Opinie łącznie (1821) Opinie (708) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 10 maj 2021

philipiak.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówienia i ekspresową dostawę produktów. Wysoka jakość oferowanych produktów jest często podkreślana w opiniach. Klienci bardzo pozytywnie oceniają kontakt z obsługą i opiekę zarówno przed, jak i po zakupie, akcentując profesjonalizm oraz zaangażowanie pracowników. Wielu klientów docenia także prostotę i intuicyjność obsługi urządzeń oraz łatwość ich czyszczenia. Zadowolenie budzi także efektywność działania sprzętów, zwłaszcza w kontekście czyszczenia i usuwania zabrudzeń. Pojedyncze opinie wskazują jednak na pewne zastrzeżenia dotyczące jakości oferowanych produktów.

Opiniephilipiak.pl

Super dziękuję bardzo pozdrawiam serdecznie Artur Machowiak

Usługi okey ,towar super ,kup i o zdrowie DBAJ bez lekarzy i apteki które mijaj.

Usługi okey ,towar super , dopuki towaru nie poznasz to nie wydawaj opinii .Mam dużo towaru od garnków, szybkowaru,sztudżców,urządzenia do szybkiego gotowani cookover,soda maker,filtr powietrza,vitmop ,piec grzewczy, vipmop D3,Fornello PRO,parownica, pojemniki Vacb,Ostatni zakup to filtr wody z jonizatorem.Co kupiłem to mam i używam o zdrowie swoje i rodziny DBAM .
Błyskawiczna wysyłka, zamówione filtry dostarczono mi na drugi dzień.
Paczka nadana dość szybko. Jednak mop płata figle i komunikaty głosowe są nieadekwatne do sytuacji. Każe opróżnić pojemnik na brudną wodę gdy jest czysty, napełnić pojemnik na wodę gdy jest pełny. Dodatkowo nie przypomina o napełnieniu zbiornika z wodą gdy ta się kończy…. Jeśli chodzi o mycie to sprawdza się idealnie. Podłoga jest czysta bez smug. Dużym atutem jest waga mopa! Jest lekki i zwinny, dobrze się nim pracuje. Z pracy mopa jestem zadowolona. Serwisu jeszcze ocenić nie mogę. Czekam na rozwiązanie mojego problemu.
E D
Ewa D.
Bardzo szybka wysyłka, dobry kontakt, profesjonalne pakowanie.
Bardzo sprawna realizacja
od momentu spisania zamówienia , długo czekałam na produkt
Jest świetnie, ślimak wygląda na metalowy, przesyłka błyskawiczna

dostawa b szybka, cena porażająco wysoka

dostawa b szybka, filtr doskonale opakowany, pasował do sprzętu idealnie. Cena niestety porażająco wysoka. Będę unikał kolejnego zakupu!
Potwierdzam
szybka dostawa
Czas realizacji
szybko :-)
OK
Wałek prążkowany świetnie domywa moją podłogę. Przesyłka super szybka