Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną dostawę, podkreślając sprawność realizacji zamówienia. Jakość suplementów i olejów jest szeroko chwalona przez klientów, którzy często polecają produkty innym. Opakowania produktów są najczęściej oceniane bardzo pozytywnie za solidność i estetykę. Obsługa klienta i kontakt ze sprzedawcą są oceniane bardzo pozytywnie, z licznymi pochwałami za pomoc i szybkie reakcje. Klienci doceniają wsparcie przy wyborze produktów i dawkowaniu oraz czytelność informacji o produktach. Pojawiły się też pojedyncze uwagi krytyczne dotyczące opakowań produktów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniecrudo.club
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Przydałoby się trochę lepsze pakowanie bo karton był za mały na ilość zamawianych rzeczy, posklejany taśmą i wyglądało to mało bezpiecznie
Paczka bardzo szybko wysłana, dodatkowo natychmiastowa reakcja na omyłkowo wysłany cytrynian wapnia zamiast węglanu wapnia. Bardzo dziękujemy!
Szybkość dostawy
Zapakowanie towaru
Informacje na bieżąco o stanie zamowienia
Super! Polecam, bardzo dobra jakość suplementów
Realizacja zamówienia w ekspresowym tempie !
Wszystko było dobrze zapakowane. Paczka dotarła bezproblemowo.
Wspaniały produkt!
Świetne opakowanie, przemyślane, z dobrej jakości zabezpieczeniem pompki. Produkt bardzo dobrze zabezpieczony w przesyłce. Ja bardzo polecam zakup, a Tosia 🐶 sam produkt!
BArdzo szybka wysyłka, dobrze zapakowane. Odnośnie jakości jeszcze nie wiem, bo dopiero zaczynam suplementować :)
Szybka wysyłka - jakość produktów
Szybka wysyłka, dobrze zapakowane produkty, solidne opakowania suplementów , z porządniejszego plastiku - spokojnie przetrwają kolejne porcje barfa :)
Bardzo szybka dostawa. Szczegółowe informacje o kolejnych etapach przetwarzania zamówienia.
Dostawa szybka, suplementy zabezpieczone.Kotek zadowolony.
Brak uwag.