Klienci doceniają szybką i sprawną dostawę, profesjonalizm oraz bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Opinie o jakości towaru są przeważnie pozytywne, a większość klientów potwierdza zgodność produktu z opisem. Pojawiają się jednak pojedyncze uwagi o opóźnieniach w dostawie oraz przypadki rozczarowania jakością lub niezgodności towaru z opisem. Niektórzy klienci zgłaszają również zarzuty dotyczące nieuczciwości oraz trudności w procesie zwrotu towaru.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniekammar24.pl
Szybką dostawa
Bardzo solidny produkt
Konstruktywna współpraca
Polecam.
Świetnie
szybka realizacja
Jak działają opinie w Trusted Shops
Na profilach firmy Trusted Shops znajdziesz trzy rodzaje opinii. Zweryfikowane opinie zostały zebrane przez firmy będące członkami Trusted Shops i zostały zweryfikowane. Opinie bez etykiety zostały proaktywnie napisane przez użytkowników i nie zostały zweryfikowane. Firmy mogą dodawać opinie z innych platform do swojego profilu. Są one oznaczane jako zaimportowane i nie są uwzględniane w ocenie łącznej. Zaimportowane opinie nie są zweryfikowane.
kammar24.pl
- +48537770705
- www.kammar24.pl
- sklep@kammar.pl
- Białystok, POL
kammar24.pl
Jesteśmy firmą w 100% z polskim kapitałem działającą w branży narzędziowej już od blisko 20 lat. Nasza oferta skupiona jest przede wszystkim na profesjonalnych użytkownikach narzędzi, ale także pasjon...