Opinie łącznie (1007) Opinie (487) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 8 sie 2023

natrawniku.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówienia oraz ekspresową dostawę produktów. Obsługa klienta jest oceniana jako łatwo dostępna, pomocna i uprzejma. Większość opinii podkreśla solidne i bezpieczne zapakowanie przesyłek. Doceniane jest także profesjonalne podejście sprzedawcy oraz wysoka jakość obsługi na każdym etapie zakupu. Produkty są solidne, wysokiej jakości i spełniają oczekiwania klientów. Atutem sklepu są również atrakcyjne ceny oraz szeroki wybór dostępnych produktów. Pojawia się jednak pojedynczy krytyczny głos dotyczący śledzenia przesyłki oraz jeden przypadek uszkodzenia opakowania podczas transportu.

Opinienatrawniku.pl

Zakup zaliczam do tych perfekcyjnych ...Telefon - złożenie zamówienia - dostawa za 24h / Jeśli jest się zdecydowanym wystarczy zamówić , jeśli jest się nie zdecydowanym wystarczy zadzwonić żeby być już zdecydowanym ... Generalnie przemyślany zakup potwierdzony przez sprzedawcę ... Kosiarka przetestowana , działa jak należy ... Dziękuję i polecam wszystkim zakupy w tym sklepie ...
Bardzo dobry, nowoczesny sprzęt, akumulator bardzo długo pracuje około 100 minut. Nożyce z wysięgnikiem razem z 0,5 metrową przedłużką sprawdzają się na wysokich 4m żywopłotach. Polecam, wreszcie mogę bezpiecznie pracować bez wysokiej drabiny.
Bardzo pomocny sprzedawca, wykazał dobrą wolę aby załatwić sprawę, która praktycznie była nie do załatwienia, a na której bardzo nam zależało. Dziękuję 🙂

Odpowiedź ze sklepu natrawniku.pl

Niestety, to my sprzedawcy musimy czasami naprawiać błędne decyzje producentów. Ja też się cieszę, że udało się rozwiązać sprawę akceptowalnie dla obu stron i że finalnie jest Pani zadowolona :)
Same superlatywy. Szybka realizacja zamówienia. Kosiarka dotarła świetnie zabezpieczona. Wszystko jak należy.

Super obsługa

Dobry, bezpośredni kontakt ze sprzedawcą. Przesyłka zrealizowana bez problemów.

Kosa STIHL FS 12O

Produkt zamuwiony u państwa przebiegał bardzo sprawnie od momentu płatności aż do dostawy.
Szybkość dostawy oraz towar dobrze zabezpieczony na czas transportu
Wszystko super. Ekspresowa wysyłka. Polecam serdecznie
Bardzo szybko reaguje na wysłanie zapytania, konkretna i solidna firma.

Szybko, sprawnie w atrakcyjnych cenach

Szybko, sprawnie i bez najmniejszego problemu. Duży wybór, atrakcyjne ceny, ekspresowa wysyłka.
Polecam zakup, miła obsługa ,szybka wysyłka.
Jestem pod wrażeniem terminowości i profesjonalizmu. Dziękuje.
Sprawnie, terminowo, przesyłka solidnie i bezpiecznie zapakowana. Polecam.
Dobry kontakt z przedstawicielem firmy
Szybko sprawnie, polecam
Kosiarka dostarczona bardzo szybko, bez uszkodzeń. Polecam tego sprzedawcę.

Mocna i solidna pilarka

Szybka i sprawna dostawa.
Na razie jest super
Trochę z obawami, ale produkt bardzo dobry, cichy, mało pali (w porównaniu z poprzednim ) Polecamy
Szybka wysylka polecam, towar idealnie zapakowany

• +48733543424
  • natrawniku.pl
  • sklep@natrawniku.pl
  • Tomaszów Lubelski, POL

natrawniku.pl

Nasz sklep to miejsce stworzone po to, by ułatwić mniejsze i większe prace w ogrodzie. Dzięki wykorzystaniu proponowanych przez nas rozwiązań dbanie o przestrzeń wokół domu będzie proste i przyjemne -...