Klienci bardzo często chwalą szybki czas realizacji zamówienia i błyskawiczną dostawę. Wielu klientów docenia atrakcyjne, konkurencyjne ceny produktów. Opinie na temat kontaktu ze sprzedawcą są w większości pozytywne, klienci chwalą dostępność i profesjonalizm obsługi oraz indywidualne podejście. Jakość produktów oraz ich zgodność z opisem są najczęściej oceniane pozytywnie. Klienci czasami zgłaszają zastrzeżenia co do sposobu zabezpieczenia przesyłek. Pojawiają się również krytyczne głosy dotyczące organizacji realizacji dostawy.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieprofichem24.pl
Brak właściwego przygotowania pod względem transportowym.
1. Przed wysyłką towaru nie zrobiono rozeznania jaki jest teren/działka i czy jest możliwość wjechania z takim tonażem na plac.
2. Kierowca dysponował paleciakiem elektrycznym którym nie mógł wstawić 7 palet/7 ton materiału.
3. Towar został rozładowany poza posesją na drodze gminnej co mogło stwarzać zagrożenie dla ruchu.
4. Na własny koszt musiałem wstawiać 7 palet na posesję.
Zasadnicze pytanie dlaczego płacąc za dostawę nie małe pieniądze towar nie został dowieziony odpowiednim autem z HDSem?
Dobry kontakt telefoniczny, Pan który przyjął moja reklamację mily, uprzejmy. Wszystko mi sprawdził i bezproblemowo wysłał przesyłki raz jeszcze. Polecam! P.s. pierwsza paczka bardzo szybko nadana od zamówienia
szybka dostawa, możliwość porozmawiania telefonicznie w celu uzyskania dodatkowej porady,
szybki zwrot pieniędzy w przypadku zwrotu towaru
Łatwość zamówienia
Łatwosc zamówienia . Trochę długi czas oczekiwania. Choć może jakbym wybrała inna dostawę no. InPost było by szybciej.
duży wybór towaru, szybka wysyłka i dostawa w 24 h
, możliwość kontaktu telefonicznego i pozyskania dodatkowych informacji
Bardzo dobrze zabezpieczone i szybka dostawa.Cały czas otrzymywałem informację o przesyłce.Polecam firmę .Dla mnie godna zaufania.
Świetna oferta i łatwe zamawianie. Transport chyba źle wybrałam bo troszkę trzeba było czekać. Polecam
Szybka realizacja zamówienia/ dostawa, bardzo dobry kontakt ze strony sklepu
POLECAM !
Szybka i bezproblemowa dostawa, towar dobrej jakości. Dobry kontakt ze sprzedawcą. Polecam.
Szybka i konkretną pomoc w doborze potrzebnych materiałów,wszystko solidnie zapakowane,szybką wysyłka
Szybka i sprawna realizację zamówienia!!
Profesjonalny kontakt ze sprzedawcą!
Jako firmę dystrybucyjną oceniam wysoko. Szybkość działania rewelacyjna! Innym tematem jest towar, ale to inna bajka.
Gips bardzo dobry.
Przesylka szunko dotarla.
Pozdrawiam.
Produkt zgodny z opisem,szybka realizacja zamówienia
Wszystko dobrze, kontakt bez problemu, sprawna wysyłka
Szybka sprawna obsługa, produkt 100% zgodny z zamowieniem
Szybka wysyłka, bardzo dobrze zabezpieczona przesyłka specjalnymi wytłoczkami dopasowanymi do wiaderka oraz grubego kartonu.Polecam
Szybkość realizacji zamówienia, Niestety brak możliwości zamówienia produktu w mniejszych opakowaniach. Pozostało ok. połowy z 10 kg.
Szybka dostawa i produkt zgodny z opisem ,bardzo dobrze zabezpieczona paczka solidnie wszystko dotarło całe i nie uszkodzone .Polecam jak najbardziej
Wszystko oki
Dobra cena, dobry kontakt, szybka i rzetelna realizacja