Ważny od: 6 lip 2022
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i dostaw. Obsługa klienta oceniana jest jako bardzo miła, profesjonalna oraz sprawna w rozwiązywaniu problemów. Produkty oceniane są jako wysokiej jakości, trwałe i spełniające oczekiwania. Klienci doceniają solidne, estetyczne i bezpieczne pakowanie produktów. Ceny produktów są uznawane za atrakcyjne, a relacja jakości do ceny jest pozytywnie oceniana. Zamówienia są zgodne z opisem oraz spełniają oczekiwania klientów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniedomowelaboratorium.pl
Dużo delikatniejsza szczoteczka niż elektryczna. Można dobrać sobie odpowiedną twardość nakładki. Polecam.
Przesyłka dostarczona błyskawicznie!
Dzień wcześniej zamówione koło południa, następnego dnia było już w placówce.
Wszystko zgodne z zamówieniem.
Bardzo dziękuję. To nie pierwsze Nasze zamówienie zrealizowane w trybie ekspresowym.
Wysyłka bardzo szybka
Szybka obsługa
Jestem bardzo zadowolona z obsługi !!Przesyłka wróciła do nadawcy, bo nie zdążyłam jej odebrać z paczkomaty ,ale po kontakcie z obsługa wszystko zostało załatwione błyskawicznie i bez żadnych dodatkowych kosztów .Paczka została wysłana ponownie,dotarla szybko i w idealnym stanie.Bardzo mila, profesjonalna obsługa klienta-rzadko spotykane podejście!Zdecydowanie polecam ten sklep!!Dziękuję
Szczoteczka profesjonalna, wysoka jakość, cena zachęcająca. Pięknie wykonana, możliwość przetestowania 3 twardości szczoteczek w zestawie. Dobre parametry. Jestem zachwycona, zachęciłam córke do zakupu :) Czekają mnie kolejne zakupy
Urządzenie działa, dobrze zapakowane,szybka wysylka
domowelaboratorium.pl
Odwiedź stronę internetowąO nas