webski.pl

Opinie łącznie (1147) Opinie (643) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień oraz szybkie dostarczenie produktów. Większość osób pozytywnie ocenia jakość otrzymanych produktów, które przeważnie są zgodne z opisem i spełniają oczekiwania. Wielu klientów kupuje produkty jako prezenty i podkreśla zadowolenie obdarowanych. Opinie o obsłudze klienta są przeważnie bardzo pozytywne – doceniana jest sprawność, uprzejmość oraz szybkie rozwiązywanie problemów. Klienci pozytywnie wypowiadają się też o starannym zapakowaniu przesyłek oraz zadowoleniu z użytkowania zamówionych produktów, szczególnie podkreślając wygodę i funkcjonalność. Pojawiają się pojedyncze uwagi dotyczące niedociągnięć jakości produktów. Niektórzy klienci oczekiwali ładniejszego opakowania na prezent, a także pojawiły się rzadkie sugestie dotyczące lepszego opakowania prezentowego.

Opiniewebski.pl

Wszystko zgodne z opisem. Dziecko zadowolone z prezentu. Wysyłka szybko i sprawnie. Polecam
Wszystko super. Poduszki są genialne . Naprawdę działają
Szybka dostawa . Super produkt ,poręczny, można go schować w przyborniku. POLECAM
Szybka realizacja, produkt zgodny z opisem i oczekiwaniami
sprawna obsługa w gorący okresie przed Świętami. Samego produktu jeszcze nie sprawdzałam
szybka wysyłka, dowar zgodny z opisem i oczekiwaniami
Działa, tylko nie doczytałam że do Galaxy s24 ultra nie będzie przylegał,bo albo pen albo ładowanie. Ale na kablu Działa.
Wszystko było sprawnie i szybko jak zawsze. Gorąco polecam tę firmę.
Dostawa poszła sprawnie, lecz po 3 dniach jedno z wyjść ładowarki przestało działać.
Wszystko przebiegało sprawnie. Polecam
Bardzo szybka realizacja zamówienia
Czapki dobrej jakości

Dobra jakość

Zamawiałam jesienno - zimową czapkę z latarką, jednak w zamówieniu zamiast czapki dostałam opaskę na głowę z latarką. Jednak jeśli chodzi o jakość to opaska jest z dobrego materiału, a zamówienie zostało dostarczone bardzo szybko.

Odpowiedź ze sklepu webski.pl

Dzień dobry, Pani Marto, dziękujemy za opinię i wyrozumiałość. Rzeczywiście - doszło do pomyłki w pakowaniu, za co przepraszamy. Odpowiedni produkt, czyli czapka z latarką, został już do Pani wysłany. Cieszymy się, że mimo tej sytuacji doceniła Pani jakość opaski i szybką dostawę. W razie potrzeby - pozostajemy do dyspozycji pod adresem kontakt@webski.pl.
Towar spelnia oczekiwania. Jakosc wykonania ok. Szybka dostawa. Polecam!

Trafiony prezent

Szybką dostawą Paczka dobrze zabezpieczona -polecam sklep Webski
Właściwie nic dodać. Szybko, solidnie. Świetny kurier😊
Drobne nieporozumienie zostało błyskawicznie rozwiązane
Bardzo dobry sklep .Na pewno jeszcze do nich zajrzę.
Polecam serdecznie. Wszystko zgodnie z opisem i sprawnie.

Jak działają opinie w Trusted Shops

Na profilach firmy Trusted Shops znajdziesz trzy rodzaje opinii. Zweryfikowane opinie zostały zebrane przez firmy będące członkami Trusted Shops i zostały zweryfikowane. Opinie bez etykiety zostały proaktywnie napisane przez użytkowników i nie zostały zweryfikowane. Firmy mogą dodawać opinie z innych platform do swojego profilu. Są one oznaczane jako zaimportowane i nie są uwzględniane w ocenie łącznej. Zaimportowane opinie nie są zweryfikowane.