manzuko.com sklep z koralikami i półfabrykatami do biżuterii

Opinie łącznie (718) Opinie (306) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną wysyłkę oraz szybką realizację zamówień. Opakowanie produktów jest regularnie doceniane za estetykę, staranność i bezpieczeństwo. Produkty są regularnie chwalone za wysoką jakość, piękny wygląd i zgodność z opisem. Obsługa klienta oceniana jest jako miła, profesjonalna i pomocna. Klienci doceniają szeroki wybór produktów i obecność nietypowych lub trudno dostępnych artykułów. Kontakt ze sklepem jest opisywany jako sprawny, przyjazny i pomocny.

Opiniemanzuko.com sklep z koralikami i półfabrykatami do biżuterii

Bardzo polecam

Pięknie zapakowane, wysokiej jakości koraliki. Piękne kolory.
Ogromny wybór w atrakcyjnych cenach, stała informacja na temat etapów zamówienia, szybka wysyłka, paczka uroczo spersonalizowana:)

Odpowiedź ze sklepu manzuko.com sklep z koralikami i półfabrykatami do biżuterii

Dziękujemy, dla takich wiadomości warto się starać :-) ❤️
Bardzo szybka realizacja zamówienia, przedmioty zgodne z opisem, komunikacja mailowa ze sklepem bardzo przyjemna

Dziękujemy ❤️
Szybka dostawa, pomoc przy domówieniu jednego artykułu.
Zamówienia starannie zapakowane, z przyjemnością otwieram paczkę 🫶 Złote elementy gold file bardzo ładne,
Produkty pieczołowicie zapakowane, szybka realizacja zamówienia.
Fajne kolorystycznie kamienie - z pewnością wrócę:)
Zakladki ktore mozna wykorzystac (sa ladne i maja przydatna informacje). Plusem byloby gdyby koraliki byly podpisane (co to jest a nie kod)

❤️
Jestem bardzo zadowolona z jakości kamieni, dodatków oraz z obsługi. Polecam i chętnie będę kupować dalej. Justyna W.

Dziękujemy :-) Zapraszamy
Kolczyki wisienki śliczne, dały mi wiele radości.
Dziękuję za staranne opakowanie zamówienia.
Towar zgodny z opisem.super jakość. Polecam

Zawsze, od lat perfekcyjna realizacja, dobre ceny i pozytywna energia wylewająca się z paczuszki :) Polecam !

Dziękujemy ❤️
Towar zgodny z opisem.Szybka dostawa.Polecam
Miła obsługa klienta i bardzo pomocna
Bardzo duży asortyment, można znaleźć prawie wszystko co się wymarzy.
Zawsze szybo i solidnie jestem bardzo zadowolona pozdrawiam serdecznie 😘

Dziękujemy :-)
Ultra szybka dostawa!