Opinie łącznie (185) Opinie (48) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają wyjątkową staranność, estetykę i piękno zapakowania przesyłek, co wywołuje pozytywne emocje. Wielu klientów chwali szybkie, sprawne lub ekspresowe dostarczenie zamówień. Opinie klientów o jakości włóczek są jednoznacznie pozytywne, chwaląc zarówno sam produkt, jak i jego zapach czy warunki przechowywania. Klienci są bardzo zadowoleni z jakości obsługi, podkreślając profesjonalizm, sprawność oraz pozytywne podejście. Pojedynczo pojawia się uwaga o wolniejszej dostawie.

Opiniezmotkaplecione.pl

Obsługa super Wszystko bardzo sprawnie włoczka Belle już na ducikach dzierga się Bedzie pięknie Pozdrawiam DZIĘkuję
To było moje pierwsze zamówienie. Wszystko było ok.
Szybka dostawa i przesylka ślicznie zapakowana. Miałam wrażenie, że otrzymałam prezent. To było bardzo miłe.
Wszystko jest w porządku-powiadomienia i dostarczenie 👍

szybka i profesjonalna wysyłka, ładnie opakowana

szybka i profesjonalna wysyłka,
Pięknie zapakowana przesyłka🤩

Jak działają opinie w Trusted Shops

Na profilach firmy Trusted Shops znajdziesz trzy rodzaje opinii. Zweryfikowane opinie zostały zebrane przez firmy będące członkami Trusted Shops i zostały zweryfikowane. Opinie bez etykiety zostały proaktywnie napisane przez użytkowników i nie zostały zweryfikowane. Firmy mogą dodawać opinie z innych platform do swojego profilu. Są one oznaczane jako zaimportowane i nie są uwzględniane w ocenie łącznej. Zaimportowane opinie nie są zweryfikowane.

zmotkaplecione.pl

Zmotkaplecione.pl jest sklepem internetowym z szerokim asortymentem włóczek i sznurków bawełnianych oraz przydatnych akcesoriów dziewiarskich. Znajdziesz tu produkty znanych i cenionych marek takich j...