Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówienia oraz szybką dostawę. Opinie o jakości produktów są w większości bardzo pozytywne, klienci doceniają trwałość i wykonanie mat. Klienci bardzo pozytywnie oceniają otrzymywanie gratisów i dodatków do zamówień. Kontakt z obsługą klienta oceniany jest jako bardzo profesjonalny i pomocny. Większość klientów otrzymała produkty zgodne z opisem, jednak pojawiają się też pojedyncze przypadki pomyłek lub rozbieżności.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniefit.me - Zadbaj o Siebie. Teraz
Rewelacja, polecam serdecznie!
Super jestem zachwycona jakością maty .
I szybka wysyłką . Polecam
Jakość i estetyka maty. Pięknie zapakowane. Niespodzianki Błyskawiczną dostawa. Generalnie wszystko super
Perfect Service - Amazing Products
We ordered two kits, Mats, blocks, and straps. There was a manufacturing defect in one mat, but they sent a replacement the next day. The mats are absolutely fabulous, and exceed my expectations. I couldn't give a higher recommendation.
Szybko, sprawnie i w jakości.
Mata jakościowo super, gorąco polecam