najbardziej pozytywna opinia
10 lip 2023
Fachowa, kulturalna kadra służąca pomocą o każdej sprawie, wysokie standardy jakości, szybka wysyłka, to tylko niektóre cechy tej firmy. Miałem okazję również skorzystać z procesu reklamacyjnego, który przebiegł bez problemów, byłem na bieżąco informowany o stanie reklamacji aż do jej zakończenia
Fajna strona sklepu, bardzo dobre ceny. Profesjonalne powiadomienia o statusach od złożenia zamówienia aż do samego odbioru przesyłki. Części dostarczone kilka dni szybciej niż zakładany pierwotnie termin (towar był na magazynach zew. producentów). Skorzystam ponownie bez zastanowienia :)
9 lis 2023
Dziękujemy za pozytywny feedback, cieszymy się, że jest Pan zadowolony, zależy nam, aby klient był w pełni usatysfakcjonowany. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie do ESUS IT! :)
6 lis 2023
Polecam.
Na każdym etapie zamówienia, miałem wrażenie, że dostaję więcej, niż wskazywała by na to wartość koszyka.
9 lis 2023
Dziękujemy za poświęcony czas i za pozytywny feedback, cieszymy się, że jest Pan zadowolony, pozdrawiamy serdecznie! :)
20 paź 2023
Perfekcyjna współpraca. Świetne doradztwo, doskonały towar i błyskawiczna wysyłka. Czego więcej chcieć :)
23 paź 2023
Cieszymy się, że jest Pan zadowolony, nasi eksperci służą pomocą zarówno przed jak i po zakupie, a nasza logistyka działa szybko, aby klient mógł się cieszyć z zamówionego towaru. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie do ESUS IT! :)
11 paź 2023
Klarowny proces zakupu. Bieżące informacje o tym, co, gdzie i kiedy.
23 paź 2023
Dziękujemy za pięć gwiazdek, pozdrawiamy serdecznie! :)