piekneogrody.com.pl

Opinie łącznie (210) Opinie (143) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci często chwalą szybką realizację zamówień oraz profesjonalne podejście obsługi. Wielu z nich docenia dobry kontakt, sprawną obsługę, fachowe doradztwo i pomoc przy wyborze produktów. Wysoko oceniana jest również zgodność otrzymanych produktów z opisem i zamówieniem. Pojedyncze uwagi dotyczą opóźnień w realizacji zamówień oraz w jednym przypadku braku kontaktu ze strony sklepu.

Opiniepiekneogrody.com.pl

Jestem zadowolona z dokonanych zakupów. Po złożeniu zamówienia, zadzwoniono do mnie w celu upewnienia się co do złożonego zamówienia. Były to części do systemu filtrującego, który ma już kilkanaście lat i chodziło o ustalenie i upewnienie się co do zamówionych części. Dostałam również informacje, że wysyłka może się spóźnić ponieważ jest sprowadzana z Niemiec. Niby nic, a ja dostrzegam w tym troskę o klienta. Polecam firmę. 👍🙂
Dobra cena, tym razem musiałem kilka dni poczekać na dostawę, ale zdarzyło mi się to pierwszy raz w tym sklepie a kupuję tu już od kilku lat. Generalnie jest bardzo ok.

Myślałem że nie do dostania

Myślałem że część, którą potrzebowałem jest nie do dostania a tu proszę :) Dostarczona, zamontowana, wszystko działa i nie przecieka :)
Jestem pod wrażeniem, zawartość przesyłki przyjemnie mnie zaskoczyła. Od tej chwili jestem tylko u Was. Pozdrawiam
Nieoceniona pomoc w wybraniu odpowiedniego produktu. Jestem bardzo wdzięczny, POLECAM
Wszystko OK. Zgodnie z opisem, szybko i sprawnie. Gorąco polecam.
Pełen profesjonalizm rozmowy,uzgodnień i dostawy - polecam
Szybka dostawa, profesjonalne podejście

Firma godna polecenia z uwagi na duży wybór części zapasowych do filtrów Oase.

Duży wybór części zapasowych do filtra Filtomatic. Natomiast jest zbyt długa realizacja zamówienia pomimo wyboru płatności " za pobraniem" . Ponadto kurier DPD nie spieszy się by dostarczyć szybko zamówienie.
Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka, dobre ceny.

Szybko i profesjonalnie, bardzo pomocna obsługa

Szybko i profesjonalnie bo
Solidność , terminowość
Wszystko zgodne z zamówieniem.
Wszystko na najwyższym poziomie