Pietrowe.pl

Opinie łącznie (230) Opinie (54) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo pozytywnie oceniają solidność i estetykę wykonania łóżek, podkreślając piękne wykończenie i wygląd produktów. Doceniana jest również łatwość montażu oraz czytelność instrukcji, a także sprawny kontakt z firmą przez część kupujących. Większość osób nie zgłasza problemów z dostawą. Wśród negatywnych aspektów pojawiają się uwagi o sporadycznych niedociągnięciach w wykonaniu oraz nieścisłościach w instrukcji. Część klientów doświadcza dłuższego niż deklarowany czasu oczekiwania na zamówienie, co powoduje frustrację. Opinie dotyczące kontaktu z firmą są mieszane, gdyż niektórzy napotykają na brak odpowiedzi i trudności w komunikacji. Zdarzają się także opóźnienia w dostawie oraz uwagi dotyczące pakowania lub pracy kuriera.

OpiniePietrowe.pl

Łóżko na antresoli Gabriel 90x200, prześwit standard 148cm

Wybrałam to łóżko dla mojej Córki która od września zacztna szkołę. Pod spodem mamy miejsce na biurko. Łóżko jest solidnie wykonane i stabilne. Instrukcja monrażu jak z Ikea, bardO prosta. Sama je złożyłam. W ostatnim etapie postawienia są potrzebne 2 osoby. Ćorka zachwycona. Chetnie spi, nie ma problemu z wchodzeniem i schodzeniem z draninki. Polecam.
Mogę ponarzekać na dostawę, gdyż z powodu braku pokrowców na materace całość zamówienia przyszła z około miesięcznym opóźnieniem, oraz na problem z kurierem. Można było wysłać całość bez pokrowców, które dostarczylibyście Państwo później. Ale ogólnie łóżko piętrowe IGOR spisuje się bardzo dobrze (opinię piszę po ponad miesiącu użytkowania). Jest stabilne i solidnie wykonane. Samo złożenie chwilę trwa i potrzebne są co najmniej 2 osoby (najlepiej 3), lecz nie jest skomplikowane. Podsumowując, jestem zadowolony z wyboru produktu firmy pietrowe.pl.

Łóżko piętrowe

Łóżko 3 osobowe w rozmiarze materaca 100x200. Łóżko solidne. Jakość wykonania bardzo dobra. Produkt oceniam bardzo dobrze. Jedyny minus to czas realizacji zamówienia. Moja konfiguracja miała być dostarczona w ciągu 15-25 dni roboczych, jednak zamówienie z 28. październik zostało dostarczone 11. stycznia. W międzyczasie zostałam poinformowana, że realizacja zamówienia się opóźni. Kontakt ze sprzedającym płynny. Stan realizacji dostępny na bieżąco. Podsumowując, łóżko super. Czas realizacji zamówienia troszkę długi, ale warto poczekać. Polecam.

Doskonała jakość, warta oczekiwania

Tak, czeka się długo. Łóżko przyjechało dobrze zapakowane. Instrukcja jest prosta, czytelna. Wszystkie części mają naklejki żeby nie można się było pomylić. Odchodzą bez problemu, nie drą się. Składało się łatwo jak LEGO. Łóżko jest solidne, drewno jest piękne i starannie wykończone. Czekaliśmy łącznie dwa i pół miesiąca ale było warto.
Łóżko dojechało prawie 2 miesiące temu (z miesięcznym opóźnieniem) Pisałem do Państwa, myślałem że temat jest już zamknięty Mail poniżej. Całości nie wklejam o opóźnieniach i bajkach bo to bez sensu Logo Zadzwoń do nas +48 22 102 19 22 Zamówienie dostarczone Dostaliśmy informacje, że Twoje zamówienie #XXOE zostało dostarczone. Niezmiernie dziękujemy za zaufanie i zakupy. W załącznikach przesyłamy dokumenty do produktów z zamówienia. Produkty Piankowy APOLLO Premium Rozmiar wewnętrzny: 70x180 1 szt. Franek Prześwit: 125 Barwienie: Lakier bezbarwny Rozmiar wewnętrzny: 70x180 1 szt. Chcesz przekazać nam coś więcej? Skontaktuj się z naszym działem obsługi klienta. Sklep Pietrowe.pl - PIETROWE​.PL SP. Z O.O. KRS 0001024999 Dzień dobry Zamówienie dojechało, bardzo dziękuję. Jednak stan w jakim dojechało pozostawia wiele do życzenia- elementy w paczkach były luzem , więc siła rzeczy większość poobijana (dobrze ze lakier bezbarwny bo na białym czy szarym byłaby masakra). Kartony tylko w połowie zapełnione i wszystko lata, nie wiem czy macie tylko jeden rozmiar kartonu czy nie było czasu już na wypełnienia i usztywnienia. Najlepiej zapakowane dno łóżka bo ściśnięte taśmami na sztywno. Materiał, deski w bardzo słabej jakości pod względem klasy- ja wiem ze to jest drewno i jak uroslo to takie jest, ale jakaś klasyfikacja Was obowiazuje ( A B C D). Jak mam być szczery to ostatnio zamawiałem plastikowe doniczki i paleta Euro na której wszystko przyjechało była ładniejsza pod względem wizualnym niż Wasze elementy. Deski mają bardzo dużo sęków, spękań, są miejscami ostre, niewyszlifowane (a to w koncu łóżko dzieciece). Deski na dno łóżka cięte chyba na oko bo rozbieżności po 8-10 mm (wiem że tego nie widać, ale takie odchylki powinny być niedopuszczalne. Nie wiem czy Państwa Szef, Właściciel ma wgląd w takie maile, ale warto popracować nad kilkoma punktami. Stronę macie bardzo fajna , Pan z infolinii który opowiada bajki też jest przekonywujący i sporo ludzi się nabiera. Ale to tyle. Czas realizacji i jakość pozostawia wiele do życzenia. Można śmiało powiedzieć o Waszych 3 głównych cechach, że nieterminowo, słaba jakość ale przynajmniej drogo. Nie wiem też tak naprawdę jak dużą firmą jesteście i ile przerabiacie miesięcznie, ale poprawa kilku rzeczy myślę, że zrobiłaby z Was naprawdę lidera na rynku pod względem produkcji takich łóżek, komponentów. Wystarczy termin realizacji na stronie wydłużyć o 4-5 tygodni i popracować nad produkcją. Nie mam zwyczaju smarowania o kimś źle w internecie, stąd mój mail tylko do Was (myślę że już wystarczy Wam opinii na Google). Dziękuję jeszcze raz za dostarczenie zamówienia, życzę wszystkiego dobrego i dziękuję za współpracę. Pozdrawiam Erwin Zych Pokaż cytowany tekst Załączam kilka zdjęć, bo chyba nie wszystko przeszło poprzednim mailem Pokaż cytowany tekst In the loop: erwin.zych@gmail.com kontakt@pietrowe.pl Dzień dobry, Dziękujemy za wiadomość oraz szczegółowe uwagi. Przekazane przez Pana spostrzeżenia dotyczące pakowania, transportu oraz jakości wykonania zostały przez nas odnotowane i przekażemy je do odpowiednich działów w celu dalszej analizy i weryfikacji. Dziękujemy za poświęcony czas i podzielenie się opinią. Pozdrawiam, Natalia Pietrowe.pl On Mon, 3/9/2026, 1:37 PM GMT+1 erwin.zych@gmail.com wrote: Załączam kilka zdjęć, bo chyba nie wszystko przeszło poprzednim mailem pon., 9 mar 2026, 13:35 użytkownik Erwin Zych <erwin.zych@gmail.com> napisał: Attachments: 20260309_125040.jpg 20260303_180438.jpg 20260309_125058.jpg 20260303_180449.jpg 20260309_125003.jpg Pokaż cytowany tekst > [image: Logo] > <https://click.pietrowe.pl/track/l/1/3/67b2f2ec97ebe8459f3fd009/1/yGSEfuDkkX0pijxj?lh=QHXjjYQgHNIzXT270A3LpFOSmYLVcnNFi.3UHgVsYukXve3pZdabcGGOgkoiOjqPHLeqnAxt68_MrS.zv4uG8dEoLP1F8ifx_kstukFVFM3xGr1qcSW1.0tTBhWANM2K838F0xp8G4YrscTq.i7fLBWknR4DMVbcvS_L2AbKmofO6NpVh34dz.bblQBUJeKkA8OxxVfv6r62lC05w1LkouUX.Kyo224_mDwLWh4x6OziMSNWn_Nq5_cX7XK_xCrNxwfK6LdC52xpRfXm4OCxUGJ8_cuLPKadPyDsndOpJHTtrFRFX0UtoWfgT3F1NLp0YLaHJCuWFMYHlh4Q0SNGjoCYyqDtiKIH7aEA2Q--> Zadzwoń > do nas +48 *22 102 19 22* > ------------------------------ > Zamówienie dostarczone > > Dostaliśmy informacje, że Twoje zamówienie *#XXOE* zostało dostarczone. > > Niezmiernie dziękujemy za zaufanie i zakupy. W załącznikach przesyłamy > dokumenty do produktów z zamówienia. > ------------------------------ > Produkty > > <https://click.pietrowe.pl/track/l/1/3/67b2f2ec97ebe8459f3fd009/1/i6kuNLB7zGsCkp0L?lh=aosZWa_IP0cG1hoTzRKFJWBLkNzDdpqnYsHa0fwGVWmIi7Ap2JSUm4f2KLCK_ie_ZaYX4BNzlTnvEN8H2.6iSrCYgIzLrPpcg_eItuxIEe.Yz1S6EEPWZMfsRMeMA4b7r8z2tArnfpTzbUQCs8xN6Mdn1mD2o.vXZbycq1iiLGxUD7m4ICHEtB8rdaDLpx5VPeuD2ZY5Jvia6KxM58lOwdqG69HKP6t8usX2hjY_dnySapl5TqFJh1Ug8_YizVUiqBV2y8o7h2JrJ1GjealPnAUCJyrJLdN2l_yvPAc61iceksODcvtEOPUeYyaBXGp5Rclji_wmBGSZ01dp_EeL2U5tdjvVwSyaiBq1zhf6AGuOAAIm2ITZ9UrvqvxBqpGZq9XUyCqKQJhBse1S69ixurwhl4Y_1w--> Piankowy > APOLLO Premium > <https://click.pietrowe.pl/track/l/1/3/67b2f2ec97ebe8459f3fd009/1/5EOE3CCEqZ3roFHT?lh=1s77WMi6X6bvQUCJYaKGsD4cu9K_ER1UJ.j0pYYO.CiNw.TgsDtHX2045Gy_Wjlc91Fj02PH9mwPlBRf3X9D.9KbvJU3XRZoR5TDN0F6O.7Gij8tGB6hiOfG3858s9j5FTl6NpRqli_Zdq1HQhoIto.nmgsWMNRajbA1pEY.4wbMpO4M.A.n9_yILCcs4Xm_BeVGVNahVELn3a_Ll4YDdLeAVQHld1FREjTs_I0ONKwOkwOEJZblYYUR6fHz_3EKSUl3kC0oemJoMniWse9E6N0IzAAiEu_YeDhJFUY6.A5X45NCwb.T8pDOpiO0L23wj99H1BgXurcmIAKWKw2lGGa.sqg85.E2U2D1xZkmfjVFcSzypy9gTuUd96tNPpFszYkTwWN5JY0.SDX84PwzE1VFxcy2yw--> Rozmiar > wewnętrzny: 70x180 1 szt. > > <https://click.pietrowe.pl/track/l/1/3/67b2f2ec97ebe8459f3fd009/1/0TwWv9QjRZ6LpRhl?lh=yYM3n1ET4g_RmT2KN_iVbkA2G.cz60gZXaarqC2DXXJSU.8V2TYCLkikrk3IW.dHiVQ11AVxwlQfQqW7EBle3dSx4D8_ZQo3Nqv_oqWELdCb5Nh_xJISpWmyCh8GX2ZpdBI6duTeMuQTaV4HvF9oFgxl_pDXx2ySq26uEJJ9PaoSYF8VwrYRVEwMAyfrNv2UTcuc1JXhalLiduEirBquaIbOCsMPNzE6urRE9ZsqVOhaJHMPSH4f1hKgTn6PKjHmaPsw1MEpC.64l0dH0UMS3XgFMaRXqkJPLQjSmABO.lhN__GNJQWIlpRA89c989dat6O4v7cWXrAHpy0XkSp2SalS_b149kfFtoy7PxcvsipvJGJnVysgSUMcyxlwrPkaPRSoNpBYY97cjWu7Kq1.r3dzsO.mc0YgrwGiDXc8ureGDiGscQ.GCvZYCHhuqeLiBTY5wVVzgArzqcvy5IAeiXmZ6g--> > Franek > <https://click.pietrowe.pl/track/l/1/3/67b2f2ec97ebe8459f3fd009/1/tMKbjswyIMxRvyik?lh=QMEM64.5oa0uHHP5unRndJSKAzxICIMd1o1P2wDrcBdirV5fnEz9h8ySXuStxR_Pp9WMwyrR9BX7Z2uwK9lOCBmRJkBUDqch38P_Tw0nvlCEVf6FmBBfZgZSlA__yCJ0Sksi0TBGSP3.nM73NCV7uJ.xHsTj83Qv8fWeZZPWvBdIzl3pwN4uLCU_XFHSDLNkZaQ2X5bDWkZ5f5cE74kQb8qHT.8LztbKHu1GQiJSUUVgc2Axg9Jtj7QmqfGbzgabiBKQ3g7v93gIvrFpxZkz8LLquMb0i3lAoTzalIzTpcvyGy.YBR.LfUZ.uuu8XQRP53P2b7WegjLf4Ke_3LELoORhi2Ic4kyVJdbzMKaHne1leqfkh8Jull.eXhn21YxA4GjZDELFmmYKfAmo8aKZQP1s3DAr99nNobE7RzoViMknHATc8lrWbD86m2sSKJPDuOaRZAD7xjoyy1y1n6DXmh3W6w--> Prześwit: > 125 Barwienie: Lakier bezbarwny Rozmiar wewnętrzny: 70x180 1 szt. > ------------------------------ > > Chcesz przekazać nam coś więcej? Skontaktuj się z naszym działem obsługi > klienta. > Sklep Pietrowe.pl - PIETROWE​.PL SP. Z O.O. KRS 0001024999 > > This email is delivered by HelpDesk

Odpowiedź ze sklepu Pietrowe.pl

Dzień dobry, dziękujemy za opinię oraz wcześniejszą wiadomość przesłaną bezpośrednio do nas. Doceniamy, że najpierw przekazał Pan swoje uwagi prywatnie i konkretnie opisał elementy, które Pana zdaniem wymagają poprawy. Przykro nam, że zamówienie dotarło później niż zakładano, a sposób zapakowania i wykończenie części elementów nie spełniły Pana oczekiwań. Uwagi dotyczące pakowania, zabezpieczenia elementów w kartonach, szlifowania oraz kontroli jakości zostały przekazane do osób odpowiedzialnych za produkcję i wysyłkę. Dziękujemy również za konstruktywne wskazówki. Takie informacje pomagają nam poprawiać procesy, szczególnie przy produktach dziecięcych, gdzie bezpieczeństwo, estetyka i staranność wykonania są dla klientów bardzo ważne. Jeśli chciałby Pan, abyśmy wrócili jeszcze do sprawy indywidualnie, prosimy o kontakt w odpowiedzi na wcześniejszą korespondencję lub pod adresem kontakt@pietrowe.pl. Zespół Piętrowe.pl
Polecam Pietrowe.pl , dobry kontakt z firmą, produkt odpowiada zamówieniu, czytelnie oznaczone elementy do montażu, dostawa bezproblemowo. Narazie dzieci korzystają tylko tydzień ale nie można powiedzieć nic negatywnego. Materace są bardzo dobre.
Łóżko piętrowe super, piękne, porządne i cudownie pachnące drewnem 😊 dzieci zachwycone, pan który dostarczył i zmontował nam łóżko bardzo kulturalny, miły i kompetentny, kontakt z firmą również na najwyższym poziomie - zdecydowanie polecam!
Dziękujemy za solidne łóżko piętrowe Mikołaj. Brak problemów ze złożeniem Szybko montaż I przeszczęśliwe dzieci zadowolone z nowego łóżka! Polecamy !
Dostawa opóźniona o miesiąc. Po wielu rozmowach udalo się uzgodnić darmowy montaż, ale musieliśmy przepracować próby upsellu zamiast ratowania relacji z klentem. Łóżko piękne.
Polecam! Łóżko wykonane bardzo solidnie. Montaż przez firmę bardzo profesjonalny. Jedynie o co można się przyczepić to długi czas realizacji zamówienia.
Świetne łóżko z antresolą dla córki! Bardzo ładnie wyszlifowane, starannie wykończone i idealnie dopasowane. Solidne wykonanie i estetyka na najwyższym poziomie — córka zachwycona, a my również. 😊
Łatwość i szybkość kontaktu. Rozwiązanie sprawy
Wykonanie na najwyższym poziomie. Mega stabilne. Jeden minus - brak zaślepek maskujących na śruby ale to mało znaczące.
Solidne wykonanie,zabezpieczone do transportu łozko bardzo dobrze, instrukcja czytelna.