julianessa.pl

Opinie łącznie (3112) Opinie (1619) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo chwalą błyskawiczną realizację zamówień i ekspresową wysyłkę. Produkty są regularnie określane jako wysokiej jakości, dopracowane i niezawodne. Paczki są starannie i estetycznie zapakowane, co jest często podkreślane w opiniach. Obsługa klienta opisywana jest jako pomocna, profesjonalna i na wysokim poziomie. Wielu klientów docenia także dołączane upominki i gratisy do zamówień. Produkty są zwykle zgodne z opisem, choć sporadycznie pojawia się rozczarowanie różnicą w kolorze.

Opiniejulianessa.pl

Podobał mi się gratis (próbka kremu) Jestem bardzo zadowolona z jakości waszych produktów, również estetyki całego sklepu, ponieważ mało kto w prowadząc biznes na taką skalę skupia tak dużą uwagę na szczegóły jak wy ale możecie zmienić jeśli się oczywiście da, wielkość opakowań. Zamówiłam 4 paczki kapturków i dostałam pudełko, które mogłoby pomieścić 10 lakierów. Uważam że szkoda kartonu na małą ilość zamówionych produktów. Oczywiście biorę pod uwagę fakt, że w waszym sklepie internetowym pewnie są zamawiane produkty w dużej ilości i mało osób kupuje mało rzeczy. Pozdrawiam i życzę miłego dnia :)

Odpowiedź ze sklepu julianessa.pl

Dziękujemy za miłe słowa! W kwestii pakowania - zbyt mały karton może zwiększyć ryzyko zaginięcia paczki w transporcie, stąd takie rozwiązanie :)
Szybka wysyłka. Dobrze zabezpieczona paczka. Zawszę jakiś upominek lub próbka do zamówienia. I co najważniejsze bardzo dobrej jakości produkty. Serdecznie polecam ❤️

Odpowiedź ze sklepu julianessa.pl

Bardzo nam miło, dziękujemy!

Paczka zawsze na czas 💗

Co tu dużo mówić, kupuje od lat w sklepie u Julii i nigdy nie zdarzyło mi się czekać na paczkę dłużej niż 2 dni, najczęściej zamawiam dziś, a jutro już mam 😎Wszystko jest zawsze pięknie zapakowane! Bardzo polecam dziewczyny z pakowni robią kawał dobrej roboty 😁💗

Odpowiedź ze sklepu julianessa.pl

Bardzo dziękujemy za tak pozytywny komentarz! Jest nam niesamowicie miło :)
Paczka przyszła naprawdę szybko, schludnie zapakowana i dodatkowo dorzucony był drobny gratis co jest przyjemnym akcentem. Fartuszek przeuroczy i praktyczny polecam

Odpowiedź ze sklepu julianessa.pl

Dziękujemy za ten pozytywny i miły komentarz :)
Całe zamówienie szybko dostarczone, aczkolwiek mam uwagę co do zdjęć kolorów lakierów. Zamówiłam kolor neonowy czerwień nr 722 i jestem zawiedziona, bo rozumiem gdyby sie minimalnie różnił ale różni się bardzo jest to bardziej róż niż czerwień.

Odpowiedź ze sklepu julianessa.pl

Dziękujemy za komentarz :) Staramy się jak najlepiej odwzorować kolory produktów, jednak czasami mogą pojawić się różnice. Warto też pamiętać, że różne telefony i ustawienia ekranów mogą wyświetlać kolory nieco inaczej - stąd mogą wynikać takie rozbieżności :)
Jak zawsze wszystko unikalne piękne super zadowolona napewno niedługo zamówię znów 😍 jestem uzależniona od tych produktów dopracowane w każdym calu

Odpowiedź ze sklepu julianessa.pl

Ale miło czytać, dziękujemy bardzo! :)
Dziękuję bardzo za moją paczuszkę ! Obsługa jak zawsze na najwyższym poziomie🙂uwielbiam pracę na waszych produktach i narzędziach . Dziękuję również za prezenciki. Polecam z całego serduszka !!!

Odpowiedź ze sklepu julianessa.pl

Bardzo dziękujemy za miłe słowa! :)

Ekspresowo wysłana paczka🩷

Ekspresowo wysłana paczka, świetny kontakt Produkty super jakości Uwielbiam!!!!🥰

Odpowiedź ze sklepu julianessa.pl

Bardzo miło czytać takie opinie, dziękujemy!

Profesjonalizm i perfekcja w roli głównej 🩷

Julia Nessa tworzy wspaniałe produkty. Frezy do skórek są meega precyzyjne, idealnie współpracują ze skórą i wygładzają. 😍 Każda paczka zaskakuje. Dzisiaj jak otworzyłam paczkę i zobaczyłam frez dual to mi zaparło dech w piersiach, już widzę jak pracuje tym frezem bez obaw że dotknę do opuszka klientki. Frez jest bardzo precyzyjny. A ten pędzelek do odpylania… jest uroczy. 😍

Odpowiedź ze sklepu julianessa.pl

Niesamowicie nam miło! Bardzo dziękujemy za tyle pięknych słów i zdjęcie :)
Szybkość realizacji zamówienia i sposób zapakowania! No i oczywiście same produkty!!! Polecam serdecznie!

Odpowiedź ze sklepu julianessa.pl

Bardzo nam miło, dziękujemy! :)
Jakość wykonania rękawów do zdjęć jest doskonała!

Odpowiedź ze sklepu julianessa.pl

Jak miło, dziękujemy pięknie!
Jak zwykle wszystko super polecam serdecznie

Serce rośnie, dziękujemy!
Mega szybka wysyłka Pięknie zapakowane!
Polecam serdecznie Firmę JN Praca na produktach sama przyjemność 🫶

Odpowiedź ze sklepu julianessa.pl

Dziękujemy pięknie za miłe słowa!
Wysyłka ekspresowa , jednego dnia zamówiłam a na drugi dzień już przyszło . Świetna soczewka , dzięki niej zdjęcia paznokci wychodzą fantastycznie

Odpowiedź ze sklepu julianessa.pl

Wspaniale to czytać, dziękujemy!

uwielbiam!

polecam, bardzo łatwo sie pracuje na tych produktach

Dziękujemy pięknie!
Serdecznie polecam!! W sklepie zawsze panuje przyjemna atmosfera. Odbiór zamówienia przebiega szybko i bez komplikacji. Na miejscu można również zakupić produkty. Oraz uzyskać poradę jak użyć dany produkt. Produkty świetnej jakości. Zawsze chętnie tu wracam ❤️

Odpowiedź ze sklepu julianessa.pl

Bardzo dziękujemy za tyle miłych słów! :)
To moje pierwsze zamówienie i na pewno nie ostatnie!

Odpowiedź ze sklepu julianessa.pl

Dziękujemy i cieszymy się :)
Wszystko super. Ekspresowa wysyłka

Dziękujemy bardzo!
Myślę że jeszcze nie trafiłam na tak szybką i profesjonalną obsługę. Dziękuję

Odpowiedź ze sklepu julianessa.pl

Ależ miło nam to czytać, dziękujemy!