goldsaver.pl

Opinie łącznie (375) Opinie (241) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często doceniają uprzejmość, profesjonalizm i wysoki poziom obsługi klienta zarówno w punktach stacjonarnych, jak i w kontakcie zdalnym. Pozytywnie oceniana jest także szybkość realizacji zamówień i dostaw. Sklep zdobywa uznanie za przejrzystość, łatwość obsługi strony i aplikacji oraz prostotę całego procesu zakupu. Wielu klientów podkreśla, że zakupy i dostawy przebiegają bezproblemowo i zgodnie z oczekiwaniami. Doceniana jest również możliwość zakupu złota po kawałku oraz elastyczność w wyborze sposobu inwestowania, co wyróżnia ofertę na tle konkurencji. Dodatkowym atutem jest szybki i sprawny kontakt z działem obsługi klienta. Część klientów zwraca uwagę na stosunkowo wysokie koszty lub prowizje. Pojawiają się także pojedyncze głosy o zbyt długim oczekiwaniu na realizację zamówienia oraz sugestie dotyczące potrzeby lepszej informacji o ewentualnych opóźnieniach.

Opiniegoldsaver.pl

Polecam.Zakupy bez najmniejszych zastrzeżeń.

Cały proces regularnych zakupów złota za mniejsze kwoty przebiegał prawidłowo bez żadnych komplikacji. Po uzbieraniu uncjowej sztabki została ona szybko dostarczona na podany adres. Zdecydowanym plusem jest wymiana sztabki na monetę podczas jej zamawiania za promocyjną 1 zł oraz płatność blikiem bez prowizji.

Może być

Ogólnie okej, ale cena samego w sobie złota wysoka, kurs przykładowo 530 A u was 590, nie fajnie, po uzbieraniu całej sztabki i tak jestem na starcie stratny z 2000 zł, ciężko żeby to aż tak urosło, aby wyjść na plus
Wszystko profesjonalnie kupiłem już jedną sztabkę i monetę i przyznam że kupowanie po kawałku złota bardzo mi się podoba, a tak strasznie się obawiałem że to jakaś fikcja. Bardzo dobry pomysł. Nie trzeba wydawać jakichś dużych sum żeby trochę zaoszczędzić pieniążków przed inflacją. Będę kupował dalej. Pozdrawiam. Firma godna polecenia.👍
Na sztabkę zbierałem troche czasu i doświadczyłem różnych skoków wartości złota. Efekt końcowy i tak zadowala, super że jest możliwość kupowania złota po kawałku.

Odpowiedź ze sklepu goldsaver.pl

Cieszymy się, że udało się i sztabka jest już u Ciebie! Dziękujemy i pozdrawiamy!
Suuuuuuper polecam. Ja zamawiałam do paczkomatu. Około tygodnia czekałam od zamówienia do wysłania. Przesyłka przyszla cała nie naruszona i nie oznakowana z skąd wiec duuuuuuży plus za to. Polecam.

Dziękujemy :)
Goldsaver mogę polecić z ręką na sercu. Wszystko działa bardzo sprawnie. Kontakt z działem obsługi jest wręcz natychmiastowy. W moim przypadku, zależało mi na czasie przy odbiorze monety i cały team stanął na wysokości zadania. Z przyjemnością będę kontynuował współpracę z Wami i polecał Was moim znajomym. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie

Elżbieta z Krakowa poleca

Z czystym sumieniem polecam tą firmę. Początkowo ostrożnie podchodziłam do takiej formy zakupu złota inwestując mniejsze kwoty i obserwując sposób księgowania i kontakt. Potem zaufałam i zainwestowałam większą kwotę kupując uncję. Przesyłka wysłana szybko kurierem, dobrze zabezpieczona.

Odpowiedź ze sklepu goldsaver.pl

Super, dziękujemy bardzo za opinię i wysoką ocenę!

Investment at your own pace

I really like the idea of being able to buy gold slowly, it’s a good way to invest at your own pace , keep up the good work

Thanks a lot!
Podobało mi się, że wszystko jest takie jasne i proste. Następną uncję też kupię u Was.

Najlepszy sposób kupowania złota na raty

Nie znam lepszego sposobu kupowania złota "po kawałku" niż oferta Goldsaver. Korzystam z ich usług od trzech lat i nie planuję przestać.

Odpowiedź ze sklepu goldsaver.pl

Wow! Cieszymy się słysząc takie miłe słowa od naszych stałych Klientów, którzy odbierają kolejną już sztabkę lub monetę! Pozdrawiamy
Tym razem dostałem sztabkę w 3 dniach od zamówienia. Jak zwykle polecam sprzedawcę
Wszystko w jak najlepszym porządku. Wybrałem odbiór osobisty w jednym z punktów Goldenmark, obsługa na najwyższym poziomie.

Dziękujemy i pozdrawiamy!
Witam, realizacja zamówienia bez zastrzeżeń. Cały proces zakupu bardzo atrakcyjny i wygodny. Jeżeli coś zmienić to może dodać mniejsze sztabki np. 1/2 uncji. pozdrawiam Roman

Dziękujemy i pozdrawiamy!
zintegrowac informacje dla klienta otrzymywaną z salonow Goldsaver ze istnieje dodatkowy koszt zakupu zlota z przelicznikiem 1,069 a nie informowac ze cena jest rowna cenie zlota na rynku.

Odpowiedź ze sklepu goldsaver.pl

Nie do końca rozumiemy, ale i tak dziękujemy za ocenę! Pozdrawiamy!
TROCHE ZA DLUGO SIE CZEKA NA ODBIUR
Jak zawsze wszystko w jak najlepszym porządku. Super sposób dywersyfikacji długoterminowej lokaty kapitału. Polecam

Dziękujemy i pozdrawiamy!
W przypadku opóźnienia wysłania przesyłki powinniście sami poinformować że dostawa będzie opóźniona, a nie czekać aż osoba będzie się upominała o dostawę.

Odpowiedź ze sklepu goldsaver.pl

Jeśli nastąpiło opóźnienie - przepraszamy najmocniej. Pozdrawiamy!