Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówienia oraz szybkie dostawy. Wysoka jakość materiałów i wykonania produktów jest konsekwentnie podkreślana w opiniach. Estetyczne i solidne opakowanie produktów, szczególnie doceniane przy zakupie na prezent, również zdobywa pozytywne recenzje. Obsługa klienta i kontakt ze sprzedawcą oceniane są jako bardzo profesjonalne, szybkie i elastyczne. Dodatkowo, jakość oraz estetyka nadruku wzbudzają uznanie klientów, którzy podkreślają jego trwałość i atrakcyjny wygląd. Klienci odnotowują, że rozmiarówka bywa zawyżona lub niestandardowa, choć nie wpływa to na ogólną satysfakcję.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieodjechanekoszulki.com
Obsługa na wysokim poziomie. Drobny błąd przy wysyłce został profesjonalnie naprawiony z dnia na dzień. Wszystko dopięte do końca. Prawdziwy profesjonalizm w biznesie. Produkty dobre jakościowo i zgodne z opisem. Aż przyjemnie było dokonać kolejnego zakupu bo wiedziałem że wszystko będzie bez najmniejszego problemu.
Koszulki bardzo dobre gatunkowo i z dobrze wykonanym nadrukiem :)
Po złożeniu zamówienia (które było prezentami), okazało się, że jedna z koszulek powinna być w rozmiarze większym. Jak najszybciej napisałam maila, z wyjaśnieniem i prośbą o przesłanie w rozmiarze większym, nie wiedząc czy moja prośba zostanie spełniona. Przesyłka przyszła bardzo szybko i szybko ją rozpakowałam by sprawdzić rozmiar. Pomimo braku odpowiedzi na mojego maila, z wielką radością i ulgą zobaczyłam że moja prośba została spełniona :) Koszulki bardzo dobre gatunkowe. Nadruk wydaje się bardzo solidny, stabilny i bardzo dobrze wykonany. Nie wydaje mi się, aby się sprał, a przerabiałam już dużo koszulek z indywidualnymi nadrukami. Jestem zadowolona z zamówionych koszulek i polecam :)
Drugie zakupy w tym sklepie, napewno wrócę po więcej ! Na bluzie z kapturem nadruk jest w świetnym stanie a ma już rok . Świetna Jakość !
Bardzo rzetelna firma. Popełniłam błąd przy zamówieniu i od razu miałam wiadomość, że coś się nie zgadza. Produkt fajny. Bardzo polecam.
Świetna koszulka, bardzo dobry materiał - grafika piękna i staranna - mąż zachwycony prezentem - a to wszystko w bardzo przystępnej cenie - szczerze polecam
Szybka wysyłka, towar bez zastrzeżeń. Jedną koszulkę zwróciłam czekam na zwrot pieniędzy, natomiast jeśli odbędzie się to w tak ekspresowym tempie jak realizacja zamówienia, to polecam.
Dziękuję bardzo dostałam zamówiony towar. Jednak nie zgadza się treść i motyw na koszulkach, zależało mi żeby koszulki i bluzy były z innymi motywami i napisem. Prosze o informację i kontakt.
Koszulka punisher
Dobra jakość bawełny, świetny wzór. Paczka przyszła bardzo szybko. Kupiona na prezent, myślę, że się spodoba.
Zamówienie zrealizowane błyskawicznie. Koszulka dobra gatunkowo. Realizacja i produkt wszystko super.
Bardzo ładne koszulki na 50 urodziny, super zapakowane w pudełka, ekspresowo przygotowane do wysyłki i dostarczone. Świetna firma naprawdę godna polecenia😊
Polecam !
Szybka realizacja. Koszulki z bawełny dobrej jakości, ładny nadruk, zapakowane w estetyczne pudełka. Wszystko zgodne z opisem. POLECAM !
Koszulki piękne, jakość bardzo dobra , piękne; żywe kolory nadruku i bardzo szybka dostawa 😍
Szybka realizacja, dobry gatunek.
Może warto rozszerzyć ofertę dostępności modeli motocykli? Najczęściej dostępne ścigacze, brak turystyków Suzuki. Ikonki obrażające motocyklistów i motocyklistki mają tylko jeden wybór (Panie z długimi włosami) i tylko jeden rodzaj moto (patrz jak wyżej).
Wszystko super, zapakowane w pudełku, co jest bardzo dobrze, bo koszulka jest oczywiście na prezent 0
Bardzo dobra współpraca
Błyskawiczna wysyłka, nawet szybciej niż w informacji. Dobra jakość i wykonanie.
Koszulki fantastyczne. Idealnie dopasowane i bardzo wysokiej jakości. Polecam serdecznie!!!
Opinia pozytywna
Szybko zrealizowane zamówienie. Dobry materiał i wykonanie. Rozmiar damski M nieco zawyżony.
T-shirty ok, rozmiary dla dorosłych standardowe, natomiast dla dzieci nie bardzo. Zamówiłam 116 myśląc, że to taki rozmiar dziecięcy jednak dosyć duży, według standardu to raczej na 122/128. XL to z kolei taka S dla chłopca 164. Nie ma takiego rozmiaru na chłopaka żeby było baby Boss ale w rozmiarze dla młodzieży np. 170. Ogólnie fajne, ładne. Polecam. Mam też bluzy z tej kategorii i jest ok. Chociaż dał pań bluza dość szeroka jak na S ( jestem szczupła,więc może tak mi się wydaje). Szybka wysyłka ,jest ogólnie ok. POLECAM
Koszulka dotarła Bardzo szybko Mam nadzieję że solenizant będzie zadowolony
Dobra jakość materiału, świetny kontakt ze sprzedającym