onduty.pl

426 reviews since 25 lut 2026

Ważny od: 25 lut 2026
onduty.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień oraz szybkie dostawy. Jakość produktów jest najczęściej oceniana bardzo wysoko, klienci są zadowoleni z wykonania i trwałości. Obsługa klienta jest postrzegana jako profesjonalna, sprawna i pomocna. Klienci często podkreślają atrakcyjne ceny i dobrą relację jakości do ceny. Zamówione produkty zwykle odpowiadają opisom i oczekiwaniom klientów. Pojawiają się pojedyncze uwagi co do kontaktu telefonicznego z obsługą klienta. Opinie na temat rozmiarów i dopasowania są niejednoznaczne, część klientów napotyka trudności w doborze odpowiedniego rozmiaru. Zdarzają się także uwagi dotyczące kosztów wysyłki.

Opinieonduty.pl

Czas realizacji jakoś. Jesteście najlepsi !
Profesjonalizm w pełnym zakresie godny do polecenia 👌
Witam. Mam zastrzeżenia co do rozmiarówki, nie mogę dobrać koszulki.
Bardzo szybka dostawa. Ledwo zamowilam a już była w drodze
Opinia importowana
Jestem bardzo zadowolony, miła niespodzianka z ulotką w środku - tak trzymać :) Moi znajomi robią zakupy tylko u Was:) polecam Wasz sklep wszystkim dookoła, dobra robota! Cena wysyłki trochę na minus, 22.50 to już trochę dużo, może udałoby się załatwić jakąś tańszą opcję? Paczkomat InPost da się ogarnąć juz za 12 zł dla najmniejszych zamówień. Moze w grę wchodziłaby też darmowa wysyłka przy zamówieniach od jakiejś kwoty? Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkiego dobrego!!!
Szybkość i łatwość zakupu
Przesyłka bardzo szybko jakość adekwatna do ceny jestem zadowolona
Bardzo szybka dostawa- co jest dużym plusem w sezonie ratowniczym. Odzież materiałowo dobra jakościowo.

Odpowiedź ze sklepu onduty.pl

Pani Klaudio, dziękujemy za opinię. W sezonie ratowniczym czas ma znaczenie, dlatego cieszymy się, że zamówienie dotarło tak szybko. Miło nam również, że jakość odzieży spełniła oczekiwania. Zapraszamy ponownie do onduty.pl.
odblask biały średnio odbija światło pozostałe produkty spoko
Wezystko zgodne polecam
Bardzo szybka wysyłka. Zakup zgodny z opisem.
Wszystko ok. Szybka dostawa. Faktura. Kontakt na wysokim poziomie.

Odpowiedź ze sklepu onduty.pl

Panie Robercie, dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że sprawna dostawa, kontakt i obsługa zamówienia spełniły oczekiwania. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie do onduty.pl.
Szybkość
Szybkość dostawy. 👍👍👍
Jakość ubrań świetna, chętnie wrócę do tego sklepu.

ONDUTY to polska marka tworzona z myślą o ratownikach. Projektujemy, szyjemy i drukujemy odzież w Polsce, mając pełną kontrolę nad każdym etapem powstawania produktu. Nie zlecamy produkcji dalej stawi...