Klienci bardzo doceniają uprzejmość, profesjonalizm oraz pomocność obsługi, zarówno podczas kontaktu osobistego, jak i telefonicznego. Wysoko oceniana jest także szybka, terminowa i dobrze zorganizowana dostawa. Wielokrotnie podkreślana jest wysoka jakość oraz solidność wykonania mebli, a także ich zgodność z opisem i oczekiwaniami. Kontakt ze sklepem określany jest jako szybki, sympatyczny i bezproblemowy, co buduje zaufanie. Klienci chwalą też profesjonalne podejście na każdym etapie realizacji zamówienia oraz dbałość o szczegóły. Pojedyncze uwagi dotyczą opóźnień w dostawie lub braku wcześniejszej informacji o zmianach w terminie realizacji zamówień.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniemegismeble.pl - z nami umeblujesz swój dom
Jestem bardzo zadowolona. Profesjonalna i miła obsługa. Wypoczynek jak w ofercie. Dziękuję i polecam .
Odpowiedź ze sklepu megismeble.pl - z nami umeblujesz swój dom
Jak działają opinie w Trusted Shops
megismeble.pl - z nami umeblujesz swój dom
- +48510351531
- megismeble.pl
- kontakt@megismeble.pl
- Piaseczno, POL
megismeble.pl - z nami umeblujesz swój dom
Meble kupione przez internet? Dlaczego nie. Jeśli cenisz https://app.etrusted.com/settingsobie wygodę i chcesz ułatwić sobie życie, z przyjemnością informujemy Cię, że trafiłeś we właściwe miejsce. Te...