych oxydantem. Polecam

Super Sklep Polecam

Wzorowa transakcja! Obsługa znakomita, super ceny a także produkty Sprzedawca uczciwy, wszystko świetnie spakowane i zabezpieczone natomiast wysyłka ekspresowa, towar przybył z prędkością światła Wszystko w najlepszym porządku, dlatego Polecam Wszystkim i Dziękuję pięknie za udane zakupy :)

Odpowiedź ze sklepu Pro-Fryz

Dziękujemy za pozytywną opinię :) W ramach podziękowania przesłaliśmy na maila kod rabatowy na kolejne zakupy! Pozdrawiamy, Zespół Pro-Fryz.pl
Wszystko zgodnie z zamówieniem i dostawa na następny dzień tak jak obiecano. Polecam!
Swietny puder w spraju i lakier rownierz napewno jeszcze zaowie szybka wysylka swietnie zapakowane jestem bardzo zadowolona
Przesyłkę bardzo szybko otrzymałam. Zapakowana profesjonalne. Byłam bardzo pozytywnie zaskoczona
Przesyłka dotarła szybko aczkolwiek kubek był cały potłuczony . Z zewnątrz paczka nie wyglądała na uszkodzoną , dopiero po otwarciu okazało się, że kubek jest cały w kawałkach. Musicie odpowiednio oznaczać przesyłki o zawartości materiałów kruchych i porcelanowych.
Zamówienie dotarło bardzo szybko. Towar dobrze zapakowany i zgadzał się z zamówieniem. Była możliwość płatności za pobraniem, co było dla mnie ważne.

EWA

Jestem bardzo zadowolona z szybkiej dostawy i taniej. Polecam każdemu Ewa
Farby najwyższej jakości szkoda że nie ma pełnej palety barw brakuje 6/97 Szybko solidnie Jestem bardzo zadowolona Dziękuję Wszystkim Katarzyna

Odpowiedź ze sklepu Pro-Fryz

Szybko i bezproblemowo. Dziękuję i polecam
Wszystko jest w porządku szybko i sprawnie
Szybka wysyłka. Polecam z całego serca
Szybka wysyłka, wszystko super, produkty dobrze zapakowane.
Jestem bardzo zadowolona z lakieru do włosów i szybkiej dostawy
Polecam, szybka wysyłka zamówienia!
Wszystko w jak najlepszym porządku:)