bricoman.pl

Opinie łącznie (8505) Opinie (9) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

bricoman.pl nie zweryfikował/-a tego profilu.Dowiedz się więcej.

Opiniebricoman.pl

Otoz jesli chodzi o zamowienie wykonalem je przez internet i tutaj nie moge narzekac. Wszystko przebieglo idealnie, po chwili oddzwonila Pani, ktora umowila ze mna transport. Kwota faktury na mniej wiecej 3 tysiace zl wraz z transportem. No i sie zaczelo. W dniu transportu (zaznaczone 11-14) - Dzwoni Pan, ktory ma do mnie jechac i informuje mnie, ze on sie na 14 nie wyrobi i bedzie to na 15. Ok poziom wkur.... max bo chlopaki na pomoc do rozladunku czekaja, ale dobra poczekaja. Po 30 mim dzwoni z kolejnym pytaniem czy do 16 dam rade poczekac i tutaj stwierdzilem, ze nie. Ostatecznie przyjechal okolo 15, otwiera kipe i co sie okazuje ? :D Pozycje z faktury w wiekszosci sa, natomiast jednej z najzwazniejszych nie bylo, za to byly elementy tez do mnie, ale ja ich nie zamawialem. No coz wrocil Pan niepocieszony z zaladowanym autem na bricomana twierdzac, ze brakujaca pozycje przywiezie jutro, albo jeszcze dzis, ale nie wie. Probujac sie dodzwonic do brico niestety poleglem od 40 min bylem 1 kolejce. Majac juz zamiar jechac bezposrednio do Brico i osobiscie zapytac co z moja pozycja na fakturze, ktora powinna byc rownoczesnie, nadjechal Pan z towarem. Rozladowal pojechal. Ogolnie do Pana nic nie mam bo zasady panujace przy zaladunku towaru do klienta to patologia, kierowca ma adres i mniej wiecej wie co wiezie, natomiast ile co i dlaczego to juz nie wie. Ogolny dramat !!!
Szybko i sprawnie. Polecam.
Transport, nie przyjechał na miejsce i nie zadzwonił do drzwii, tylko dlatego że nie odebrałem telefonu. Przez co zostałem ponownie obciążony kosztami transportu co jest absurdalne skoro nie przyjechał na miejsce.

Jak działają opinie w Trusted Shops

Na profilach firmy Trusted Shops znajdziesz trzy rodzaje opinii. Zweryfikowane opinie zostały zebrane przez firmy będące członkami Trusted Shops i zostały zweryfikowane. Opinie bez etykiety zostały proaktywnie napisane przez użytkowników i nie zostały zweryfikowane. Firmy mogą dodawać opinie z innych platform do swojego profilu. Są one oznaczane jako zaimportowane i nie są uwzględniane w ocenie łącznej. Zaimportowane opinie nie są zweryfikowane.