Klienci bardzo często chwalą ekspresową realizację zamówień i szybką dostawę towaru. Opinie na temat jakości produktów są zdecydowanie pozytywne, klienci podkreślają solidność, estetykę i trwałość uchwytów. Pakowanie produktów jest często wyróżniane jako bardzo staranne i zapewniające pełne bezpieczeństwo przesyłki. Obsługa klienta oceniana jest jako profesjonalna, pomocna i życzliwa. Klienci podkreślają, że otrzymany towar zawsze jest zgodny z opisem i spełnia ich oczekiwania. Wielu klientów powtarza zakupy i deklaruje, że chętnie wraca do sklepu z powodu wcześniejszych pozytywnych doświadczeń. W jednym przypadku pojawiła się negatywna opinia o kontakcie na żywo z obsługą klienta.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniedrzazgasklep.pl
Polecam sklep - obsługa i komunikacja bez zastrzeżeń. Towar dotarł bardzo szybko, był dobrze zapakowany i zgodny z opisem.
bardzo dziękuje za zamówienie :)
produkty idealne, szybko, sprawnie i dziękuje za krówkę :)
Zawsze przesyłka na czas, nawet taka z dopiskiem "pilna" :))
Polecam w 100%
Towar dostarczony bardzo szybko. Zawartość zgodna z opisem i oczekiwaniami. Polecam
Uchwyty starannie wykonane, solidne i estetyczne. Szybka, sprawna dostawa. Serdecznie dziękuję.
Czytelny opis produktu, łatwość zakupu, szybkość dostarczenia i bardzo dobry sposób opakowania. I słodki prezent ;)))
Piekny kolor ramki wentylacyjnej kaszmirowy, ramka prezenruje sie pieknie i jest ozdoba zabudowy lodowki
Produkt piękny, bezpiecznie zapakowany, a wysyłka ekspresowa. Polecam!
Produkt zgodny z zamówieniem.
Solidnie wykonany, ładnie się prezentuje.
Sprawna obsługa i dostawa.
Świetna jakość i przepiękne uchwyty. Na żywo prezentują się jeszcze lepiej, niż na zdjęciach. Wysyłka ekspresowa!
Szybka dostawa, produkt dobrze zapakowany i zgodny z opisem na stronie.
Wszystko sprawnie, szybko, profesjonalnie. Polecam
Bardzo serdecznie polecam! Piękne i dobrze spakowane produkty. Naprawdę klasa!
Wszystko zgodnie z zamówieniem. Paczka zapakowana bezpiecznie.
Bardzo dobre wykonanie uchwytów, przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona. Wszystko super.
Duży wybór, szybka realizacja zamówienia. Towar dokładnie jak w opisie.
bardzo subtelny kształ, a kolor pasuje do retro jak też i nowych aran zacji
Dobra jakość produktu. Obsługa szybka i profesjonalna. Dziękuję. Zadowolony klient
Przesyłka bardzo starannie zapakowana, schludnie.
Szybka wysyłka, dobry produkt
Szybka wysyłka, produkt wykonany z porzadnego materiału, bardzo estetyczny