Opinie łącznie (215) Opinie (215) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 2 kwi 2026

emaliametalac.pl/ spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość produktów, ich trwałość i solidność wykonania. Wygląd i estetyka garnków są bardzo doceniane przez klientów, którzy wielokrotnie określają produkty jako piękne, eleganckie i przyciągające wzrok. Klienci bardzo często chwalą staranne i bezpieczne pakowanie przesyłek, co daje im poczucie bezpieczeństwa przy odbiorze. Wielu klientów wskazuje na szybki czas realizacji zamówienia oraz sprawną dostawę. Opinie o obsłudze klienta są bardzo pozytywne, klienci chwalą profesjonalizm, sprawność oraz miłą atmosferę kontaktu. Klienci doceniają praktyczność i uniwersalność garnków oraz łatwość ich codziennego użytkowania.

OpinieEmalia Metalac Polska

Garnki ładne

Dostawa szybka, wszystko dobrze zapakowane, garnki (zamówiłam 3) b.ładne. Najmniejszy ma drobne mankamenty "poprodukcyjne". Do tej pory korzystałam z innego rodzaju garnków, w których nie nagrzewały się rączki ani pokrywka, nie "pływały" mi po ruszcie kuchenki i nie przywierał w nich makaron, więc do tych n o w o ś c i muszę się przyzwyczaić. Jak to mówią - coś za coś. I dlatego dałam gwiazdkę mniej.

Piękny design ,fachowa obsługa.

Bardzo dobra i szybka obsługa . Porządnie i bezpiecznie zapakowana paczka.Garnki pięknie się prezentują . Jeszcze w pełni nie przetestowane ale jestem pozytywnie nastawiona. Przydałaby się oferta akcesoriów czyli łyżek i mieszadeł do emalii ale nie można mieć wszystkiego. Dziękuję i pozdrawiam.

Robią wrażenie

Eleganckie garnki. Jeszcze ich nie używałam, ale robią wrażenie. Jeśli się sprawdzą z pewnością zamówię jeszcze kilka z tej samej serii. Przyszły do mnie szybko, były solidnie zapakowane.

Dobre bo Polskie

Poprawić tylko uchwyt na pokrywce jak na naczyniu a nie dokręcany. Co mi się podobało : super jakość i nasz krajowy Polski produkt, elegancki, nowoczesny i ponadczasowy zestaw. Na indukcję super działa, bardzo trwała emalia już kilka razy uderzyłam i ani śladu uszkodzenia. Bardzo polecam jestem zadowolona

przepiękny zestaw bardzo dobrej jakości 👌 do tego bardzo dobra i miła obsługa, jesteśmy zadowolone z zakupu i zamawiamy kolejne elementy z serii ☺️
Jestem zachwycona tym zakupem. Garnki emaliowane mają cudowny, portugalski design, który przyciąga wzrok. Co najważniejsze, są uniwersalne i działają na każdym rodzaju płyty grzewczej. Bardzo dobra jakość, polecam każdemu!
Zamówione garnki dotarły do mnie pięknie zapakowane , solidne wykonanie, aż mi się buzia uśmiecha kiedy na nie patrzę. Na pewno wrócę do tej firmy po kolejny komplet.....
Garnki z kolekcji dots on red są przecudowne. Wysyłka błyskawiczna, bardzo dobrze zapakowane. Serdecznie polecam zakupy w tym sklepie. To było moje pierwsze zamówienie, ale na pewno nie ostatnie:-)

Komplet garnków

Naczynia pięknie wykonane z grubym dnem, jestem bardzo zadowolona z zakupu i polecam bo warto mieć taki ładny i bardzo dobry komplet garnków w swojej kuchni h
Patelni jeszcze nie używałam. Wydaje się jednak, że jest pożądna i wreszcie dpełni moje oczekiwania. Dziękuję.
Towar porządnie zabezpieczony, super kontakt z obsługą klienta
Jakoś wykonania jak i estetyka ! Po prostu piękne! A najważniejsze że bezpieczne! Gorąco polecam :)
Garnki z kolekcji mokka są bardzo ładne, eleganckie aż się przyjemnie gotuje. Nic nie przywiera, lekko się myją. Jestem bardzo zadowolona.

Towar bardzo dobrej jakości. Bezpiecznie zapakowany.
Bardzo dobre garnki. Świetny kontakt ze sprzedawcą.
Bardzo szybka wysyłka, produkty super zapakowane. Garnki piękne, polecam

Jak sprawić sobie radość

Błyskawiczna dostawa. Czułe opakowane garnki. I takie jakie chciałam. Dużo radości.
Po raz drugi zamawiałam naczynia Emali Metalac za każdym razem spełnia moje oczekiwania, nowoczesny design i doskonała jakość. Polecam🙂
Produkty bardzo dobrej jakości, zachęcam. Sama na pewno złożę kolejne zamówienia

Wszystko odbyło się bez najmniejszych zastrzeżeń. Produkt wysokiej jakości

Emalia Metalac Polska

Emalia Metalac Polska to marka, która łączy tradycję z nowoczesnym podejściem do gotowania. Oferujemy wysokiej jakości naczynia emaliowane, produkowane z dbałością o każdy detal i zgodnie z rygorystyc...