gont123.pl

Opinie łącznie (395) Opinie (137) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci doceniają szybkość dostawy, profesjonalną i pomocną obsługę klienta, a także bardzo dobry kontakt ze sklepem. Większość zamówień realizowana jest prawidłowo, a jakość towarów generalnie spełnia oczekiwania kupujących. Ceny są uznawane za atrakcyjne i konkurencyjne, a szeroki wybór produktów oraz ich długotrwała dostępność cieszą się dużym uznaniem. Pojawiły się jednak pojedyncze uwagi dotyczące opóźnień w dostawie, braku informacji o przesyłce oraz niedostatecznej komunikacji w zakresie dostawy. Zdarzały się także sporadyczne pomyłki lub niezgodności w zamówieniach, a niektórzy klienci zwracali uwagę na koszty dostawy lub wyrażali wątpliwości co do trwałości produktów w dłuższej perspektywie.

Opiniegont123.pl

Wszystko przebiegło bezproblemowo, na czas.
Kompletny brak komunikacji. Brak zawiadomienia o wysyłce. O dostawie dowiedziałem się kiedy kierowca wjechał na posesję.
Bardzo szybka dostawa.
Polecam, szybko i zgodnie z zamówieniem
Wszystko jak w opisie, polecam