Klienci doceniają szybką realizację zamówień, sprawną i profesjonalną obsługę oraz bardzo dobry kontakt ze sklepem. Wysoka jakość produktów, ich solidne wykonanie oraz zgodność z opisem spotykają się z pozytywnymi opiniami. Dużym atutem są konkurencyjne ceny, dostępność promocji oraz wiarygodność i rzetelność sklepu, co buduje zaufanie kupujących. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące opóźnień w realizacji zamówień.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniewww.sewel.pl
Buty Scarpa
Dostarczony produkt (buty Scarpa) zgodny z zamówieniem. Troszkę przydługa wysyłka - zamiast deklarowanych 3 dni był calutki tydzień. Buty nie były mi jednak super pilnie potrzebne więc się nie awanturuję. Ale różnie bywa - mogłem np. kupić buty na wyjazd , wyjechać bez butów (kupić pilnie inne) , będąc na wyjeździe nie odebrałbym paczki z inpostu itd. I byłaby zadyma. Po co ? Zamówienie zrealizowane po czasie to zamówienie źle zrealizowane, bywa że jest to musztarda po obiedzie...
Szybko, sprawnie. Okulary Rudy Project w promocyjnej cenie, najlepszej w Pl.
Dobry kontakt telefoniczny. Dobra porada w kwestii wyboru okularów sportowych.
Jeśli będę coś potrzebował, to wrócę do sewelpl!
Bardzo dobry sklep z asortymentem turystycznym
Dostawa dotarła do mnie terminowo. Towar zgodny z zamówieniem. Bezproblemowy kontakt telefoniczny ze sklepem. Pełna informacja o zamówieniu i jego statusie dostępna od ręki, pomimo że towar był wysyłany z magazynu centralnego producenta, a nie bezpośrednio ze sklepu. Dostępny w sklepie asortyment bardzo szeroki i w konkurencyjnych cenach. Na pewno wrócę do sklepu. Polecam.
Inna firma kurierska
Paczka dotarła szybko, chociaż zupełnie innym kurierem niż wybrany. Po odbiorze status zamówienia na stronie nadal był "w realizacji". Tak czy inaczej - towar zgodny, więc nie narzekam
Odpowiedź ze sklepu www.sewel.pl
Dziękujemy za opinie. W magazynie faktycznie zmieniono kuriera. Powodem był fakt, że maksymalna długość paczki w Inpost to 120cm. Zamówione kije były dłuższe, przez co wysłano GLS.
Fajny sklep. Cenię ich za rzetelność i wiarygodność. POLECAM !
-Dobra cena
-Szybka realizacja
-Dobrze zabezpieczona przesyłka
Dobra reakcja działu sprzedaży/świetny tiwar
Przesyłka nieco opóźniona, ale sklep zachował się bardzo dobrze oferując rabat. Towar tj. kije aluminioweMSR Explore to produkt bijący konkurencję na głowę.
Buty Scarpa
Dobry kontakt ze sprzedawcą. Duży wybór porządnych produktów.
Super jakość . Już nie mogę się doczekać wyjazdu na narty. Piecam tą firmę. Warto inwestować w nasz Polski produkt
Długi czas oczekiwania. Reszta ok
Jak zwykle super ubrania.
WSZYSTKO OK
Szybka obsługa, towar zgodny z zamówieniem, pełen profesjonalizm, cena najkorzystniejsza
Bez zastrzeżeń
Błyskawiczne reakcje na załatwienie tematu. Działania bardzo profesjonalne. Poza tym dostarczony towar bardzo porządnie zapakowany.
Produkt zgodny z zamówieniem , szybka wysyłka , dobry kontakt. Polecam
Jak działają opinie w Trusted Shops
Na profilach firmy Trusted Shops znajdziesz trzy rodzaje opinii. Zweryfikowane opinie zostały zebrane przez firmy będące członkami Trusted Shops i zostały zweryfikowane. Opinie bez etykiety zostały proaktywnie napisane przez użytkowników i nie zostały zweryfikowane. Firmy mogą dodawać opinie z innych platform do swojego profilu. Są one oznaczane jako zaimportowane i nie są uwzględniane w ocenie łącznej. Zaimportowane opinie nie są zweryfikowane.