Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieaplug.pl
Na początku byłem trochę sceptyczny przed zakupem, szczególnie po przeczytaniu kilku opinii dotyczących reklamacji, ale w moim przypadku wszystko okazało się naprawdę na bardzo wysokim poziomie. To już moje kolejne zakupy w APLUG.PL i za każdym razem obsługa była sprawna, a cały proces przebiegał bezproblemowo. Duży plus również za bardzo szybką wysyłkę — zamówienie dotarło naprawdę sprawnie.
Gdy pojawił się problem z produktem, sklep od razu wymienił mi go na nowy, bez przeciągania sprawy i zbędnych formalności. Kontakt szybki, konkretny i bardzo profesjonalne podejście do klienta.
Z mojego doświadczenia mogę śmiało powiedzieć, że to sklep godny polecenia i na pewno będę tu dalej robić zakupy.
Polecam Kubę z Gdańska, super obsługa czuć od was super vibe a cała oferta sklepu jest naprawdę wow. To już kolejne zakupy, zawsze wszystko szybko i oryginalne- już raz w jednym sklepie się nadziałem. Tutaj naprawdę wszystko na medal
Bardzo polecam, wysyłka w 48H i buty oryginalne. To już kolejne zakupy i wszystko na medal. Raz miałem sytuacje ze zwrotem i wszystko sprawnie zadziałało- polecam
Generalnie polecam, fajne ciuszki, stacjonarnie sklep robi wrażenie. Kupowałem Online i wysyłka błyskawiczna, bezproblemowy kontakt z wymianą
Polecam zakupy w tym sklepie, buty piękne i zweryfikowane pod kątem autentyczności. super jakoś i obsługa i ceny bardzo dobre
Pomocna obsługa, szeroki asortyment i przyjemna atmosfera w sklepie
Super sklep i obsługa, dużo taniej niż u konkurencji
Jak działają opinie w Trusted Shops
Na profilach firmy Trusted Shops znajdziesz trzy rodzaje opinii. Zweryfikowane opinie zostały zebrane przez firmy będące członkami Trusted Shops i zostały zweryfikowane. Opinie bez etykiety zostały proaktywnie napisane przez użytkowników i nie zostały zweryfikowane. Firmy mogą dodawać opinie z innych platform do swojego profilu. Są one oznaczane jako zaimportowane i nie są uwzględniane w ocenie łącznej. Zaimportowane opinie nie są zweryfikowane.