Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość, skuteczność i wydajność produktów. Wielu z nich jest zadowolonych z bardzo szybkiej wysyłki oraz sprawnej realizacji zamówień. Obsługa klienta również zbiera bardzo pozytywne opinie – doceniany jest profesjonalizm, pomocność i miła atmosfera. Klienci chwalą także fachowe doradztwo oraz zaangażowanie przedstawicieli i obsługi przy wyborze produktów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniepro-chem.pl
Współpraca z firmą przebiegła bardzo sprawnie i profesjonalnie. Na szczególną pochwałę zasługuje przedstawiciel handlowy Pan Paweł, który wykazał się dużym zaangażowaniem, fachową wiedzą oraz wysoką kulturą osobistą. Jest to specjalista godny zaufania, zawsze służący pomocą i rzetelnym doradztwem. Dzięki jego profesjonalnemu podejściu cały proces realizacji zamówienia przebiegł bezproblemowo.
Odpowiedź ze sklepu pro-chem.pl
Bardzo dziękujemy za tak pozytywną i szczegółową opinię. Niezmiernie cieszy nas fakt, że współpraca z nami przebiegła sprawnie i bezproblemowo. Przekażemy Panu Pawłowi Państwa słowa – dla takich momentów i takich opinii warto się starać :) Jesteśmy dumni, że mamy w zespole tak zaangażowanych specjalistów. Dziękujemy za zaufanie. Pozdrawiamy serdecznie.
Szczerze mówiąc kupiłam z ciekawości i nie żałuję. Dom ogarnięty dużo szybciej niż wcześniej. Płyny do kuchni i łazienki dobrze czyszczą i zostawiają świeży zapach, odkamieniacz zrobił robotę z kamieniem, z którym inne środki sobie nie radziły. Na pewno zamówię ponownie.
Odpowiedź ze sklepu pro-chem.pl
Serdecznie dziękujemy za tak wspaniałą opinię i zaufanie.
Nie ma dla nas lepszej rekomendacji niż wiadomość, że nasze środki pomogły ogarnąć dom szybciej i poradziły sobie z uciążliwym kamieniem, z którym inne produkty miały problem. Cieszymy się, że "eksperyment z ciekawości" okazał się tak udany.
Z niecierpliwością czekamy na kolejne zamówienie i pozdrawiamy serdecznie.
Bardzo szybka, profesjonalna i staranna obsługa. Przesyłka za granicę została przygotowana i wysłana sprawnie. Wielkie podziękowania dla Aldony i całego zespołu za doskonałą pracę! Gorąco polecam.
Odpowiedź ze sklepu pro-chem.pl
Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa. Cieszymy się, że zagraniczna przesyłka dotarła szybko i bezpiecznie, a nasza obsługa spełniła Pani oczekiwania na 100%. Takie opinie dają nam niesamowitą energię do działania.
Pozdrawiamy serdecznie całą ekipą.
Niezawodna chemia do zadań specjalnych
Współpracuję z tą firmą chemiczną od dłuższego czasu i jestem bardzo zadowolona z jakości produktów. Środki są skuteczne, wydajne i bezpieczne w użyciu. Doskonale sprawdzają się w codziennej pracy w branży sprzątającej.
Dodatkowo doceniam fachowe doradztwo oraz sprawną realizację zamówień. Z czystym sumieniem polecam tę firmę jako solidnego i godnego zaufania partnera.
Odpowiedź ze sklepu pro-chem.pl
Bardzo dziękujemy za zaufanie i rekomendację. Cieszymy się, że nasze produkty łączą w sobie skuteczność z bezpieczeństwem – to dla nas priorytet. Dziękujemy za docenienie naszego zespołu doradców – obiecujemy utrzymać ten standard usług i zawsze służyć fachową pomocą. Do usłyszenia przy kolejnym zamówieniu :)
Bardzo dobre przed remontem stara farba robi się matowa akurat do malowania
Ale czy da radę zrobić jeszcze coś mocniejszego żeby poprostu stara farba spłynęła
Trochę lepiej zabezpieczyć paczkę jedna butelka uszkodzona mimo wszystko jestem zadowolony dostawa w parę dni dziękuję i polecam firmę
Odpowiedź ze sklepu pro-chem.pl
Bardzo dziękujemy za wyrozumiałość, miłe słowa i polecenie z Danii.
Przepraszamy za sytuację z uszkodzoną butelką. Długie trasy wymagają pancernego pakowania, dlatego natychmiast przekazujemy tę uwagę do naszego magazynu, aby dodatkowo wzmocnić zabezpieczenia przesyłek zagranicznych.
Bardzo prosimy o kontakt z naszym biurem (np. mailowo na biuro@pro-chem.pl lub telefonicznie), abyśmy mogli szybko rozwiązać problem z uszkodzonym produktem i zrekompensować tę sytuację.
Pozdrawiamy serdecznie.
Niezmiennie używam produktów PRO-CHEM od kilku lat. Świetna jakość i bardzo wydajne produkty. Polecam !
Odpowiedź ze sklepu pro-chem.pl
Dziękujemy za tak miłe słowa i wieloletnie zaufanie do naszych produktów. Cieszymy się, że jakość i wydajność produktów PRO-CHEM sprawdzają się u Państwa od lat. Pozdrawiamy serdecznie i życzymy dalszego zadowolenia z naszych produktów.
Bardzo dobry produkt....
Obsługa kumata...
Zadzwonili gdy kupiłem dozownik do większego pojemnika zamiast do 5L...
Polecam zmywacz do hamulców jest najlepszy jaki do tej pory testowałem
dobry produkt oraz super szybka dostawa, kupiłem kolejny raz
Odpowiedź ze sklepu pro-chem.pl
Bardzo dziękujemy za opinię i zaufanie. Cieszymy się, że produkt Rust Neutralizer sprawdza się u Pana. Pozdrawiamy i zapraszamy do kolejnych zakupów :)
Zakupiony środek do czyszczenia filtrów dpf użyłem do czyszczenia tłumnika od mz etz trzymałem do 24h i wydech czysty jak łza. Super środek skuteczny na nagary .
Odpowiedź ze sklepu pro-chem.pl
Dziękujemy za świetną opinię i potwierdzenie skuteczności produktu DPF Cleaner. Do zobaczenia ponownie :)
Po raz kolejny wszystko w najlepszym porządku
Odpowiedź ze sklepu pro-chem.pl
Dziękujemy za tak miłe słowa i zaufanie. Pozdrawiamy serdecznie i życzymy dalszego zadowolenia z naszych produktów.
Od dłuższego czasu kupuję kosmetyki samochodowe w tym sklepie i jestem bardzo zadowolony. Produkty są wysokiej jakości, dobrze się sprawdzają w pielęgnacji auta, a obsługa zawsze służy fachową pomocą. Zdecydowanie polecam każdemu, kto dba o swój samochód.”
Odpowiedź ze sklepu pro-chem.pl
Serdecznie dziękujemy za zaufanie i polecenie naszego sklepu. Cieszymy się, że jakość naszych produktów oraz doradztwo stoją na najwyższym poziomie. Zapraszamy ponownie.
bardzo szybka dostawa i produkty są super polecam
Odpowiedź ze sklepu pro-chem.pl
Serdecznie dziękujemy za opinię i polecenie :) Zapraszamy na kolejne zakupy.
Witam działa poprawie widać różnicę po pierwszym psiknięciu
Odpowiedź ze sklepu pro-chem.pl
Bardzo dziękujemy za opinię.
Natychmiastowy efekt po pierwszym użyciu to dokładnie to, na czym nam zależy przy ALU EXPERT. Cieszymy się, że różnica była widoczna od razu i że produkt spełnia swoje zadanie.
Pozdrawiamy i zapraszamy do ponownych zakupów.
PRO-CHEM i wszystko jasne [ czyste ]
Odpowiedź ze sklepu pro-chem.pl
Dziękujemy za opinię — trafne podsumowanie. Cieszymy się, że nasze produkty gwarantują czystość i pełną satysfakcję. Pozdrawiamy :)
Wszystko ok wielki profesjonalizm polecam
Odpowiedź ze sklepu pro-chem.pl
Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię i docenienie. Polecamy się na przyszłość i zapraszamy do kolejnych zakupów :)
Dobra chemia , szybka dostawa
Odpowiedź ze sklepu pro-chem.pl
Dziękujemy za opinię i pozytywną ocenę naszych produktów, to dla nas wiele znaczy. Pozdrawiamy i zapraszamy do ponownych zakupów :)
Paczka doszła szybko i dobrze zapakowana. Produkt jeszcze nie sprawdzony.
Odpowiedź ze sklepu pro-chem.pl
Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że paczka dotarła ekspresowo i była bezpiecznie zapakowana – dbamy o to przy każdym zamówieniu. Mamy nadzieję, że sam produkt również spełni oczekiwania i sprawdzi się doskonale. Gdyby po testach pojawiły się jakieś pytania, jesteśmy do dyspozycji. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie.
dobry towar i dobra cena
Odpowiedź ze sklepu pro-chem.pl
Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że doceniają Państwo zarówno jakość, jak i cenę naszych produktów. Zapraszamy do kolejnych zakupów.