tedbi.pl- Logo - Opinie

tedbi.pl

Opinie (126) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (140)

Dobry

Obejmuje Ochronę Kupującego

14 lut 2024
Miś super. Wymiary mijają się z opisem i jakieś 20 cm w dół ale i tak jest świetny. 200 cm to tak naprawdę około 180 cm przy swobodnym rozłożeniu bez rozciągania. Po przeczytaniu wcześniejszych komentarzy celowo zamówiłem większego i przyszedł taki jak potrzebowałem.

8 lut 2024
Zamowienie zlozone, oplata pobrana, pieniadze zeszly z konta, zamowienie nie zrealizowane - nadal widnieje jako nie oplacone na stronie sklepu. Zarejestrowane zostalo zgloszenie przez portal sprzedawcy - zero reakcji (nie bylo nawet emaila potwierdzajacego przyjecie zgloszenia).

Opinie nt. sklepu tedbi.pl

Bardzo szybka realizacja, sprawna i towar zgodny z opisem, polecam.ma 100%
28 cze 2024
Polecam miś jest piekny
14 lip 2024
Przyszedł rozpruty, w dwóch miejscach
5 cze 2024
Szybka przesyłka. Polecam sklep.
9 cze 2024
Miś bardzo ładny szybka dostawa
2 cze 2024
Szybkość realizacji
6 cze 2024
27 maj 2024
11 cze 2024
Dzień dobry, zamówiłem w sobotę misia i powinien być wysłany wczoraj a dalej nie jest wysłany, proszę wysłać misia bo potrzebuje go na prezent, zostało zapłacone blokiem.
Odpowiedź ze sklepu tedbi.pl
13 cze 2024
Klient zamówił misia w sobote, miś został wysłany do klienta w poniedziałek rano, czyli w najszybszym możliwym terminie. Miś został dostarczony we wtorek, czyli w najszybszym możliwym terminie. Klient wystawia negatywną opinię we wtorek rano kilka godzin przed otrzymaniem produktu.
9 cze 2024
14 lut 2024

Miś super tylko wymiary zawyżone

14 gru 2023
Witam serdecznie wszystkich Bardzo polecam ten produkt ogólnie bardzo dobra jakość Teda bardzo dobrze wykonany super się spisał na prezent na rocznicę związku z dziewczyną fajnie jak by była jeszcze możliwość dodania inicjałów ale też jest super polecam