Ważny od: 30 gru 2024Ważny
Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczne tempo realizacji zamówienia oraz dostawy. Obsługa klienta oceniana jest jako bardzo miła, profesjonalna i pomocna. Wielu klientów zwraca uwagę na staranne, bezpieczne i profesjonalne zapakowanie przesyłek. Zamówione produkty są zgodne z opisem, oczekiwaniami i zamówieniem. Jakość produktów oraz ich oferta są przeważnie oceniane bardzo pozytywnie. Pojawiają się sugestie dotyczące asortymentu.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniePro-Fryz
Super Sklep Polecam
Wzorowa transakcja! Obsługa znakomita, super ceny a także produkty Sprzedawca uczciwy, wszystko świetnie spakowane i zabezpieczone natomiast wysyłka ekspresowa, towar przybył z prędkością światła Wszystko w najlepszym porządku, dlatego Polecam Wszystkim i Dziękuję pięknie za udane zakupy :)
Odpowiedź ze sklepu Pro-Fryz
Dziękujemy za pozytywną opinię :) W ramach podziękowania przesłaliśmy na maila kod rabatowy na kolejne zakupy!
Pozdrawiamy,
Zespół Pro-Fryz.pl
Bardzo szybka realizacja zamówienia.
Dziękuję bardzo szybka dostawa, produkty takie jakie chciałam.
Nakładka jest super wszystko się zgadza
Bardzo szybka dostawa. Polecam
Wszystko zgodnie z zamówieniem i dostawa na następny dzień tak jak obiecano. Polecam!
Swietny puder w spraju i lakier rownierz napewno jeszcze zaowie szybka wysylka swietnie zapakowane jestem bardzo zadowolona
Bardzo szybka przesyłka
Szybko, dobre produkty.
Szybka wysyłka i bardzo porządnie zapakowana oraz zabezpieczona paczka 😊
Sprawny zakup
Sprawnie przeprowadzony zakup, świetne produkty,
Bardzo szybki czas dostawy.
farby do włosów mogłyby być w zestawach z oxydantem.
Zamówienie zrealizowane bez zarzutu
Przesyłkę bardzo szybko otrzymałam. Zapakowana profesjonalne. Byłam bardzo pozytywnie zaskoczona
IDEALNA OBSŁUGA
Błyskawiczna dostawa,wszystko w porządku.
Bardzo szybka realizacja i dostawa wszystko zgodne z zamówieniem.
Szybka dostawa. Rzetelny sprzedawca. Bardzo polecam. Dziękuję.
Przesyłka dotarła szybko aczkolwiek kubek był cały potłuczony . Z zewnątrz paczka nie wyglądała na uszkodzoną , dopiero po otwarciu okazało się, że kubek jest cały w kawałkach. Musicie odpowiednio oznaczać przesyłki o zawartości materiałów kruchych i porcelanowych.