Opinie łącznie (3622) Opinie (2359) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 23 gru 2021

norsan-omega.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą szybki czas realizacji zamówień oraz terminową dostawę produktów. Produkty są postrzegane jako wysokiej jakości, skuteczne i godne zaufania, co przekłada się na satysfakcję i powtarzalność zakupów. Klienci doceniają staranne, bezpieczne i estetyczne pakowanie przesyłek, często z dodatkowymi zabezpieczeniami chłodzącymi. Wielu klientów jest pozytywnie zaskoczonych dodatkowymi upominkami, gadżetami i materiałami edukacyjnymi dołączanymi do przesyłek. Obsługa klienta jest oceniana jako profesjonalna, miła, pomocna i elastyczna w rozwiązywaniu problemów. Klienci często zwracają uwagę na delikatny, przyjemny smak produktów, co wpływa na komfort użytkowania. Klienci pozytywnie odbierają kupony rabatowe i promocje, które zachęcają do kolejnych zakupów. Sporadycznie pojawiają się negatywne opinie dotyczące smaku produktów oraz zgłaszany jest brak kuponów rabatowych i promocji.

Opinienorsan-omega.pl

Extra!

Szybkość dostawy, zapakowanie oraz estetyka na najwyższym poziomie. Omega 3 bardzo wysokiej jakości.

Odpowiedź ze sklepu norsan-omega.pl

Bardzo dziękujemy za 5 gwiazdek i tak wspaniałą opinię! 💙 Ogromnie cieszy nas, że docenia Pani naszą dbałość o ekspresową wysyłkę, estetykę pakowania oraz najwyższą jakość naszego oleju Omega-3. Pozdrawiamy serdecznie, zespół Norsan.

Przemiła obsługa, szybka wysyłka, zabezpieczenie przesyłki przed wysoką temperaturą wkładem chodzącym, kilka razy w roku do zakupów dodawane są atrakcyjne prezenty.

Rewelacyjny produkt.

Bardzo dobrze zapakowany produkt i paczka. Super prezenty, których się nie spodziewałem i jeszcze lepsze Omega 3. Wyniki TOTOX mówią same za siebie. Genialny produkt, napewno będę wracał.
Dosyć niedawno odkryłam Norsan . Jestem zadowolona przede wszystkim z jakości , szybka dostawa 👍 Dziękuję również za zajaczka wielkanocnego. Na pewno zostanę z Wami na dłużej 🙂
Firma została mi polecona przez dietetyka klinicznego i jestem mile zaskoczona profesjonalną obsługą. Dużym plusem jest szybka i super zabezpieczona paczka. Przy pomyłce w dostawie ekspresowo dostarczono prawidłowy produkt, a błąd nagrodzony prezentem. Omega3 stosuję od niedawna i na pewno będę kontynuowała zakupy. Ja również będę polecać Norsan-omega.
Zamówienie było szybko dostarczone i odpowiednio zabezpieczone przed wysokimi temperaturami.

Odpowiedź ze sklepu norsan-omega.pl

Bardzo dziękujemy za 5 gwiazdek i miłe słowa! 💙Cieszymy się, że zamówienie dotarło szybko, a nasz zimny transport skutecznie ochronił produkty przed wysoką temperaturą. Życzymy wszystkiego dobrego, zespół Norsan.
Od zamówienia do odbioru przesyłki wszystko na najwyższym poziomie.
Serdecznie polecam. Dzielę się na Istagramie swoimi wrażeniami jak zaskoczyła mnie paczka z zawartością od firmy Norsan 😊

Odpowiedź ze sklepu norsan-omega.pl

Bardzo dziękujemy za ciepłe słowa i polecenie. Ogromnie cieszymy się, że nasza przesyłka wywołała tyle radości. Wypatrujemy relacji na Instagramie! 😊Życzymy dużo zdrowia, Zespół Norsan💙
Jak zawsze szybką dostawa i dobrze zabezpieczona paczka - przed temperatura i światłem. Polecam :)

Odpowiedź ze sklepu norsan-omega.pl

Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię i polecenie :) Niezwykle cieszy nas fakt, że doceniają Państwo naszą dbałość o bezpieczne pakowanie przesyłek oraz ochronę produktów przed czynnikami zewnętrznymi. Życzymy wszystkiego dobrego i zapraszamy ponownie, Zespół Norsan.
Jestem bardzo, bardzo pozytywnie zaskoczona prezentami które otrzymałam, torebką i łyżeczką, także gazetka jest świetna. To bardzo miłe i nie spotykanej, na pewno zostanę Państwa stała klientką:-)

Odpowiedź ze sklepu norsan-omega.pl

Bardzo dziękujemy za wspaniałą ocenę i tak miłe słowa :) Ogromnie cieszymy się, że upominki oraz gazetka sprawiły Pani radość. Witamy z otwartymi ramionami w gronie naszych stałych klientów i przesyłam pozdrowienia od całego zespołu Norsan.

Paczka z zamówieniem przyszła bardzo szybko z żelowymi wkładkami chłodzącymi.…

Paczka z zamówieniem przyszła bardzo szybko. Kwasy Omega 3 z ryb zamawiałam już niejednokrotnie z firmy Norsan, bo te produkty są bardzo dobre w mojej ocenie.

Odpowiedź ze sklepu norsan-omega.pl

Ogromnie dziękujemy za kolejne zamówienie oraz stałe zaufanie do naszych produktów. Niezmiernie cieszy nas, że kwasy Omega-3 z ryb tak dobrze się u Pani sprawdzają. Dokładamy wszelkich starań, aby przesyłki docierały ekspresowo. Z serdecznymi pozdrowieniami, zespół Norsan.

Kod rabatowy

Przy ostatnim zakupie dostałam kod rabatowy na następne zakupy.Przy tych zakupach niestety już tego nie było.Takie kody zachęcają do następnych zakupów.

Odpowiedź ze sklepu norsan-omega.pl

Ogromnie dziękujemy za najwyższą ocenę i cenną wskazówkę. Bardzo nas cieszy, że dodatkowe rabaty są dla Pani miłą zachętą do zakupów. Chcielibyśmy jednak podpowiedzieć, że w NORSAN oferujemy stałe rozwiązanie, które pozwala na zakup naszych produktów w znacznie korzystniejszych cenach. Jest to rabat ilościowy, który aktywuje się przy zakupie od 3 sztuk tego samego produktu, cena za sztukę automatycznie się obniża. Mamy nadzieję, że ta opcja okaże się dla Pani interesujące przy kolejnych zamówieniach. Pozdrawiamy serdecznie, zespół Norsan.
J S
Joanna S.

Zamówienie otrzymałam szybko, tak jak potrzebowałam. No i... wakacyjna niespodzianka. Jestem bardzo zadowolona. Polecam

Odpowiedź ze sklepu norsan-omega.pl

Bardzo dziękujemy za tę przemiłą opinię. Ogromnie się cieszymy, że paczka dotarła na czas i że wakacyjny prezent wywołał uśmiech na Pani twarzy. Pani polecenie znaczy dla nas naprawdę wiele! 😊 Serdecznie pozdrawiamy, Zespół Norsan!
Dostawa przebiegła szybko, prezenty były nieoczekiwane, opakowanie było dobre, a jakość produktu dobra.

Odpowiedź ze sklepu norsan-omega.pl

Dziękujemy serdecznie za 5 gwiazdek i tak miłą opinię! Cieszymy się, że dostawa przebiegła sprawnie, niespodzianki sprawiły radość, a jakość naszych produktów oraz opakowania spełniła Państwa oczekiwania. Pozdrawiamy serdecznie, zespół Norsan 💙
Przesyłka szybko dotarła. preparat w smaku niestety przypomina mi tran z dzieciństwa, którego niecierpiałam! Dlatego przykre skojarzenia.... Ale stosuję, bo wiem, że to dla zdrowia..... Maria

Odpowiedź ze sklepu norsan-omega.pl

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Cieszymy się, że przesyłka dotarła do Pani tak szybko. Doskonale rozumiemy, że dawne wspomnienia smakowe z dzieciństwa potrafią być bardzo silne. Aby przyjmowanie oleju było przyjemniejsze, zachęcamy do mieszania go z zimnymi posiłkami. Świetnie sprawdza się np. w sałatkach, jogurtach czy koktajlach. Prosimy pamiętać o tym, aby otwartą butelkę zawsze przechowywać w lodówce, mocno schłodzony olej ma znacznie subtelniejszy smak. Życzymy wszystkiego dobrego i dziękujemy za zaufanie! Pozdrawiamy serdecznie, Zespół NORSAN.

Nic nie zmieniajcie!! ❤️

Nic nie zmieniajcie :) wszystko jest super! Zarówno zapakowanie przesyłki jak i gadżety dodatkowe! Oczywiście smak oleju bardzo dobry :) Pozytywnie zaskoczona 😍
Bardzo szybka przesyłka, do tego profesjonalnie zapakowana. Produkt naprawdę wysokiej jakości. Polecam!

Odpowiedź ze sklepu norsan-omega.pl

Bardzo dziękujemy za miłe słowa i polecenie. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty wyróżniały się najwyższą jakością, a realizacja zamówień i zabezpieczenie paczek przebiegały sprawnie i bez zastrzeżeń. Informacja, że nasze starania zostały docenione, to dla całego zespołu NORSAN ogromna motywacja do dalszej pracy. Życzymy udanego dnia! ☀️

Poprawa wyników.

Szybka dostawa ,przesyłka chłodzona.Wyniki uległy poprawie.

Odpowiedź ze sklepu norsan-omega.pl

Bardzo dziękujemy za 5 gwiazdek i podzielenie się opinią! 💙 Cieszymy się, że dostawa przebiegła sprawnie, a chłodzona paczka spełniła swoje zadanie. Pozdrawiamy serdecznie, zespół Norsan.

Towar odpowiednio zabezpieczony

Towar odpowiednio zabezpieczony, szybka dostawa
Szybka dostawa, starannie zapakowane, torba.

Wyświetl wszystkie profile