strefasupli.pl

Opinie łącznie (4276) Opinie (2986) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień oraz krótki czas dostawy. Wielu klientów docenia szeroki wybór produktów i dostępność różnych marek oraz smaków. Obsługa klienta jest oceniana jako bardzo profesjonalna, skuteczna i pomocna. Ceny produktów oraz promocje są postrzegane jako bardzo atrakcyjne i konkurencyjne. Klienci pozytywnie oceniają jakość, świeżość i zgodność produktów z opisem. Większość klientów jest zadowolona ze sposobu zapakowania przesyłek i ich stanu po dostarczeniu. Sporadycznie pojawiają się pojedyncze zastrzeżenia dotyczące jakości i zgodności produktów z opisem.

Opiniestrefasupli.pl

I liked and disliked

I liked that it was quite easy to order. I didn't like that Polish is not my native language, it would be much more convenient if there was a page in English as well
Wszystko super, świetna kreatynka :)
Zamawiam od was któryś raz z rzędu i ZAWSZE wszystko jest dostarczone zgodnie z zamówieniem i na czase
Zamawiałem w sklepie już kilka razy, zawsze dawałem 5 gwiazdek bo wszystko było best problemów. Tym razem również zamówienie doszło szybko, oraz produkt jest odpowiedni. Jednak miałem spore trudności ze złożeniem zamówienia na stronie. Kolejne opcje takie jak dostawa, sposób płatności, sposób dostawy nie ładowały się. Początkowo myślałem że nie jest już dostępny inpost jako sposób dostawy, ale to strona nie wyświetlała pozostałych sposobów. Pomogło czyszczenie cache memory z każdym kolejnym krokiem, finalnie około 4 razy.
Duży wybór artykułów i bardzo szybka realizacja.
Szybka realizacja zamówienia.

Duży wybór, świetne ceny, błyskawiczna dostawa!
Szybka wysyłka, dobrze zapakowany towar
Wszystko w znakomitym porządku. Puszki nie uszkodzone a największe zaskoczenie w transporcie niecałe dwa dni i przesyłka była u mnie. Jest pogrom wśród konkurencji za czas dostarczenia oraz cenę.
Wszystko było super , dostawa , kontakt. Polecam firme StrefaSupli !
Jestem ukontentowany z zakupu.
Pełen profesjonalizm! Szybka dostawa i realizacja. Duży asortyment i miła obsługa! Polecam :)

Szeroki asortyment, szybka dostawa, bardzo dobry kontakt
Powinny być jakieś gratisy przy tak dużych zamówieniach
Szybka i sprawna obsługa.
Przesyłka na drugi dzień była u mnie. Polecam
wszystko jak trzeba, do następnego!

Sumienność i odpowiedzialność

Odpowiedzialne podejście do realizacji zamówienia nawet, gdy problemy wynikają z błędów firm zewnętrznych, np. realizujących płatności. Bardzo dobry kontakt i niezwłoczne reagowanie w przypadku jakichkolwiek niejasności.
Wszystko w porządku, szybko, sprawnie i tanio. Polecam
Super, szybka wysyłka