GLOV

Opinie łącznie (277) Opinie (237) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną i sprawną realizację zamówień oraz dostawę. Większość klientów jest bardzo zadowolona z jakości i skuteczności otrzymanych produktów. Produkty do stóp, zwłaszcza pumeks z nano szkła, są szczególnie polecane za skuteczność i wygodę użytkowania. Klienci zauważają estetyczne i staranne pakowanie produktów. Obsługa jest oceniana jako sprawna i pomocna. Czasem pojawiają się drobne nieścisłości w opisie produktów. Niektórzy klienci sugerują dołączanie pokrowca lub etui do produktów. Pojawiają się też pojedyncze zastrzeżenia dotyczące braku odpowiedzi ze strony obsługi.

OpinieGLOV

GLOV 3D Nano Glass Foot File to totalne odkrycie. Wystarczy chwila i efekt jest jak po profesjonalnym pedicure. Produkt jest poręczny i naprawdę działa. Pierwszy egzemplarz był mój a partner po moich poleceniach sam spróbował i musiałam kupić drugi specjalnie dla niego, żeby nie podkradał mi mojego. A trzeci to prezent dla mojej mamy na Dzień Matki.
Zamówienie zostało zrealizowane bardzo sprawnie. Z produktów jestem zadowolona, szczególnie z pumeksu z nano szkła. Rozczarowała mnie opłata za dostarczenie towaru, Zgodnie z wartością zamówienia powinno być bezpłatne, niestety za dostarczenie towaru w pobliżu miejsca zamieszkania, jest tu dużo paczkomatów, musiałam uiścić opłatę. Darmowe miejsca dostawy były znacznie oddalone od miejsca, w którym mieszkam.
Urządzenie nie daje prawie żadnych efektów jak na razie, może trochę wygładza skórę pod oczami. Sklep wprowadza w błąd bo nigdzie nie pisze na stronie, że płatki działają tylko z naklejkami jednorazowymi (tak jest w instrukcji dołączonej do opakowania). A w opakowaniu jest tych naklejek kilkanaście czyli na ok 2 tygodnie stosowania. No I fun fact: naklejek w sklepie Glov nie ma, napisałam z prośbą o zakup naklejek i nie dostałam do tej pory odpowiedzi. Czyli podsumowując: czuję się oszukana na kilka stówek. :(
Produkt jest bardzo starannie wykonany. Dopiero zaczynam użytkowanie, więc trudno mi ocenić efekty. Mniejszy, tzw „podróżniczy” jest naprawdę fajny, spokojnie można go zabrać ze sobą na wakacje.
Idealna wielkość, dopasowana do dłoni. Ściera perfekcyjnie. Mieści się w małej kosmetyczce. Bezproblemowe czyszczenie. Wystarczy spłukać pod bieżącą wodą. Mógłby być dołączony pokrowiec. 5 gwiazdek bez zastanowienia.
Szybka realizacja zamówienia, produkty ładnie zapakowane. Nie jestem w pełni zadowolona z pumeksu, powierzchnie są nie równo sklejone i dookoła plączą się pozostałości po kleju.
M P
Mira P.
Stalowy pilnik do paznokci GLOV COOLNAILS Nail Sculptor - rewelacyjny, szczególnie dla zniszczonych paznokci. osobiście innego NIE mogę stosować, ponieważ mam tak krucze paznokcie. POLECAM !!!!
zamówienie dotarło bardzo szybko -obecnie zaczynam używać myjki -zobaczymy jak sprawdzi się przy dluzszym stosowaniu
Wszystko ok, przedmioty zgodne z opisem, pięknie zapakowane, bardzo szybka wysyłka. Chyba nie da się lepiej :-)
M P
Mira P.
Pumeks i depilator z nano szkła 2w1 Nano Twist Duo - rewelacyjnie skuteczne , miniaturowe, niezwykle poręczne. Ergonomiczny kształt wspomaga użytkowanie. POLECAM !!!!
Produkty zgodne z opisem, dobrze zabezpieczone w paczce, szybka wysyłka.
Szybki kontakt. Pomimo pomyłki, sprawa załatwiona szybko i bezkonfliktowo. Dziękuję.
Bardzo dobra szczotka do włosów. Najlepsza jaką miałam. Polecam.
Jeśli chodzi o lakiery w pisaku, pomimo załączonej instrukcji - porażka. Nie byłam w stanie wykrzesać ani jednej kropli … wylądował w śmietniku. Reszta zamówienia zgodnie z opisem, polecam szczególnie pumeks, to już mój kolejny.
Bardzo świetny produkt polecam
Bardzo szybka i sprawna dostawa
świetna i bezwysiłkowa pielęgnacja moich stóp, dodatkowy superlike za wygląd :)
Wysyłka bardzo szybka a produkty super jak zawsze! Polecam
super