rozgastore.pl- Logo - Opinie

rozgastore.pl

Opinie (549) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (549)

rozgastore.pl- Logo - Opinie

rozgastore.pl

Opinie (549) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (549)

Opinie na temat rozgastore.pl są przeważająco pozytywne. Klienci są zachwyceni wysoką jakością wykonania biżuterii, podkreślając dbałość o szczegóły oraz unikalność produktów. Wielu z nich docenia niepowtarzalny, metafizyczny charakter biżuterii oraz jej symbolikę i oryginalny design. Estetyka i dbałość o opakowanie są często chwalone, a klienci doceniają pachnące, ekologiczne i pięknie przygotowane paczki. Błyskawiczna realizacja zamówień i szybka wysyłka to jedne z najczęściej wymienianych zalet obsługi sklepu. Klienci chwalą również kontakt i indywidualne podejście obsługi, doceniając szybkość reakcji oraz pomoc w przypadku problemów. Biżuteria jest często wybierana jako prezent, a obdarowane osoby są zachwycone upominkiem i jego oprawą. Większość klientów pozytywnie ocenia sprawność i bezpieczeństwo dostawy. Część klientów uważa produkty za drogie, choć przeważają opinie, że cena jest adekwatna do jakości i wyjątkowości wyrobów. Sporadycznie pojawiają się także uwagi o kosztach lub uszkodzeniach przesyłek z winy przewoźnika.

Opinie nt. sklepu rozgastore.pl

Agata J.
Miłorzębowe kolczyki dla mojej przyjaciółki sprawiły, że ona oniemiała🤣one aż błyszczą i są zjawiskowe😍I jak zwykle opakowanie cudowne i cała reszta niezwykla. Uwielbiam Rózgę!!!! To już 6 prezent od Rózgi dla najbliższych mi kobiet♥️ Sama mam lipowe kolczyki wiszące i wkręty (choć od jednego z wkrętów odpadł listek☹️ i muszę kupić nowe) oraz pierścionek lipowy! Ps nie mówiąc, że wysyłka ekspresowa, bo ja zawsze na ostatnią chwilę przypominam sobie, że muszę coś wyjątkowego kupić🤦 Wyjątkowa, metafizyczna biżu♥️
Po otwarciu pudełka rozchodzi się ładny zapach, a zielone paski papieru wyglądają jak mech, przez co całość robi dobre wrażenie na sam początek. Opis z symboliką również zbudza pozytywne emocje. Jednakże dobrze byłoby samo kartonowe pudełko zapakować jeszcze w stretch na czas przesyłki. Promowanie się na wykopie przynosi jakieś efekty, skoro zamówiłem naszyjnik. Pozdrawiam cieplutko.
Odpowiedź ze sklepu rozgastore.pl
Dziękuję za docenienie tych najmniejszych detali. 🌿 Cieszę się, że całość zrobiła dobre wrażenie. Przy pakowaniu naszych zamówień nie używamy plastiku ponieważ zależy nam na naturalnych rozwiązaniach i spójności z tym, co tworzymy. Niemniej dziękuję za Pana uwagę 🙂

Zakup z gwarancją satysfakcji

Upominek w postaci jaworowego zestawu (kolczyki plus naszyjnik) zdecydowanie przypadł do gustu prezentując idealny mariaż subtelności formy i solidności wykonania. Wycyzelowany detal biżuterii dopełnia uniwersalnego całokształtu rękodzieła, adekwatnego zarówno jako codzienny dodatek ubioru, jak i wyszukany akcent odświętnej kreacji. Symboliczny wymiar kolekcji dodatkowo wzmacnia potrzebę jej posiadania😉
Odpowiedź ze sklepu rozgastore.pl
Bardzo dziękuję za tak piękną opinię. Cieszę się, że jaworowy zestaw spodobał się i że docenił Pan zarówno detale, jak i symbolikę biżuterii. Niech pięknie towarzyszy zarówno na co dzień, jak i przy wyjątkowych okazjach. Zapraszam ponownie :)
Zestaw z lipą Zakupiłam komplet biżuterii z myślą o ślubie i codziennym noszeniu. Jestem bardzo zadowolona, biżuteria jak w pełni spełniła moje oczekiwania. Dodatkowo przepięknie opakowana i z małym prezentem w środku. Polecam!
Odpowiedź ze sklepu rozgastore.pl
Dziękuję za opinię. Cieszę się, że lipowy zestaw skradł Pani serce i będzie towarzyszyć w tak wyjątkowym dniu. <3 Życzę przyjemnego noszenia niezależnie od okazji i oczywiście zapraszamy ponownie do naszego rózgowego świata. :)

Komplet kółek leśnych!

Z okazji zbliżającego się dnia kobiet kupiłam sobie komplet z leśnymi kółkami i pierścionek z gałązką. Ta biżuteria to coś więcej niż świecące dodatki. Zakładając ją naprawdę zyskuje dużo pewności siebie i spokoju :) Jestem zachwycona i kolejny raz zakochuje się w tej biżuterii
Odpowiedź ze sklepu rozgastore.pl
Dziękuję za miłe słowa :) Niech biżuteria pięknie się nosi! Zapraszam ponownie!

Miła obsługa klienta, chociaż marketing- natrętny

Update: Spotkałem się z miłą obsługą i ze względu na wadę łańcuszka został on szybko i sprawnie wymieniony na nowy. Nadal uważam, że marketingowe maile są natrętne, ale moje ogólne doświadczenie z tym sklepem po ponownej weryfikacji oceniam lepiej niż przed miesiącem. Podnoszę ocenę z 2 do 4 (na 5). Stary komentarz: Bardzo natrętny sposób wciskania produktów. Zobaczyłem na reklamie, wszedłem, kupiłem. Po zakupie wszedłem sprawdzić jeszcze raz cenę i od tego czasu 3 razy dziennie dostaje SMS-y i maile nagabujące do zakupu. Gdyby nie to- dałbym pięć gwiazdek bo ładny produkt i szybka wysyłka. Niestety bycie zbyt natrętnym jest bardzo nieprzyjemne- zwłaszcza gdy się zaufa danemu sklepowi a ten wykorzystuje pozyskane dane do atakowania klienta reklamami i spamem z każdej strony.
Odpowiedź ze sklepu rozgastore.pl
Dziękujemy za aktualizację opinii i poświęcony czas. Cieszymy się, że wymiana przebiegła sprawnie. :) Zgłoszone uwagi dotyczące komunikacji przyjmujemy i wcielamy w życie :) Pozdrawiamy i życzymy wszystkiego dobrego.
Pięknie zapakowane, turbo szybko dotarło. Jestem zachwycony i myślę, że żona też będzie gdy otrzyma prezent z okazji rocznicy ślubu! Wybór pakowania na prezent wraz z autorską świeczką okazał się wart swojej ceny.
Odpowiedź ze sklepu rozgastore.pl
Dziękuję za opinię. Bardzo się cieszę, że wybrał pan Rózgę na prezent i liczę, że żona będzie zadowolona z biżuterii. :) Zapraszam ponownie!
Piękne wyroby, piękne opakowanie, szybka realizacja. Prosze przemyśleć politykę darmowej dostawy - powinna byc zależna od wartości zamówienia. Realizowałam bon podarunkowy, ktory obniżył koszt na paragonie z 550 na 50 zl i musiałam zapłacić 16zl za dostawę.
Odpowiedź ze sklepu rozgastore.pl
Bardzo dziękuję za miłe słowa, cieszę, że wszystko się spodobało 🙂 Dziękuję też za zwrócenie uwagi na kwestię dostawy - ma Pani rację, w takiej sytuacji nie jest to do końca intuicyjne. Skontaktujemy się z Panią mailowo, żeby wyjaśnić tę sytuację i znaleźć jak najlepsze rozwiązanie.
przepiękna jakość i cudowne wykonanie. szczegóły z jaką dostarczony był mój naszyjnik były rozczulające. cokolwiek nie zrobiłaby rózga jest piękne i każde z osobna jest dziełem sztuki. absolutnie polecam gorąco każdemu, kto kocha las naturę i jej piękno nosić te małą cząstkę natury ze sobą.
Odpowiedź ze sklepu rozgastore.pl
Dziękuję za tak piękną opinię. Niech naszyjnik pięknie się nosi i towarzyszy na co dzień. 🌿
Piękna zawieszka.... troszkę ciasny łańcuszek.... ale to moja wina.... mogłam zmierzyć wcześniej i wybrać większy.... jakos po zdjęciach nie przyszło mi to do głowy....
Odpowiedź ze sklepu rozgastore.pl
Dziękuję za opinię, bardzo się cieszę, że zawieszka się podoba 🙂 Jeśli chodzi o łańcuszek, takie sytuacje się zdarzają, dlatego mamy możliwość wymiany na dłuższy 🙂 Napisałyśmy już do Pani maila - prześlemy tam wszystkie szczegóły, żeby cały proces był jak najprostszy i szybki.

Niesamowicie magiczna biżuteria artystyczna

Moja przesyłka dotarła na dzień po zamówieniu :) Paczka zewnętrzna była lekko wgnieciona za co odpowiada InPost, jednak wewnętrzna paczuszka była nienaruszona. Pięknie pachnące wnętrze skrywało w sobie ekologiczne wypełnienie ze ścinków brązowego papieru i zielono-butelkowe pudełeczko, w którym poza zestawem składającym się ze srebrnego, pozłacanego 24K złotem naszyjnika i kolczyków w kształcie listków mistycznego dębu ze sztyftami z pozłacanymi„barankami”. Posiadam również srebrny zestaw z listkami brzozy oksydowanej i typ zakrętek ze srebrnego zestawu jest prosty co jest wygodniejsze w użyciu w przypadku delikatnie dłuższych paznokci. Liście są wykonane z dbałością o najmniejszy szczegół zarówno w „zawiszkach” jak i kolczykach. Zawieszki są jednostronne, brzegi blaszek liści są wykończone w tak delikatny sposób, że nie zahaczają się o odzież i praktycznie są niewyczuwalne - niesamowicie przyjemne w noszeniu. Kolekcja pozłacana jest dodatkowo zaopatrzona w przepiękną mini pozłacaną wizytówkę z nazwą firmy na zakończeniu przedłużki łańcuszka pozłacanego. Tym istotnym detalem różnią się moje 2 zestawy. Srebrny z brzozą zakupiony rok temu latem miał samą przedłużka, więc ją odczepiłam bo długość 42 cm jest dla mnie idealna. Obecny dębowy zestaw zakupiłam z myślą o dniu nauczyciela jako prezent dla samej siebie - trafiony w punkt! :) Choć chokery i bransoletki z serii malinowy chruśniak również bardzo wodzą mnie na pokuszenie i chyba za niedługo nie będę potrafiła się oprzeć przed kolejnymi zakupami u Pani Soni właścicielki Rózgi to bardzo gorąco polecam wszystkie zakupione przeze mnie dotychczas zestawy biżuterii artystycznej wykonanej z największą starannością i wysłaną maksymalnie szybko z pracowni Rózgi - ta biżuteria jest magiczna i jedyna w swoim rodzaju :) Polecam!
Odpowiedź ze sklepu rozgastore.pl
Dziękuję za tak wyjątkową opinię. To ogromna przyjemność czytać tak szczegółowy i serdeczny opis doświadczenia z moją biżuterią. Cieszę się, że dębowe i brzozowe liście sprawiają tyle radości i że zostały tak pięknie docenione. Zapraszam ponownie do leśnego świata Rózgi.

Metafizyczna biżuterua

Tu wszystko jest magiczne i unikatowe. Po pierwsze sama biżuteria jest zupełnie niezwykła i metafizyczna. Począwszy od pomysłu przez detale i cudowne wykonanie. Po drugie opakowanie, które trudno opakowaniem nazwać. To raczej pudełeczko z przesłaniem i zapachem. Metafizyka po raz drugi:) No i wspaniały kontakt i newsletter jakich mało. Metafizyka po raz trzeci:) Mam całą lipę, całą!!A teraz będę zamawiać dla ważnych dla mnie osób inne metafizyczne okazy biżuteryjne! Każda kobieta, dziewczyna, a nawet uważam dziewczynka powinna mieć coś od Rózgi, bo to jest niezwykła biżuteria jakich nie ma nigdzie indziej! Dziękuję:) PS Już gdzieś pisałam o tej metafizycznej biżuterii, ale mogę o niej pisać no poematy całe:) Lepiej już się nie da, bo nawet wysyłka bardzo szybka! Dziękuję raz jeszcze:)
Odpowiedź ze sklepu rozgastore.pl
Dziękuję za te niezwykle ciepłe słowa. Cieszę się, że biżuteria z lipą zajęła w Pani kolekcji tak szczególne miejsce. Dziękuję za każdy detal, który Pani dostrzegła, bo to dla mnie największa motywacja do dalszej pracy. Zapraszam ponownie do leśnego świata Rózgi.
Paczka od Rózga Store to magia! Począwszy od pięknie zapakowanego zamówienia, ulotki z informacjami o sklepie, symbolu biżuterii, a skończywszy na samym produkcie - ja zamówiłam kolczyki. Przepięknie zrobione, z dbałością o detale i jakość. Od razu trafiły na swoje miejsce i nie ściągam ich w ogóle. Dodają mi mocy i pewności siebie. Bardzo miłe było też dostać symboliczny kod na następne zakupy. Na pewno wrócę do sklepu po kolejne produkty.
Odpowiedź ze sklepu rozgastore.pl
Dziękuję Pani za tak piękną opinię. To ogromna radość wiedzieć, że kolczyki tak dobrze się noszą i że stały się częścią codzienności. Cieszę się też, że te mniejsze detale zostały docenione. Zapraszam ponownie do leśnego świata Rózgi.

Pierścionek z listkiem lipy

Zamówiłam pierścionek z listkiem lipy, który początkowo dotarł z małym pęknięciem. Po wysłaniu zdjęcia sprzedawca bez problemu zaproponował zwrot lub wymianę. Postanowiłam dać drugą szansę, ponieważ samo wykonanie i projekt bardzo mi się podobały. Cały proces wymiany przebiegł bezproblemowo i ekspresowo — szybko otrzymałam nowy, idealny pierścionek. Jednym słowem: nie ma lipy! 😉 Z przyjemnością wrócę po coś jeszcze.
Odpowiedź ze sklepu rozgastore.pl
Dziękuję za miłe słowa, niech biżuteria pięknie się nosi. Zapraszam ponownie.
Agata J.
Wszystko w Rózdze jest niezwykle! Biżuteria metafizyczna, dbałość o wszelkie szczegóły począwszy od modeli, przez filozofię drzewną, a skończywszy na kolorystyce i estetyce opakowań😮 Jestem wielką fanką i jeśli chce zrobić jakiejś bliskiej osobie wyjątkowy prezent, to tylko tu!!!! Dziękuję bardzo♥️PS Już jesteście doskonali😊
Odpowiedź ze sklepu rozgastore.pl
Bardzo dziękujemy za tak piękne słowa! 🌿 Cieszymy się ogromnie, że biżuteria i jej detale sprawiają tyle przyjemności. To dla nas prawdziwa satysfakcja wiedzieć, że Rózga jest miejscem, gdzie można znaleźć wyjątkowy prezent dla bliskiej osoby. ♥️ Serdecznie zapraszamy ponownie do leśnego świata Rózgi!
Wspaniale zapakowane nawet bez oznaczenia pakowania na prezent. Sam produkt jest przepiękny, nie jest wykluczone, że wrócimy po więcej :)
Odpowiedź ze sklepu rozgastore.pl
Dziękuję za opinię. Niech biżuteria pięknie się nosi :) Zapraszam ponownie!

Sztuka i natura blisko serca

Uwielbiam rózgową biżuterię. Mam złoty zestaw dębu i srebrny klonu i oba są wspaniałe. Na pewno na tym nie poprzestanę. Polecam i pozdrawiam serdecznie panią Sonię, za przemiły kontakt w kwestii mojego zamówienia.
Odpowiedź ze sklepu rozgastore.pl
Bardzo dziękuję za tak miłe słowa. Cieszę się, że leśne zestawy sprawiają tyle radości. Dziękuję za zaufanie i oczywiście zapraszam ponownie. Również serdecznie pozdrawiam pani Anno :)
Jestem pod wrażeniem prędkości, z jaką zamówienie zostało zrealizowane. Produkt zamówiony jednego dnia, następnego był już do odbioru. Całość była bardzo dobrze i ekologicznie zabezpieczona. Jestem też pod wrażeniem opakowania prezentowego. Sama biżuteria wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach, choć na ostateczną ocenę muszę poczekać, aż zostanie wręczona
Odpowiedź ze sklepu rozgastore.pl
Dziękuję za opinię i zwrócenie uwagi na te dodatkowe detale :) Mam nadzieję, że obdarowana osoba również się ucieszy. Zapraszam ponownie do leśnego świata Rózgi.
Wszystko mi się podobało, pierścionek piękny, wzór, jakość, szybka dostawa. Wspaniale!
Jak na tego typu artykuł - kolczyki bardzo drogie, odlew hurtowy z tej samej formy co wisiorek, bigiel kolczyków bez zapięcia - pewnie by jeszcze zaoszczędzić, bigiel wygląda jak z gotowych komponentów. Sama przesyłka sprawnie i bardzo dobrze pudełeczko ok, zapach bardzo ładny