higarden.pl

79 reviews since 16 sty 2026

Ważny od: 16 sty 2026
higarden.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą szybkie tempo realizacji zamówień i obsługi. Wielu klientów pozytywnie ocenia jakość otrzymanych produktów. Obsługa klienta jest chwalona za sprawność, profesjonalizm i dobry kontakt. Dodatkowo, klienci często zwracają uwagę na atrakcyjne lub konkurencyjne ceny. Pojawia się jednak pojedynczy zarzut dotyczący braku kontaktu ze strony obsługi klienta.

Opiniehigarden.pl

Odpowiedź ze sklepu higarden.pl

Dzień dobry, serdecznie dziękujemy za najwyższą ocenę. To dla nas duża radość i motywacja do dalszej pracy. Z poważaniem Zespół HiGarden.pl
Szybko i sprawnie

Odpowiedź ze sklepu higarden.pl

Dzień dobry, dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Z poważaniem Zespół HiGarden.pl

Odpowiedź ze sklepu higarden.pl

Dzień dobry, dziękujemy za 5 gwiazdek. Cieszymy się, że spełniliśmy Państwa oczekiwania. Z poważaniem Zespół HiGarden.pl

Odpowiedź ze sklepu higarden.pl

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za pozytywną, 5-gwiazdkową ocenę. Miło nam, że wszystko przebiegło zgodnie z oczekiwaniami. Z poważaniem Zespół HiGarden.pl
Niestety nie profesjonalne pakowanie. Luzem rzucone do pudełka. Produkt się uszkodził. Brak kontaktu. Jeśli coś wysyłacie ponad 600 km to warto lepiej zabezpieczyć paczkę.

Odpowiedź ze sklepu higarden.pl

Dzień dobry, dziękujemy za opinię i przepraszamy za zaistniałą sytuację. Bardzo nam przykro, że paczka nie została odpowiednio zabezpieczona, a produkt dotarł uszkodzony. Takie sytuacje nie powinny mieć miejsca. Prosimy o ponowną wiadomość wraz z numerem zamówienia oraz zdjęciami uszkodzonego produktu i opakowania, abyśmy mogli jak najszybciej sprawdzić sprawę i zaproponować odpowiednie rozwiązanie. Z poważaniem Zespół HiGarden.pl
Wszystko super. Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem.

Odpowiedź ze sklepu higarden.pl

Dzień dobry, dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że wszystko było super, wysyłka szybka, a towar zgodny z opisem. Z poważaniem Zespół HiGarden.pl

Growbox Super

Wszystko fajnie. Nie mam zastrzeżeń. Suoer obsługa, najlepsza cena. Polecam

Odpowiedź ze sklepu higarden.pl

Dzień dobry, dziękujemy za świetną opinię i polecenie. Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z growboxa, obsługi oraz najlepszej ceny. Miło nam, że wszystko przebiegło bez zastrzeżeń. Z poważaniem Zespół HiGarden.pl

Odpowiedź ze sklepu higarden.pl

Dzień dobry, dziękujemy za świetną ocenę. Państwa zadowolenie jest dla nas bardzo ważne. Z poważaniem Zespół HiGarden.pl

Szybka dostawa. Polecam.

Odpowiedź ze sklepu higarden.pl

Dzień dobry, dziękujemy za pozytywną opinię i polecenie. Cieszymy się, że dostawa była szybka. Z poważaniem Zespół HiGarden.pl

Odpowiedź ze sklepu higarden.pl

Dzień dobry, dziękujemy za 5-gwiazdkową opinię i zaufanie. Cieszymy się, że mogliśmy sprostać Państwa oczekiwaniom. Z poważaniem Zespół HiGarden.pl
Szybka wysyłka ,produkt ten co w opisie.Polecam

Odpowiedź ze sklepu higarden.pl

Dzień dobry, dziękujemy za pozytywną opinię i polecenie. Cieszymy się, że wysyłka była szybka, a produkt zgodny z opisem. Z poważaniem Zespół HiGarden.pl

Odpowiedź ze sklepu higarden.pl

Dzień dobry, dziękujemy za 5-gwiazdkową opinię. Bardzo się cieszymy, że są Państwo zadowoleni z zakupów w HiGarden.pl. Z poważaniem Zespół HiGarden.pl
Szybka dostawa, dobra jakość towaru

Odpowiedź ze sklepu higarden.pl

Dzień dobry, dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z szybkiej dostawy oraz dobrej jakości towaru. Z poważaniem Zespół HiGarden.pl

Super ceny macie , pozdrawiam Sanlight

Odpowiedź ze sklepu higarden.pl

Dzień dobry, dziękujemy za pozytywną opinię i pozdrowienia. Cieszymy się, że doceniają Państwo nasze ceny. Z poważaniem Zespół HiGarden.pl

Wyświetl wszystkie profile