profichem24.pl

Opinie łącznie (2739) Opinie (1434) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci doceniają błyskawiczną realizację zamówień i szybką dostawę towarów. Wysoko oceniane są także solidne i bezpieczne pakowanie przesyłek, łatwość kontaktu ze sprzedawcą oraz profesjonalna obsługa pracowników. Dużym atutem sklepu są konkurencyjne ceny oraz wysoka jakość oferowanych produktów, zgodna z opisem. Pojawiają się pojedyncze uwagi dotyczące niewłaściwego zabezpieczenia towarów w paczkach. Ponadto, doświadczenia związane z transportem i dostawą bywają zarówno pozytywne, jak i negatywne.

Opinieprofichem24.pl

Wiaderko z klejem jest miękkim i elastycznym materiałem dlatego też bylo zpakowane w zbyt duże pudełko, powinno być w mniejsze i bardziej sztywne i mimo wsadzonych uzupełnień wiaderko bylo lekko wgniecione i tylko dzięki oklejeniu taśmą klejącą do okoła wieka nic się nie wylało choć dużo nie brakowało, klej dotarł w całości, moja sugestia aby pakować takie przedmioty jak wiadro kleju w mniejsze ale sztywniejsze opakowanie z grubego kartonu i dobrze okleić wieko z wiadrem taśmą klejącą aby się nie otworzyło, poza tym produkt bardzo dobry i w dobrej cenie, napewno to nie ostatnie moje zakupy w tej firmie, gorąco polecam.

firma której zlecacie wysyłki to totalna porazka

zamówione 12 worków izolacji wysłane na pół palecie zostało rozwalone w transporcie gdzie ktoś to przepakował na całą paletę standardowego wymiaru ostreczował i wysłał dalej w świat z rozwalonym workiem . dodatkowo kurier juz ponad 2 tyg wiezie mi protokół reklamacyjny. porażka zmieńcie firmę kurierską bo odechciewa sie zakupów u panstwa
Brak właściwego przygotowania pod względem transportowym. 1. Przed wysyłką towaru nie zrobiono rozeznania jaki jest teren/działka i czy jest możliwość wjechania z takim tonażem na plac. 2. Kierowca dysponował paleciakiem elektrycznym którym nie mógł wstawić 7 palet/7 ton materiału. 3. Towar został rozładowany poza posesją na drodze gminnej co mogło stwarzać zagrożenie dla ruchu. 4. Na własny koszt musiałem wstawiać 7 palet na posesję. Zasadnicze pytanie dlaczego płacąc za dostawę nie małe pieniądze towar nie został dowieziony odpowiednim autem z HDSem?

Prawie idealnie

Zaprawa przyszła w rozwalonym worku, nie przyjąłem paczki. Poprosiłem o wysyłkę nowego worka lepiej zapakowanego. Owszem, był zapakowany w karton, jednak był to ten sam rozwalony worek, tylko posklejany taśmą. Prawie kg zaprawy zdążył się ulotnić z worka podczas wysypania.
Szybka dostawa, po wcześniejszych sugestiach towar lepiej zapakowany, sztywniejsze opakowanie i wiaderko kleju dodatkowo owinięte streczem , super sprzedawca
Dostawa ok, cena nizsza. Jak dla mnie dobre zrodlo bardziej specjalistycznej chemii (typu hydroizolacja)
Jak zwykle szybka wysyłka bardzo dobrego towaru, przystepne i mocno konkurencyjne ceny
Dobry kontakt telefoniczny, Pan który przyjął moja reklamację mily, uprzejmy. Wszystko mi sprawdził i bezproblemowo wysłał przesyłki raz jeszcze. Polecam! P.s. pierwsza paczka bardzo szybko nadana od zamówienia
Ceny konkurencyjne, mega sprawna dostawa, polecam z całą odpowiedzialnoscią.
Bardzo dobra i szybka obsługa. Towar wysyłamy błyskawicznie. Gorąco polecam.
Szybka dostawa, życzliwy kurier, pomoc w dostarczeniu na miejsce.
szybka dostawa, możliwość porozmawiania telefonicznie w celu uzyskania dodatkowej porady, szybki zwrot pieniędzy w przypadku zwrotu towaru

Dariusz

Wysyłka przebiegła szybko ko i sprawnie a towar sika 400n jak zawsze najwyższej jakości.
Szybki kontakt i realizacja. Odbiór osobisty bez problemu. Polecam.
Szybka dostawa w 26 godzin od chwili zakupu - doceniam!!!
Super obsługa i szybka wysyłka. Produkt klasa sama w sobie
Wszystko poszło szybko i sprawnie . Jestem w pełni zadowolony

Elegancko

Zamówienie błyskawicznie wysłane , taniej niż u konkurencji .
Towar kompletny, Dostawa opóźniona,informacja przed dostarczeniem na miejsce.
Wszystko czego potrzebowałem znalazłem w jednym miejscu, szybka wysyłka.