odjechanekoszulki.com

Opinie łącznie (2782) Opinie (1057) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo wysoko oceniają jakość materiałów, nadruków oraz wykonania koszulek i bluz. Wielu z nich podkreśla błyskawiczną realizację i dostawę zamówień. Obsługa klienta jest postrzegana jako profesjonalna, pomocna i bezproblemowa. Estetyczne i staranne opakowanie, często w pudełkach, jest doceniane, szczególnie przy zamówieniach na prezent. Doceniana jest także możliwość zamówień indywidualnych, własnych napisów i projektów. Rozmiarówka koszulek jest najczęściej trafiona, co spotyka się z uznaniem klientów. Sporadycznie pojawiają się uwagi o braku kontaktu ze strony obsługi klienta. Zdarzają się także pojedyncze opinie dotyczące zawyżonych lub zaniżonych rozmiarów koszulek, a także błędów w realizacji zamówień indywidualnych.

Opinieodjechanekoszulki.com

Świetny i bezproblemowy kontakt telefoniczny ze Sprzedającym. Otrzymałam pomoc w realizacji moich niestandardowych pomysłów. Obsługa profesjonalna, towar dobrze zapakowany i dostarczony terminowo. Jakość koszulek - bardzo dobra. Polecam tę firmę.
Obsługa na wysokim poziomie. Drobny błąd przy wysyłce został profesjonalnie naprawiony z dnia na dzień. Wszystko dopięte do końca. Prawdziwy profesjonalizm w biznesie. Produkty dobre jakościowo i zgodne z opisem. Aż przyjemnie było dokonać kolejnego zakupu bo wiedziałem że wszystko będzie bez najmniejszego problemu.
Koszulki wyglądają bardzo fajnie , jakościowo też nie ma co narzekać , dopiero je otrzymaliśmy więc nie mogę powiedzieć jak to będzie z nadrukami po praniu, ale póki z moją partnerką jesteśmy zadowoleni z Zakupu
Realizacja, dostawa w ekspresowym czasie. Materiał koszulki bardzo dobrej jakości, nadruk spełnia oczekiwania. A! Koszulka zapakowana w pudełko z okienkiem, pożądany dodatek :)
Obsługa Klientów profesjonalna. Jestem bardzo zadowolona. Bez problemu mogłam skontaktować się ze Sprzedającym, aby przedyskutować swoje projekty i uzyskałam pomoc. Firma godna polcenia

Koszulka na specjalne zamówienie

Koszulka jak wszystkie poprzednie zamowiena jest "odjechana" Dziękuję panu Rafałowi za zrozumienie tego, czego oczekuję .Wyszła dokładnie tak jak chciałam.Napewno jeszcze nie raz wrocę i wszystkim polecam.
Wszystko zgodne z zamówieniem Dodatkowe napisy z tyłu koszulki bardzo ładnie zrobione Koszulki po dwóch dniach od zamówienia były u mnie Polecam
Nie mam żadnych uwag, koszulki są bardzo śliczne z dobrego materiału zamawiałam dla siebie i dla znajomych więc jestem bardzo zadowolona 😍 👍Pozdrawiam 🥰🏍️

Koszulki bardzo dobre gatunkowo i z dobrze wykonanym nadrukiem :)

Po złożeniu zamówienia (które było prezentami), okazało się, że jedna z koszulek powinna być w rozmiarze większym. Jak najszybciej napisałam maila, z wyjaśnieniem i prośbą o przesłanie w rozmiarze większym, nie wiedząc czy moja prośba zostanie spełniona. Przesyłka przyszła bardzo szybko i szybko ją rozpakowałam by sprawdzić rozmiar. Pomimo braku odpowiedzi na mojego maila, z wielką radością i ulgą zobaczyłam że moja prośba została spełniona :) Koszulki bardzo dobre gatunkowe. Nadruk wydaje się bardzo solidny, stabilny i bardzo dobrze wykonany. Nie wydaje mi się, aby się sprał, a przerabiałam już dużo koszulek z indywidualnymi nadrukami. Jestem zadowolona z zamówionych koszulek i polecam :)
Szybka rzetelna obsługa, bardzo dobra jakość produktu, rozmiar według podanych wymiarów, bardzo szybka dostawa. Jestem zadowolona.

Bardzo dobre polecam

Bardzo dobra jakoś materiału, koszulki trzymają wymiary. Grafika zgodna z zamówieniem. Szybka realizacja dostawy. Dostawa do paczkomatu wygoda.
Drugie zakupy w tym sklepie, napewno wrócę po więcej ! Na bluzie z kapturem nadruk jest w świetnym stanie a ma już rok . Świetna Jakość !
Prosiłam o szybką dostawę i tak też było. Bluzy super:))) Bardzo dziękuję I pozdrawiam
Szybka wysyłka, produkt świetnej jakości. Dodatkowy plus za zapakowanie produktu w fajne pudełko. Gorąco polecam.
Bardzo rzetelna firma. Popełniłam błąd przy zamówieniu i od razu miałam wiadomość, że coś się nie zgadza. Produkt fajny. Bardzo polecam.
Świetna koszulka, bardzo dobry materiał - grafika piękna i staranna - mąż zachwycony prezentem - a to wszystko w bardzo przystępnej cenie - szczerze polecam
Szybka wysyłka, towar bez zastrzeżeń. Jedną koszulkę zwróciłam czekam na zwrot pieniędzy, natomiast jeśli odbędzie się to w tak ekspresowym tempie jak realizacja zamówienia, to polecam.
Dziękuję bardzo dostałam zamówiony towar. Jednak nie zgadza się treść i motyw na koszulkach, zależało mi żeby koszulki i bluzy były z innymi motywami i napisem. Prosze o informację i kontakt.
Produkt pięknie zapakowany, idealnie na prezent. Przesyłka dotarła szybko

Koszulka punisher

Dobra jakość bawełny, świetny wzór. Paczka przyszła bardzo szybko. Kupiona na prezent, myślę, że się spodoba.