clematisy.pl

Opinie łącznie (978) Opinie (978) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają solidne i staranne zabezpieczenie roślin na czas transportu, co minimalizuje uszkodzenia podczas dostawy. Większość klientów jest bardzo zadowolona z jakości, zdrowia i wyglądu roślin, chwaląc ich dorodność i zgodność z opisem. Klienci często chwalą szybkie realizacje zamówień i ekspresową dostawę. Opinie o obsłudze są bardzo pozytywne – klienci doceniają profesjonalizm, uprzejmość, szybkie reakcje na reklamacje oraz personalizację obsługi. Wielu klientów miło zaskoczyły gratisowe rośliny lub nawozy dodane do zamówienia, co buduje pozytywne relacje ze sklepem. Część klientów zgłasza pojedyncze problemy związane z drobnymi uszkodzeniami, opóźnieniami lub błędami przy kompletacji, choć często podkreślają ich sprawne rozwiązanie.

Opinieclematisy.pl

To moje pierwsze zamówienie roślin przez internet do paczkomatu i myślę, że nie ostatnie. Rośliny przyszły świetnie zabezpieczone, zostały wsadzone i się przyjęły. Mam nadzieję, że się pięknie rozrosną.
Clematisy bardzo ładne, natomiast nie otrzymałam jednego z dwóch zamówionych o nazwie Emilia Plater. Clematis Justa zamówiony o poj.4 l otrzymałam w opakowaniu o poj. 2 l. W kartonie był dodany clematis Multi Blue o poj. 2 l jako gratis, bardzo ładna sadzonka. Kwiaty dobrze zabezpieczone w dużych kartonach.
Piękna roślina, duża, dorodna z ładnie zbudowanym systemem korzeniowym. Świetnie zapakowana, pomimo dużych rozmiarów, dotarła bez najmniejszych uszkodzeń. Wielkie brawa dla Sprzedającego. Gorąco polecam.

Odpowiedź ze sklepu clematisy.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek! Niech rosną zdrowo!
Roślinki ładne i jakimś cudem przeżyły rzucanie paczka przez kurierów mimo ,że patyki połamane....kilka listków uszkodzonych ale myślę,że dadzą radę , bo na szczęście woreczki mocne na doniczkach zatrzymały ziemię. Kurierzy to niestety zupełna porażka

Odpowiedź ze sklepu clematisy.pl

Dziękujemy za opinię i za to, że mimo przygód w transporcie podzieliła się Pani wrażeniami. Cieszymy się, że roślinki dały radę przetrwać „kurierskie akrobacje” i że mocne zabezpieczenia utrzymały ziemię w doniczkach.

Zamawiałam z nadzieją, że rośliny będą ładne. Wydałam dużo pieniędzy i czekałam na paczkę niecierpliwie. Clematisy przyszły wysokie, ładne, zielone , dużo pędów . Ładnie zapakowane, podlane. Jeśli bym miała komuś polecić sklep z pnączami to właśnie ten!

Odpowiedź ze sklepu clematisy.pl

Bardzo dziękujemy za opinię. Cieszy nas, że clematisy spełniły oczekiwania. Dziękujemy również za polecenie — to dla nas naprawdę wiele znaczy. Zapraszamy ponownie.
Przesyłka bardzo dobrze zapakowana (m.in. drzewko ozdobne oraz porzeczka na pniu), byłam pod wrażeniem solidności i troski o wysyłane rośliny. Roślinki bardzo ładnie wyrośnięte i zdrowe . Polecam :)

Odpowiedź ze sklepu clematisy.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek! Dziękujemy za polecenie!

Roślinka widać, że jest zdrowa, jednakże patrząc na to, że jest końcówka maja, myślałem, że będzie to większy egzemplarz powojnika, ale myślę, że szybko urośnie i się zagęści, także i tak daje 5 gwiazdek :>

Odpowiedź ze sklepu clematisy.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek. Trzymamy kciuki, aby szybko pokazała swoje wdzięki.:)

przesyłka dotarła

Clematisy bardzo dobrze zapakowane, niestety wysłane w fali największych upałów dotarły prawie nieżywe. Po mocnym przycięciu na szczęście wróciły do życia
Bardzo ładne i duże sadzonki, po podróży dwie były lekko uszkodzone, ale już są zaopiekowane :) Dziękuję i polecam.

Odpowiedź ze sklepu clematisy.pl

Dziękujemy za ocenę i zapraszamy ponownie.

Zakup klematisa Maria Skłodowska Curie

Roślina bardzo dobrze zabezpieczona na czas transportu, sadzonka duża, zdrowa, z rozwiniętymi kwiatami i pąkami. Doskonały kontakt ze Sprzedawcą. Polecam gorąco.
Zakupiony kwiat był bardzo dobrze zabezpieczony. Z paczkomatu odebrałam w nienaruszonym stanie. Widać , że roślina jest zdrowa. Teraz czekam aż pięknie zakwitnie.

Niech rośnie zdrowo!

Sklep godny polecenia

Dość długi czas oczekiwania na przesyłkę,ale zostałam o tym grzecznie poinformowana oraz w przesyłce czekał na mnie prezent w postaci dodatkowej roślinki. Jestem bardzo zadowolona z zakupów.

Odpowiedź ze sklepu clematisy.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek! Zapraszamy ponownie.
Jestem zadowolona z zakupu. Sadzonki ładne, dobrze zabezpieczone i w miarę szybko dostarczone. Serdecznie dziękuję i polecam z całym sercem zakup roślinek u Państwa.

Odpowiedź ze sklepu clematisy.pl

Dziękujemy za polecenie! Zapraszamy ponownie.
Przesyłka dotarła w stanie dobrym,jedna gałązka była ułamana ale poza tym była dobrze zabezpieczona i pewnie dlatego tylko jedna się uszkodziła. Firmy kurierskiej nie polecam. Kurier musi nauczyć się kultury. Pozdrawiam .
Clematis piękny , duży, bardzo dobrze zabezpieczony ,jedyne do czego nie jestem przyzwyczajona to długi czas oczekiwania na dostawę ale myślę że okazała roślina rekompensuje oczekiwanie
Witam! Dziękuję bardzo za rośliny dotarły nie uszkodzone , dosyć duże sadzonki. Myślę, że jeszcze nie raz wrócę do zakupu Państwa roślin. Pozdrawiam Grażyna

Odpowiedź ze sklepu clematisy.pl

Dziękujemy za wystawienie oceny i zapraszamy:)
Sadzonki jagody kamczackiej oraz 2 szt clemantisu były w dobrej kondycji ,natomiast clemantis star of India tak mizerna kilku centymetrowa sadzonka ,że az przykro ją sadzić do gruntu !

Odpowiedź ze sklepu clematisy.pl

Dziękujemy za wystawienie opinii. Przykro nam, że roślina nie spełniła oczekiwań, mimo to mamy nadzieję, że roślina pięknie się rozkrzewi.

Polecam!!!!!!!

Zamówione rośliny aż nadto spełniły moje oczekiwania.Piekne,zdrowe,dorodne! Bardzo fachowo i bezpiecznie zapakowane.Polecam z całego serca.Na pewno wrócę.

Odpowiedź ze sklepu clematisy.pl

Bardzom nam miło. Niech rosną zdrowo!
Clematisy ładnie zapakowana,korzenie w dużych doniczkach,bardzo zdrowe.Świetna inf.na e-maila,kiedy będzie pakowane,kiedy wysłane.Polecam tę firmę.

Odpowiedź ze sklepu clematisy.pl

Dziękujemy i zapraszamy ponownie:)
Clematisy bardzo profesjonalnie zapakowane,nieuszkodzone,sadzonki dobrze ukor,zenione .,przesadzilam do gruntu i rosna.Na efekty musze poczekac. Polecam firme.Pozdrawiam

Odpowiedź ze sklepu clematisy.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek! Dziękujemy za polecenie:)