92 reviews since 6 lut 2025

Ważny od: 6 lut 2025
eddiparts.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Opiniehttp://eddiparts.pl

Odpowiedź ze sklepu http://eddiparts.pl

Dziękujemy serdecznie za Twoje zamówienie w eddiparts.pl i poświęcenie czasu na wystawienie oceny! Cieszymy się, że jesteś zadowolony. Zapraszamy ponownie!

Odpowiedź ze sklepu http://eddiparts.pl

Dziękujemy za zakupy w naszym sklepie oraz pozostawioną opinię. Każda ocena jest dla nas niezwykle ważna.

Odpowiedź ze sklepu http://eddiparts.pl

Bardzo dziękujemy za zaufanie i wybór eddiparts.pl! Cieszymy się, że zamówienie dotarło sprawnie i spełniło Państwa oczekiwania – zapraszamy ponownie!

Odpowiedź ze sklepu http://eddiparts.pl

Ogromnie dziękujemy za zakupy w naszym sklepie oraz pozostawioną opinię. Każda ocena jest dla nas niezwykle ważna, dlatego mamy nadzieję, że kolejne zamówienia dostarczą równie pozytywnych wrażeń!

Odpowiedź ze sklepu http://eddiparts.pl

Dziękujemy za złożenie zamówienia w eddiparts.pl i poświęcenie czasu na wystawienie oceny! Cieszymy się, że mogliśmy sprostać Twoim oczekiwaniom i serdecznie zapraszamy do ponownych zakupów w przyszłości.

Odpowiedź ze sklepu http://eddiparts.pl

Dziękujemy za złożenie zamówienia oraz poświęcenie chwili na wystawienie nam pozytywnej opinii
szybka wysyłka zamówienia.

Odpowiedź ze sklepu http://eddiparts.pl

Dziękujemy za złożenie zamówienia i docenienie tempa pracy! Zapraszamy ponownie do eddiparts.pl.
Działanie profesjonalne !!!

Odpowiedź ze sklepu http://eddiparts.pl

Dziękujemy za wybór naszego sklepu eddiparts.pl i pozostawienie nam doskonałej oceny! Gwarancja najwyższej jakości obsługi to nasz priorytet, dlatego każdy taki pozytywny sygnał dodaje naszemu zespołowi skrzydeł. Serdecznie zapraszamy do ponownych odwiedzin w przyszłości!

Dziękujemy za pozostawienie oceny i wybór eddiparts.pl!
Polecam, wszystko zgodne z opisem

Odpowiedź ze sklepu http://eddiparts.pl

Serdecznie dziękujemy za złożenie zamówienia w eddiparts.pl oraz czas poświęcony na podzielenie się tą pozytywną opinią! Bardzo się cieszymy, że otrzymane produkty spełniły oczekiwania i są w pełni zgodne z opisem. Będzie nam niezmiernie miło gościć Cię ponownie przy okazji kolejnych zakupów!

Odpowiedź ze sklepu http://eddiparts.pl

Bardzo dziękujemy za dokonanie zakupów w eddiparts.pl oraz poświęcenie chwili na wystawienie tak wysokiej noty! Cieszymy się, że cały proces realizacji zamówienia przebiegł po Twojej myśli, a nasze starania przyniosły satysfakcję. Mamy nadzieję, że wkrótce znów nas odwiedzisz!

Odpowiedź ze sklepu http://eddiparts.pl

Serdecznie dziękujemy za dokonanie zamówienia w eddiparts.pl oraz docenienie nas maksymalną oceną! Zawsze staramy się realizować wysyłki na najwyższym poziomie, dlatego tak bardzo cieszy nas Twój pozytywny odzew. Będzie nam niezwykle miło gościć Cię u nas ponownie!

Odpowiedź ze sklepu http://eddiparts.pl

Pięć gwiazdek to dla naszego zespołu rewelacyjna wiadomość – dziękujemy za pozostawienie oceny i wybór eddiparts.pl! Każda udana transakcja daje nam mnóstwo satysfakcji i napędza do działania. Polecamy się na przyszłość przy okazji kolejnych poszukiwań części!

Odpowiedź ze sklepu http://eddiparts.pl

Ogromnie dziękujemy za zaufanie, złożone zamówienie i tak wspaniałą notę! Bardzo nas cieszy, że zakupy w eddiparts.pl okazały się strzałem w dziesiątkę i w pełni sprostały Twoim oczekiwaniom. Z niecierpliwością czekamy na Twoje kolejne odwiedziny w naszym sklepie.

Odpowiedź ze sklepu http://eddiparts.pl

Dziękujemy za zakupy w eddiparts.pl oraz przyznanie nam najwyższej oceny! Twoje zadowolenie to dla nas najlepsza motywacja do dalszego dbania o najwyższy standard obsługi. Zapraszamy ponownie i życzymy udanego dnia!

Produkt wedlug opisu 🙂polecam

Odpowiedź ze sklepu http://eddiparts.pl

Serdecznie dziękujemy za zamówienie w eddiparts.pl i miłe słowa polecenia! Cieszymy się, że otrzymany produkt jest w pełni zgodny z opisem i spełnił Twoje oczekiwania. Zapraszamy ponownie, gdy tylko będziesz potrzebować kolejnych części!

Odpowiedź ze sklepu http://eddiparts.pl

Serdecznie dziękujemy za złożenie zamówienia w eddiparts.pl! Cieszymy się, że spełniliśmy Twoje oczekiwania i gorąco zapraszamy do ponownych zakupów.

Odpowiedź ze sklepu http://eddiparts.pl

Serdecznie dziękujemy za zakupy w eddiparts.pl i poświęcenie chwili na wystawienie opinii. To dla nas ogromna motywacja do dalszego działania, dlatego zapraszamy ponownie i życzymy udanego dnia!

EddiPARTS to specjalista w sprzedaży części zamiennych do chińskich wózków widłowych, ładowarek kołowych i innych maszyn. W naszej ofercie znajdziesz szeroki wybór wysokiej jakości komponentów, takich...