Opinie łącznie (1851) Opinie (1276) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 10 mar 2025

zniczefenix.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą staranne, bezpieczne i solidne zapakowanie przesyłek, co przekłada się na brak uszkodzeń podczas transportu. Szybka realizacja zamówień i ekspresowa dostawa to jeden z najczęściej docenianych aspektów obsługi. Klienci często podkreślają atrakcyjny wygląd, elegancję i estetykę otrzymanych zniczy. Większość klientów pozytywnie ocenia jakość produktów, podkreślając solidność i staranne wykonanie. Opinie często potwierdzają, że produkty i zamówienia są zgodne z opisem i zdjęciami zamieszczonymi na stronie. Klienci są zadowoleni z profesjonalnej, sprawnej i miłej obsługi, podkreślając dobry kontakt ze sprzedawcą.

Opiniezniczefenix.pl

Bardzo polecam! Produkt bardzo ładny, wykonany z dbałością o szczegóły.Pięknie się prezentuje na pomniku. Kontakt ze sprzedawcą idealny. Przesyłka zapakowania tak dobrze, że nie ma możliwości aby w trakcie dostawy coś się zniszczyło. To nie ostatnie zakupy u sprzedającego. Zachęcam do zamawiania i jeszcze raz bardzo polecam. Justyna Ciesielska
Znicze bardzo dobrej jakości. Solidne wykonanie, szkło grube i stabilne. Wszystko przyszło super zapakowane — żadnych uszkodzeń, każda sztuka zabezpieczona osobno. Panel solarny działa bez zarzutu, świecą od zmierzchu do świtu. Zestaw wygląda elegancko, szczególnie w czarnym kolorze. Polecam, naprawdę bdb.
Bardzo dobre wykonanie zniczy wszystko działa bez zarzutu zamówień ponownie.Ceny naprawdę świetne każdy znajdzie coś na własną kieszeń.Dziekuje za szybka dostawę i bardzo starannie i dbale zapakowane produkt.
Bardzo ładne znicze , dają piękne światło. Znicze zgodne z opisem, bardzo dobrze zapakowane do transportu. Bardzo dziekuję . To już kolejny raz korzystam z Państwa sklepu. Dlaczego ? duży wybór, ładne wzornictwo
Świetny kontakt, szybka wysyłka, rewelacyjnie zabezpieczone znicze. Rzadko kiedy wystawiam opinie,lecz jestem pod takim wrażeniem obsługi - że moim zdaniem 10/10!:) Polecam.
Zamówienie szybko dotarło. Jeden znicz był delikatnie pęknięty, dobrze, że w mało widocznym miejscu. Poza tym wszystko w jak najlepszym porządku.
Dziękuję zakup produktów super, mam nadzieję że będą działały, martwię się tym tylko bo panele trzymają się tak delikatnie i nie ma żadnego zaczepu żeby je mocniej przymocować, muszę przykleić taśmę ponieważ podmuch na pomniku mi przy delikatnym wietrze ściągnie je z lampiona. Lampiony bardzo ładne i przystępna cena bardzo dziękuję.

Super obsługa

Zamówienie było łatwe, dostawa na czas i cały czas informacje dotyczące dostawy. Polecam ten sklep

Polecam firmę Fenix

To nie pierwszy mój zakup i zawsze dostawa super extra a zapakowane tak genialnie że nigdy nic się nie zepsuło.Polecam
Zamówiłam 2 szklane znicze. Jeden był odklejony od plastikowej podstawki co sprawiało ze szklana część wpadała do środka. Sama to zreperowałem, bo szkoda bylo zachodu z oddawaniem ponadto liczyłam się z tym, ze odpowiedzialność bedzie przerzucana z firmy na kuriera i na odwrót. Znicze przepiękne.
Wszystko! Znicz piękny, dostawa expresową! Dziękuję bardzo i wrócę na pewno.🫶
Wszystko sprawnie poszło , szybka dostawa . Znicze zgodne z opisem i moim oczekiwaniem. Jestem bardzo zadowolona. Kupuję u Was już po raz kolejny. Polecam!
Jestem zadowolona, dostawa super szybka i dlatego od kilku lat kupuję tylko u was

Piękny

Szybka dostawa, bardzo dobrze zapakowane i znicz w rzeczywistości piękniejszy niż na zdjęciu.

Polecam.

Bardzo dobrze zabezpieczone w paczce znicze. Znicze zgodne z zamieszczonym na fb zdjęciem.
Zgodnie z zamówieniem, w czasie bardzo szybkim,jeszcze kupię następne ale świecące cała dobę....

Odpowiedź ze sklepu zniczefenix.pl

Szanowni Państwo, Dziękujemy za pozytywną opinię o naszych produktach i docenienie szybkiej realizacji zamówienia. W ZniczeFenix.pl dokładamy wszelkich starań, aby spełniać oczekiwania naszych klientów, oferując wyroby najwyższej jakości. Cieszymy się, że planują Państwo kolejne zakupy, a nasze świecące znicze będą dla Państwa satysfakcjonującym wyborem. Z serdecznymi pozdrowieniami, Zespół ZniczeFenix.pl
Znicze piękne, dostawa w szczelny opakowaniu. Polecam producenta.
Polecam, szybka realizacja i profesjonalizm sprzedającego.
Przesyłka dotarła szybko. I dobrze zabezpieczona . Polecam

Znicze Fenix

Bardzo szybki czas dostawy zamówienia, bardzo starannie i ładnie wykonane znicze.

zniczefenix.pl

Producent zniczy FENIX to firma rodzinna z ponad 25 letnią tradycją. Dzięki zastosowaniu nowoczesnych technologii produkcji, surowców i półproduktów od stałych sprawdzonych dostawców możemy zagwaran...