burakzeswidnika.pl

Opinie łącznie (30) Opinie (30) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinieburakzeswidnika.pl

Dobrze, że jeszcze są takie firmy!

Próbowałam już każdego z produktów i gorąco polecam! Moim faworytem jest zakwas z buraka. Wspaniały w smaku. Mężowi najbardziej smakuje Szysunia i Imbirek. U nas świetnie sprawdziły się też jako prezenty dla bliskich. Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą i ekspresowa wysyłka. Produkty są dobrze zabezpieczone do transportu. Polecam serdecznie!
Zakwas z buraka naprawdę wyjątkowy. Już od pierwszego łyku czuć, że powstał z buraków pochodzących z upraw, gdzie liczy się jakość. Smak jest głęboki, naturalny i doskonale zbalansowany — zupełnie nieporównywalny z innymi zakwasami dostępnymi na rynku. Zdecydowanie wyróżnia się na tle innych.

Burak ze Świdnika jest super

Wszystkie produkty Buraka ze Świdnika są super.Są bardzo zdrowe bo naturalne i bez konserwantów.Smakują całej rodzinie.Ja dla polepszenia wyników krwi pije zakwas z buraka.Żona uwielbia kwas chlebowy a wnuki imbirek. Już zamówiłem na święta. Polecam
Pyszne produkty. Ze względu na brak pasteryzacji i krótkibtermin do spożycia proszę następnym razem o najnowsze partie...zamówienie było duże i niexwiem czy wszystkobwcterminie dotrzyma. Pozdrawiam serdecznie
Zakwas wyjątkowy, gęsty, intensywny, idealnie kwaśny. Ilubieńcem jest zdecydowanie Szyszunia, można ją pić bez opamiętania, coś wspaniałego
Każdy z produktów, które zamówiłam (czyli każdego po jednym z oferty :)) był przepyszny. Na pewno powtórzymy zamówienie.
świetna obsługa, produkty świetnej jakości, polecam wszystkim ceniącym naturalne wyroby z rodzinnej manufaktury :)

Coś zdrowego i pysznego

Jestem pod wrażeniem. Naprawdę super smaki i do tego samo zdrowie. Polecam

Pysznie i zdrowo

Dobry kontakt. Super obsługa. Przepyszne produkty, wszystkie, bez wyjątku.
Szybka wysyłka, powtarzalna jakość zakwasu. Jesteśmy fanami!
Zakwas z buraka najlepszy!!!
Bardzo dobry smak, duża butelka.
Zakwas pyyyyycha! Szybka wysylka
Super produkty i cena dobra.
Smak,zapach - przepyszny
Produkt świetny, obsługa i realizacją zamówienia na poziomie przeciętnym.