Klienci niezwykle często chwalą wysoką jakość wykonania biżuterii oraz dbałość o detale. Zdecydowana większość klientów docenia estetykę i wyjątkowość opakowań, często opisując je jako piękne, pachnące i dopracowane. Klienci bardzo pozytywnie oceniają szybkość realizacji zamówień i ekspresową dostawę. Opinie o obsłudze klienta są przeważnie bardzo pozytywne, podkreślając miły kontakt oraz sprawność rozwiązywania problemów. Klienci często podkreślają unikatowość, metafizyczny charakter oraz oryginalność biżuterii, czyniąc ją wyjątkową na rynku. Produkty są bardzo często kupowane na prezent, a obdarowani są zwykle zachwyceni.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinierozgastore.pl
Paczka od Rózga Store to magia! Począwszy od pięknie zapakowanego zamówienia, ulotki z informacjami o sklepie, symbolu biżuterii, a skończywszy na samym produkcie - ja zamówiłam kolczyki. Przepięknie zrobione, z dbałością o detale i jakość. Od razu trafiły na swoje miejsce i nie ściągam ich w ogóle. Dodają mi mocy i pewności siebie. Bardzo miłe było też dostać symboliczny kod na następne zakupy. Na pewno wrócę do sklepu po kolejne produkty.
Odpowiedź ze sklepu rozgastore.pl
Dziękuję Pani za tak piękną opinię.
To ogromna radość wiedzieć, że kolczyki tak dobrze się noszą i że stały się częścią codzienności. Cieszę się też, że te mniejsze detale zostały docenione. Zapraszam ponownie do leśnego świata Rózgi.
Pierścionek z listkiem lipy
Zamówiłam pierścionek z listkiem lipy, który początkowo dotarł z małym pęknięciem. Po wysłaniu zdjęcia sprzedawca bez problemu zaproponował zwrot lub wymianę. Postanowiłam dać drugą szansę, ponieważ samo wykonanie i projekt bardzo mi się podobały. Cały proces wymiany przebiegł bezproblemowo i ekspresowo — szybko otrzymałam nowy, idealny pierścionek. Jednym słowem: nie ma lipy! 😉 Z przyjemnością wrócę po coś jeszcze.
Odpowiedź ze sklepu rozgastore.pl
Dziękuję za miłe słowa, niech biżuteria pięknie się nosi. Zapraszam ponownie.
Super kontakt ze sprzedającą i ekspresowa wysyłka :) Przecudna biżuteria, bardzo dobrze zapakowana
Wszystko w Rózdze jest niezwykle! Biżuteria metafizyczna, dbałość o wszelkie szczegóły począwszy od modeli, przez filozofię drzewną, a skończywszy na kolorystyce i estetyce opakowań😮 Jestem wielką fanką i jeśli chce zrobić jakiejś bliskiej osobie wyjątkowy prezent, to tylko tu!!!! Dziękuję bardzo♥️PS Już jesteście doskonali😊
Odpowiedź ze sklepu rozgastore.pl
Bardzo dziękujemy za tak piękne słowa! 🌿
Cieszymy się ogromnie, że biżuteria i jej detale sprawiają tyle przyjemności. To dla nas prawdziwa satysfakcja wiedzieć, że Rózga jest miejscem, gdzie można znaleźć wyjątkowy prezent dla bliskiej osoby. ♥️
Serdecznie zapraszamy ponownie do leśnego świata Rózgi!
Niesamowicie szybko otrzymałem zamówiony produkt, a kontakt ze sprzedawcą był bardzo sprawny i miły:)
Wspaniale zapakowane nawet bez oznaczenia pakowania na prezent. Sam produkt jest przepiękny, nie jest wykluczone, że wrócimy po więcej :)
Dziękuję za opinię.
Niech biżuteria pięknie się nosi :)
Zapraszam ponownie!
Przepiękna biżuteria. Zakochałam się od pierwszego wejrzenia❤️❤️
Bardzo poda mi się że jest karteczka z symboliką
zakupy bez problemów, przesyłka szybka, towar wygląda bardzo dobrze, Żona zachwycona.
Brak uwag.
Odpowiedź ze sklepu rozgastore.pl
Bardzo się cieszymy, że obdarowana osoba ucieszyła się z rózgowego prezentu :)
Polecamy się na przyszłość!
Naszyjnik przepiękny! A do tego bardzo miła i szybko odpowiadająca obsługa klienta :)
Dziękujemy za miłe słowa i zapraszamy ponownie <3
Sztuka i natura blisko serca
Uwielbiam rózgową biżuterię. Mam złoty zestaw dębu i srebrny klonu i oba są wspaniałe. Na pewno na tym nie poprzestanę. Polecam i pozdrawiam serdecznie panią Sonię, za przemiły kontakt w kwestii mojego zamówienia.
Odpowiedź ze sklepu rozgastore.pl
Bardzo dziękuję za tak miłe słowa. Cieszę się, że leśne zestawy sprawiają tyle radości. Dziękuję za zaufanie i oczywiście zapraszam ponownie. Również serdecznie pozdrawiam pani Anno :)
Jak na tego typu artykuł - kolczyki bardzo drogie, odlew hurtowy z tej samej formy co wisiorek, bigiel kolczyków bez zapięcia - pewnie by jeszcze zaoszczędzić, bigiel wygląda jak z gotowych komponentów. Sama przesyłka sprawnie i bardzo dobrze pudełeczko ok, zapach bardzo ładny
Odpowiedź ze sklepu rozgastore.pl
Pani Agato, dziękuję za opinię i poświęcony czas.
Cieszę się, że pozytywnie ocenia Pani realizację zamówienia, opakowanie i zapach :)
Jeśli chodzi o kolczyki, do każdego kompletu dodajemy silikonowe zapięcia zabezpieczające. Jeżeli nie było ich w przesyłce, to przepraszam za niedopatrzenie. Napiszę do Pani wiadomość, żeby to wyjaśnić. Z mojego doświadczenia właśnie takie zapięcia najlepiej zabezpieczają kolczyki na biglu przed zgubieniem.
Pani produkt rzeczywiście powstał metodą odlewu. Korzystamy z tej technologii absolutnie nie ze względu na oszczędności, ale dlatego, że tylko ona pozwala odwzorować wszystkie mikro detale, które projektuję - fakturę liści czy unerwienie. Sam odlew jest dopiero początkiem procesu. Każdy element przechodzi później przez ręczne szlifowanie, oksydowanie i polerowanie. To wieloetapowy proces , który prowadzi do tego, żeby produkt wyglądał tak pięknie jak na zdjęciach w sklepie. Zależy mi na pełnej transparentności, dlatego otwarcie o tym piszę. Dziękuję za szczerość, którą biorę sobie do serca, żeby poprawiać moją ofertę i komunikację.
Jestem pod wrażeniem prędkości, z jaką zamówienie zostało zrealizowane. Produkt zamówiony jednego dnia, następnego był już do odbioru. Całość była bardzo dobrze i ekologicznie zabezpieczona. Jestem też pod wrażeniem opakowania prezentowego.
Sama biżuteria wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach, choć na ostateczną ocenę muszę poczekać, aż zostanie wręczona
Odpowiedź ze sklepu rozgastore.pl
Dziękuję za opinię i zwrócenie uwagi na te dodatkowe detale :) Mam nadzieję, że obdarowana osoba również się ucieszy. Zapraszam ponownie do leśnego świata Rózgi.
Wszystko mi się podobało, pierścionek piękny, wzór, jakość, szybka dostawa. Wspaniale!
Dziękuję za opinię :)
Niech pierścionek dodaje Pani leśnej mocy każdego dnia <3
Cudowne. Pięknie wykonane. Pasują jak ulał ❤️❤️❤️
Jestem bardzo zadowolona! Przepiękne!
Naszyjnik w kształcie liścia lipu
Naszyjnik w kształcie liścia lipy okazał się przepiękny, na żywo robi jeszcze większe wrażenie niż na zdjęciu. Gorąco polecam.
Odpowiedź ze sklepu rozgastore.pl
Dziękuję za opinię. Bardzo cieszą mnie takie słowa i motywują do dalszej pracy. :)
Zapraszam ponownie!
Biżuteria piękna, wysyłka bardzo szybka :)
Jestem zachwycona zakupem. Na pewno jeszcze wrócę ☺️.
Odpowiedź ze sklepu rozgastore.pl
Cieszymy się, że nasza biżuteria chwyciła Pani serce, to dla nas najlepszy komplement :)
Zapraszamy ponownie!