Klienci bardzo często chwalą idealne dopasowanie produktów do konkretnych modeli aut. Jakość produktów jest powszechnie oceniana bardzo wysoko, podkreślana jest solidność wykonania, trwałość oraz brak nieprzyjemnych zapachów. Bardzo wielu klientów docenia błyskawiczną realizację zamówienia i ekspresową dostawę. Pozytywne komentarze dotyczą także atrakcyjnego stosunku ceny do jakości, profesjonalnej i pomocnej obsługi klienta, bezproblemowej wymiany i kontaktu oraz estetycznego wyglądu i nowoczesnego designu produktów. Sporadycznie pojawiają się uwagi o niedoskonałościach w dopasowaniu produktów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniefrogum-shop.pl
Volvo xc90
Kupiłem do xc90 gumę do bagażnika pasuje bardzo dobrze 👍
Jestem bardzo zadowolony dziękuję i życzę sukcesów👍
Szybkość dostawy , jakość i dopasowanie do modelu samochodu bardzo dobre.
Mata do bagażnika
Podobała mi się sprawna wysyłka oraz dobre dopasowanie maty do bagażnika. Na ten moment jestem zadowolony z produktu.
Szybka realizacja zakupów, dobrze zapakowana przesyłka. Dywaniki super
Wszystko wygląda bardzo dobrze. Na początek jest na pewno efektowne a dalej to wyjdzie podczas użytkowania.
Kolejny komplet dywaników:)
Kolejny komplet dywaników z którego jestem bardzo zadowolony:) Fajny wzór, dobra jakość, brak nieprzyjemnych zapachów, idealnie dopasowane do auta. Pozdrawiam serdecznie
Dobrze dopasowane do bagażnika. Powierzchnia sprawia że torba z zakupami nie lata po bagażniku. Super naprawdę.
Gorąco polecam!!!
Bardzo szybka wysyłka.
Bardzo dobrej cenie
Super jakość towaru
wycieraczki dostarczone szybko, ale były bardzo zamarznięte, u nas -12 stopni, potrzebowały kilku godzin na wyprostowanie po wyjęciu z kartonu. Pasują idealnie, chociaż nie wiem czy są odporne na tak niskie temperatury i się nie pokruszą albo połamią po sezonie. Rozmiarowo pasują idealnie.
Świetny produkt, wycieraczki bardzo dobrej jakości, nie pierwsze które kupiłem w różnych autach zawsze bardzo dobra jakość
Solidnie zapakowana paczka i szybka wysylka👍 mata do bagażnika pasuje idealnie i ładnie pachnie😅 czym byłem zdziwiony
Bardzo dobre jakościowo i dopasowane pod model dywaniki, szybka dostawa i bardzo dobrze spakowane.
Tapis de très bonne qualité malgré quelques défauts
Tapis de très bonne qualité pour Peugeot 3008. Quelques défauts : ils ne sont pas parfaitement ajustés à l’arrière, et pour celui du conducteur le repose pied gauche est un peu court il ne couvre pas bien
Wszystko jest ok i polecam sprzedawcę jak najbardziej
Serdecznie polecam dywaniki pro line.Żałuję,że zdecydowałam się na ich zakup tak późno,wnętrze auta wygląda teraz zdecydowanie lepiej.
The set I ordered was for 2026 KIA SPORTAGE HEV and they were a perfect fit and excellent quality.
Dobre produkty, pasują do auta zgodnie z opisem
Zgodne z opisem bardzo fajny i dopasowany do 508 polecam każdemu
Szybka wysyłka i dobrze zabezpieczony towar
Generalnie gumy dobrej jakości, ale rozmiar trochę za mały. Miały być pod konkretny model. Guma dla kierowcy nie posiada części dla lewej stopy oraz nie było wyciętych otworów na kołki w podłodze. Samodzielne wycięcie nic nie dało. Słabo.
Odpowiedź ze sklepu frogum-shop.pl
Dzień dobry. Przykro nam z powodu wystawionej opinii. Niestety, ale nie zarejestrowaliśmy wiadomości z Państwa strony w sprawie niedopasowania produktów, przez co nie mamy możliwości odniesienia się do wystawionej opinii.
Jeśli chcą Państwo wyjaśnić kwestię niedopasowania, serdecznie prosimy o kontakt w tej sprawie.
Przypomnę, że w razie niezadowolenia z naszego produktu, zamówienie można zwrócić do 30 dni.
Pozdrawiamy, Zespół FroGum.