Marbo Sport

Opinie łącznie (4440) Opinie (1790) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość wykonania, solidność oraz trwałość sprzętu, chwaląc zarówno materiały, jak i ogólne wrażenie użytkowe. Szybkość realizacji zamówienia oraz sprawność dostawy są bardzo dobrze oceniane. Obsługa klienta jest postrzegana jako profesjonalna, pomocna i sprawna, szczególnie w sytuacjach wymagających kontaktu lub rozwiązywania problemów. Proces montażu oceniany jest w większości przypadków jako łatwy lub przynajmniej intuicyjny. Użytkownicy często chwalą stabilność i bezpieczeństwo sprzętu, co przekłada się na pozytywne wrażenia podczas ćwiczeń. Klienci doceniają również staranne i bezpieczne pakowanie produktów, co minimalizuje ryzyko uszkodzeń podczas transportu. Sporadycznie pojawiają się zastrzeżenia do pracy kurierów. Pojawiają się także uwagi do szczegółowości instrukcji oraz kompletności elementów montażowych, a instrukcje oceniane są jako pomocne, ale często brakuje im czytelności, kompletności lub lepszego układu. Zdarzają się również drobne zastrzeżenia dotyczące stabilności sprzętu.

OpinieMarbo Sport

Kontakt z Marbo (sami zadzwonili, zapytali o termin dostawy, odniosłem wrażenie pełnej koordynacji z ich strony i zaopiekowania klienta - ogromny plus!) , profesjonalny przewoźnik, wszystko na czas - 48h. 😀 Sprzęt zamówiony do domowej siłowni, przeszedł oczekiwania : kompletny, świetnie zapakowany, z czytelnymi instrukcjami, i co najważniejsze - bardzo dobrej jakości. Nic się nie chwieje, całość stabilna, jak poglądy Jarka.. Absolutnie nie widzę sensu oszczędzania 10% na chińskim badziewiu. W sprzęcie Marbo czujesz, że to wydatek na lata bezproblemowej pracy i na pewno jest to ostatni zakup ode mnie. Panie i Panowie z Marbo, jedynak rada ode mnie, to nie obniżajcie standardu :-) !

Odpowiedź ze sklepu Marbo Sport

Bardzo dziękujemy za tak szczegółową i pozytywną opinię! Cieszymy się, że zarówno kontakt z naszym zespołem, dostawa, jak i sam sprzęt spełniły, a nawet przewyższyły Pana oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient czuł się zaopiekowany na każdym etapie realizacji zamówienia, dlatego szczególnie miło nam czytać takie słowa. Życzymy wielu udanych treningów i dziękujemy za zaufanie! Pozdrawiamy, Marbo Sport

Satysfakcja 100%

Bardzo fajna konstrukcja. Elementy świetnie spasowane. Złożenie przebiegło mężowi pomyślnie 😁 A przede wszystkim dzieciaki bardzo zadowolone. Może i dorośli zmotywują się do ćwiczeń 😅 Podwójna huśtawka w zestawie razem z drabinką, to był bardzo dobry wybór. A zamówienie samo w sobie zostało bardzo szybko zrealizowane. Przesyłka porządnie zapakowana, elementy dobrze zabezpieczone . Po prostu firma godna polecenia.

Odpowiedź ze sklepu Marbo Sport

Dzień dobry, Dziękujemy za zaufanie i pozytywną ocenę. Satysfakcja naszych klientów jest dla nas najważniejsza. Życzymy przyjemnego użytkowania produktu. Pozdrawiamy, Marbo Sport

Świetna huśtawka dla dzieci

Huśtawka prezentuje się naprawdę świetnie i po złożeniu robi bardzo solidne wrażenie. Konstrukcja jest stabilna, dziecko ma mnóstwo frajdy, a całość wygląda estetycznie i porządnie wykonana. Duży plus za dobre materiały - nawet bez kotwienia stoi pewnie i bezpiecznie. Jedyny mikro minus dotyczy zestawu śrub. W paczce była nieparzysta ilość, przez co jednej śruby zabrakło, a inna okazała się za długa. Musimy tą brakującą dopasować i dokupić. Poza tym jesteśmy bardzo zadowoleni i polecamy huśtawkę z czystym sumieniem 🙂

Odpowiedź ze sklepu Marbo Sport

Bardzo dziękujemy za tak szczegółową i miłą opinię. Cieszymy się, że huśtawka spełniła oczekiwania i sprawia dziecku tyle radości. Szczególnie miło nam słyszeć, że docenili Państwo stabilność konstrukcji oraz jakość wykonania. Przepraszamy jednocześnie za niedogodność związaną z zestawem śrub. Tego typu sytuacje nie powinny mieć miejsca, dlatego dziękujemy za zwrócenie uwagi - przekażemy informację do działu kontroli jakości, aby uniknąć podobnych przypadków w przyszłości. Jeszcze raz dziękujemy za zaufanie i polecenie naszego produktu. Pozdrawiamy, Marbo Sport

Ławka

Jestem po paru treningach już więc mogę się co nieco wypowiedzieć. Zakupiłem ławkę razem z modlitewnikiem, mówiąc szczerze będąc bardzo ale to bardzo sceptycznie nastawiony, głównie za sprawą Panów na Youtubie, sztucznie zachwalających ten produkt i już o mały włos mnie nie odwiedli od jej zakupu, ale nic w podobnych pieniądzach raczej nie wyglądało tak solidnie więc ja zamówiłem i może najpierw o samej firmie Marbo. Ławka przyszła z uszkodzonym oparciem, które powstało najprawdopodobniej podczas transportu. Byłem pewien że będzie ogromny problem z reklamacją ale jakie było moje zdziwienie jak dosłownie po paru godzinach dostałem maila z numerem listu przewozowego i nowym oparciem. Propsy za to dla firmy, mega. Co do ławki, najbardziej obawiałem się tych przednich nóg które są dość szerokie ale po paru treningach ani razu nie przeszkodziły mi przy żadnym ćwiczeniu a robiłem praktycznie wszystkie partie na niej. Jeżeli chodzi o jakość to naprawdę kozak, stabilna dobrze wykonana i wygodna przy ćwiczeniach. Minus za szeroką dziurę w którą chcąc niechcac się wpada ale jakoś też bardzo to nie przeszkadza. Modlitewnik jak za takie pieniądza nie ma się co czepiać, dobra jakość dość stabilny. Uchwyty na gryf zbyt wąskie ale dobrze że są. A i jest naprawdę mega wyważona ławka można ją bardzo łatwo przenosić jedną ręką. Podsumowując, bardzo zadowolony.

Odpowiedź ze sklepu Marbo Sport

Bardzo dziękujemy za tak szczerą i szczegółową opinię. Cieszy nas, że mimo początkowego sceptycyzmu ławka spełniła oczekiwania i dobrze sprawdza się na treningach. Dziękujemy również za docenienie naszego podejścia do reklamacji - zawsze staramy się działać szybko i konkretnie. Życzymy samych udanych treningów! Pozdrawiamy, Marbo Sport

Serdecznie polecam z całego serca !

Uważam że nie można nic zrobić lepiej. Przesyłka zamawiana w niedzielę, we wtorek huśtawka przyjeżdża za pobraniem coś przepięknego. Każdy element zapakowany z największą starannością nawet elementy kilkucentymetrowe żeby się nie porysowały- pierwszy raz takie coś widzę. Coś niesamowitego. Z pewnością wrócę do Was ponownie. A co do Huśtawki to faktycznie produkt premium jestem zachwycony dopasowaniem i wysokim standardem elementów !

Odpowiedź ze sklepu Marbo Sport

Dzień dobry, Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Każda opinia jest dla nas bardzo cenna i pomaga w dalszym rozwoju naszych produktów i usług. Pozdrawiamy serdecznie, Marbo Sport

Ławeczka, modlitewnik, wyciąg, prasa na nogi

Witam, sprzęt wart swojej ceny. Jakość wykonania i samych materiałów bardzo dobra. Instrukcje proste i przejrzyste. W miarę szybko się składa. Ławeczka solidna po złożeniu, nie lata na boki. Wyciąg chodzi prawidłowo, łatwo go wsuwać do mocowania ławeczki, podobnie z modlitewnikiem. Tak więc wydaje mi się że lepsza opcją niż niewiele tańsze produkty innych firm.

Odpowiedź ze sklepu Marbo Sport

Dzień dobry, dziękujemy za opinię. Mamy nadzieję, że zakup przebiegł pomyślnie i produkt spełnił Państwa oczekiwania. W razie pytań lub problemów prosimy o kontakt. Pozdrawiamy, Marbo Sport
Generalnie na plus, ale już druga rzecz z Marbo z problemami. Na niższa ocenę wpływa wypaczona podstawa uchwytu na sztangę z jednej strony do tego stopnia że nie ciężko było przyłapać nakrętką. Mając trochę siły i zdolności manualnych się udało dociągnąć, ale nie powinno tak być. Poprzednio miałem problem z ławką rzymską ale też już działa. Poza tym wszytko na plus zobaczymy jak z wytrzymałością. Narazie ławeczka i inne akcesoria w miarę wytrzymałe, a są bardzo eksploatowane.

Odpowiedź ze sklepu Marbo Sport

Dziękujemy za opinię i szczegółowe uwagi. Cieszy nas, że sprzęt ogólnie spełnia oczekiwania i dobrze znosi intensywne użytkowanie. Przepraszamy za problemy z uchwytem i wcześniejszą ławką rzymską - nie powinno to mieć miejsca. Uwagi przekażemy do działu kontroli jakości. W razie potrzeby pozostajemy do dyspozycji. Pozdrawiamy, Marbo Sport

Polecam.

To moja pierwsza organizacja domowej siłowni i nie mam doświadczenia, ale sprzęt wygląda na profesjonalny - taki, jak z siłowni komercyjnych. Co do poszczególnych elementów, wszystkie spasowane, porządnie pomalowane, bez wgniecień, odprysków, czy innych tego typu rzeczy. Jedna, naprawdę drobna uwaga - instrukcja do złożenia poszczególnych elementów wydrukowana jakoś zupełnie przypadkowo, strony nie po kolei, nieraz do góry nogami, ale to naprawdę szczegół i da się ogarnąć (może tak mi się trafiło).

Odpowiedź ze sklepu Marbo Sport

Dziękujemy za tak szczegółową i pozytywną opinię! 😊 Cieszymy się, że sprzęt spełnia oczekiwania i sprawdza się jak wyposażenie z siłowni komercyjnej, dokładnie taki był nasz cel. Dziękujemy też za zwrócenie uwagi na instrukcję montażu. To cenna wskazówka i przekażemy ją do odpowiedniego działu, aby poprawić jakość materiałów w przyszłości. Gdyby pojawiły się jakiekolwiek pytania przy składaniu lub użytkowaniu sprzętu, jesteśmy do dyspozycji i chętnie pomożemy. Pozdrawiamy, Marbo Sport
Sprzęt solidny i dobrze wykonany. Spakowany bez zarzutu więc nic się nie obije w transporcie . Jedyne zastrzeżenie mam do rurek uchwytów, mogły by mieć jakieś owijki w miejscu łączenia z konstrukcją bo mają lekki luz, odrobinę taśmy i wszystko ok. Drobny mankamęt ze śrubami do stojaka, Powinny być dwie M8*45 a jedna była 40 i nie dało się skręcić ... Ale to drobnostka. Ogólnie polecam

Odpowiedź ze sklepu Marbo Sport

Dzień dobry, Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Każda opinia jest dla nas bardzo cenna i pomaga w dalszym rozwoju naszych produktów i usług. Prosimy o kontakt z naszym działem serwisu: serwis@marbo.pl postaramy się zrekompensować tę niedogodność. Pozdrawiamy serdecznie, Marbo Sport
Moze warto by bylo przeanalizowac mozliwosc sprzedaży już złożonych przedmiotów z państwa oferty? Osobiście złożenie lawki i stojaków zajęło mi bardzo duzo czasu. Jestem pewien, ze klient dopłacił by sporo za już gotowy/złożonych produkt. Domyslam sie, ze koszt przesyłki by wzrosl, ale moze warto to wziąć pod uwagę przy bardziej złożonych konstrukcjach. Tak to wszystko na najwyższym poziomie. Polecam

Odpowiedź ze sklepu Marbo Sport

Dzień dobry, dziękujemy za opinię i cenną sugestię. Rozumiemy, że montaż może zająć trochę czasu - wysyłamy produkty w elementach głównie ze względu na bezpieczeństwo transportu i koszty przesyłki, ale na pewno weźmiemy Pana uwagę pod uwagę przy rozwoju oferty. Cieszymy się, że produkt spełnił oczekiwania i dziękujemy za polecenie! 🙂 Pozdrawiamy, Marbo Sport
Realizacja zamówienia przebiegła bardzo dobrze. Bardzo pomocne okazały sie filmy na YouTube. Szkoda że nie ma wystwaionej ekspozycji np Decathlon. Może warto rozważyć np stałą ekspozycje na 15mkw zmienianą raz na 6 miesiecy. Sprzętu nie możną obejrzeć nawet u producenta. Plusy zakupu ławki i stojaka: Idealnie spasowane elementy, szystkie części sie odliczyły w czasie montażu. Produkty solidnie zapakowane. Minus: Instrukcja montażu jest nieczytelna, mało intuicyjna. Jedna z dwóch instrukcji nie była spięta zszywaczem. Doskawka do ćwiczeń na nogi montowana do ławeczki - element który dotyka kości piszczelowej powinien być obrotowy.

Odpowiedź ze sklepu Marbo Sport

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za podzielenie się opinią i cennymi uwagami, które zostały przekazane do odpowiedniego działu. Mamy nadzieję, że w przyszłości uda nam się jeszcze zrealizować dla Pana kolejne zamówienie. Pozdrawiamy, Marbo Sport
Huśtawka mocna i stabilna. Nawet bez kotwienia stoi dość stabilnie, ale oczywiście dla bezpieczeństwa zostanie odpowiednio zakotwiona. W większości da się samemu poskładać, ale na koniec potrzebna druga osoba. Z całą stanowczością mogę polecić tę huśtawkę, która wytrzyma długie lata.

Odpowiedź ze sklepu Marbo Sport

Bardzo dobry produkt, mocna stal, spawy ok, wszystko było nic nie brakowało. Jedynie elementy nie były opisane numerkami więc trzeba było na oko patrzeć czy to jest ta część co było trochę irytujące. Produkt godny polecenia, dzieci szczęśliwe. Polecam.

Przesyłka dotarła bardzo szybko

Przesyłka dotarła bardzo szybko, dobrze zabezpieczone 3 paczki. W zestawie komplet elementów łącznych. Po wadze huśtawki i jakości wykonania myślę, że zakup na lata 🤩jeszcze tylko kotwy i będzie stabilnie i bezpiecznie. Zawiesia łożyskowe MEGA cichutkie. Wszystko Super i SzcZerze polecam👍😁

Odpowiedź ze sklepu Marbo Sport

Dzień dobry, Dziękujemy za zakupy i podzielenie się swoją opinią. Pozdrawiamy, Marbo Sport
Rzeczywiście firma trzyma poziom, pierwszy wyciąg, który kupiłem 15 lat temu jest ze mną do dziś. Ławka masywna. Przyrząd do ćwiczenia nóg przerósł moje oczekiwania, bo spodziewałem się, że będzie średni, a uważam że jest bardzo przyzwoity jak na wzrost 195 cm

Odpowiedź ze sklepu Marbo Sport

Bardzo dziękujemy za tak świetną opinię i zaufanie przez tyle lat! To dla nas ogromna satysfakcja wiedzieć, że sprzęt sprawdza się zarówno po 15 latach użytkowania, jak i przy wymagających warunkach treningowych. Życzymy wielu kolejnych udanych treningów i dziękujemy, że jest Pan z nami! Pozdrawiamy, Marbo Sport
Jak narazie super sprzęt ciężki i solidny. Mały minusik za porysowane górne elementy drążka do podciągania ale sobie poprawiłem we własnym zakresie. Co bym dodał i czego mi troszkę brakuje to kółek do przemieszczania (niestety muszę troszkę przesuwać jak chce poćwiczyć bo mam mało miejsca ) Ale myślę że warto wydać trochę więcej a mieć solidny sprzęt. Polecam

Odpowiedź ze sklepu Marbo Sport

Dzień dobry, Satysfakcja naszych klientów to dla nas priorytet – dziękujemy za przesłaną opinię. Pozdrawiamy, Marbo Sport

SUPER WYCIĄG

Przed zakupem wyciągu przeanalizowałem chyba wszystkie oferty jakie są dostępne na rynku. Zależało mi na solidnym wyciągu górnym z blokadą nóg i dolnym aby było oparcie dla nóg, do tego ważne aby była podwójna prowadnica ciężaru i sensowna konstrukcja bez baboli typu za niski górny wyciąg itp Wyciąg Marbo na zdj spełniał te kryteria , czaiłem się na niego od roku chyba jeszcze była poprzednia wersja. Miałem obawy czy na pewno bedzie płynnie działał czy to nie bedzie kolejna atrapa. Zdecydowałem się kupilem moja opinia: konstrukcyjnie wszystko na swoim miejscu tak jak powinno być, przemyslana konstrukcja. Działanie...bajka sprzęt przerósł moje oczekiwania , cwiczenie na tym urządzeniu sprawia mi wielką przyjemność. Trening mam typu split każda partia raz w tygodniu ale po zakupie tego wyciągu zmieniłem plecy cwiczę 3x w tyg bo nie mogę sie oprzeć aby zrobić seryjke na plecy :) Podsumowując jeżeli ktoś szuka bardzo dobrego wyciągu to szkoda czasu ten wyciąg na pewno spełni jego oczekiwania. Cena nieadekwatna do jakośći ja kupiłem w promocji za 1500 zł dałbym za niego i 3000 zł bo wart jest tego, POLECAM.

Odpowiedź ze sklepu Marbo Sport

Dzień dobry, dziękujemy za zaufanie i pozytywną opinię! Staramy się, aby każda przesyłka dotarła szybko i bezproblemowo. Cieszymy się, że wszystko przebiegło zgodnie z oczekiwaniami! Pozdrowienia, Marbo Sport
Dzień dobry, co do ławeczki miałem małe zastrzeżenia, mianowicie jeden element nie miał idealnego kąta, zgłosiłem swoje zastrzeżenia. To co działo się potem przechodzi ludzkie pojęcie. Sprzedawca odpowiadał szybciej niż dostawałem raport doręczenia wiadomości, otrzymałem nowy element (wykonany idealnie) - w dodatku otrzymałem go w terminie, o którym informował sprzedawca. Ponadto dostałem fajny gratis - bardzo dziękuję za ten gest. Ławka jest stabilna, dobrze wykonana, wyciąg podobnie. Niskie ukłony w stronę załogi zajmującej się obsługą klienta. Jest na medal - i to złoty. Serdecznie pozdrawiam i polecam

Odpowiedź ze sklepu Marbo Sport

Dzień dobry, dziękujemy za opinię. Błędy się zdarzają, ale staramy się je jak najszybciej naprawiać, aby nasi klienci byli w pełni zadowoleni. Cieszymy się, że udało się szybko rozwiązać problem. :) Pozdrawiamy, Marbo Sport
Mogłoby być takie dopasowane pudełka do hantli. Bo Zamówiłam 2 po 1,5 kg, to wyslalo ogromne pudełko, a wczesniej po 1kg i bylo w sam raz dopasowane i nieduże i uważam, ze to mogłoby poprawione.

Odpowiedź ze sklepu Marbo Sport

Sprzęt ciężki i solidny. Ja akurat nie potrzebuję skladania jednak przekonała mnie wszechstronność i jakość marbo którą testuję od lat. Profile grube, a elementy pracujące z gryfem pokryte gumą. Przyczepił bym się do drążka który dla mnie powinien być prosty co szczególenie przydało by sie w niższych pomieszczeniach i śrub które były dłuższe o 5 mm niż w instrukcji i delikatnie wystają za nakrętki.

Odpowiedź ze sklepu Marbo Sport

Dzień dobry, dziękujemy za pozytywną opinię i przesłane zdjęcia. Mamy nadzieję, że sprzęt będzie niezawodny przez długi czas :) Pozdrowienia, Marbo Sport