slidup.pl

Opinie łącznie (269) Opinie (118) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą szybką i sprawną dostawę zamówionych produktów. Wielu klientów docenia solidne i profesjonalne opakowanie produktów, zapewniające bezpieczeństwo podczas transportu. Klienci przeważnie bardzo pozytywnie oceniają jakość produktów oraz ich solidność i estetykę. Klienci podkreślają profesjonalny, miły kontakt oraz pomocną obsługę przy zakupach. Ceny produktów są oceniane jako konkurencyjne i korzystne w stosunku do jakości. Klienci są ogólnie bardzo zadowoleni z zakupów i często polecają sklep innym.

Opinieslidup.pl

Szybka dostawa
Bardzo dobry stosunek ceny do jakości. Profesjonalne pakowanie. Właśnie dlatego kupiłem kolejny raz i szczerzę polecam.
Jestem zadowolony z zakupów.
Wszytko super
Dostawa błyskawiczna. Co do produktu, jeszcze się nie wypowiem, bo montaż szczotki przede mną.

Jak działają opinie w Trusted Shops

Na profilach firmy Trusted Shops znajdziesz trzy rodzaje opinii. Zweryfikowane opinie zostały zebrane przez firmy będące członkami Trusted Shops i zostały zweryfikowane. Opinie bez etykiety zostały proaktywnie napisane przez użytkowników i nie zostały zweryfikowane. Firmy mogą dodawać opinie z innych platform do swojego profilu. Są one oznaczane jako zaimportowane i nie są uwzględniane w ocenie łącznej. Zaimportowane opinie nie są zweryfikowane.