Opinie łącznie (17 686) Opinie (15 809) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinie (15 809) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 8 maj 2024

bydziubeka.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość wykonania, trwałość oraz dbałość o detale biżuterii. Są zachwyceni estetyką, elegancją i oryginalnym designem, który często wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Doceniają szeroki wybór, ciekawe wzornictwo oraz możliwość znalezienia oryginalnych produktów. Pozytywne opinie zbiera również profesjonalizm obsługi klienta oraz szybka i sprawna dostawa. Wiele osób podkreśla estetykę i funkcjonalność opakowania biżuterii. Część klientów zgłasza uwagi dotyczące zabezpieczenia i formy pakowania, sugerując możliwość poprawy w tym zakresie. Pojawiają się również sygnały o opóźnieniach w dostawie lub dłuższym czasie oczekiwania niż zakładano. Niektórzy klienci doświadczyli pojedynczych problemów z komunikacją i traktowaniem ze strony obsługi. Wiele opinii dotyczy ograniczonego wyboru długości łańcuszków, szerokości bransoletek i rozmiarów, co skłania do rekomendacji poszerzenia oferty rozmiarowej oraz ułatwienia wyboru wariantów produktów.

Opiniebydziubeka.pl

Dziękuję bardzo, jestem bardzo zadowolona z całej biżuterii, jest piękna. Pomimo, że nie wszystko było na stanie i tak bardzo się cieszę z tego co otrzymałam i dziękuję za szybki zwrot pieniążków na konto i wcześniejsze poinformowanie mnie o tym fakcie. Wszystko super zapakowane i mam kolejne moje ulubione pudełeczko z Waszym logo. W jednym z takich z poprzedniego zamówienia trzymam moją biżuterię. Pozdrawiam

Piękne, ciekawe, kobiece

Bardzo duży wybór oryginalnej biżuterii. Kupiłam wkrętki koniczyny marokańskie, oraz rozetki i nowoczesne kolczyki połokrągłe. Brak zamieszania z powiadomieniami każdego etapu realizacji zamówienia, otrzymałam wiadomość zawiadamiającą o zakończeniu zamówienia oraz informację o możliwosci odbioru- opcją odbioru osobistego. Miła obsługa w sklepie. Kolczyki wspaniałe, kobiece, ciekawe. Świetnie się prezentują. Będę wracać, bo warto. Zawsze można znaleźć coś ciekawego w ofercie.

Kolczyki

Pierwszy raz dokonywałam zakupu w sklepie BY DZIUBEKA, zresztą z polecenia koleżanki i na pewno tu wrócę. Ogromny wybór kolczyków i generalnie, biżuterii, wszystko zarazem doskonale opisane wraz z tzw. parametrami technicznymi. Znalazłam to czego szukałam. Świetny kontakt, przesyłka dotarła sprawnie, towar zgodny z opisem. W załączeniu formularz zwrotu gdyby ktoś jednak zamierzał z jakichś przyczyn produkt odesłać/zwrócić. Polecam 👌
Należy poprawić pakowanie paczki. Samo zamkniete pudełko tekturowe,a w nim "latająca" biżuteria w torebeczkach słabe. Może się uszkodzić malo tego nie ma jak tego przekazać. Pudełko zamknięte,zaklejone etykietą kurierską z zewnątrz podziurawione (być może od rzucania przesyłką) Biżuteria w środku niezabezpieczona choćby kulkami,papierem ,akimś wypełniaczem.
Szczególnie podoba mi się oryginalny design biżuterii, staranne wykonanie oraz estetyczne opakowanie. Produkty prezentują się bardzo elegancko i są zgodne ze zdjęciami. Na plus oceniam również sprawną realizację zamówienia. Warto byłoby jedynie zamieszczać przy produktach więcej zdjęć, np. biżuterii noszonej przez modelkę, aby łatwiej było ocenić jej rzeczywistą wielkość i sposób prezentowania się.
Bezproblemowa realizacja zamówienia. Wygodnej kupowałoby się, gdyby model, np. pierścionka pojawiał się od razu w różnych wersjach kolorystycznych lub rozmiarowych; szukanie konkretnego koloru w całej kategorii jest czasochłonne i czasem zniechęcające. Świetnym rozwiązaniem byłaby też sugestia, że dany produkt można łączyć z innym w komplet, np. pierścionek +kolczyki (bransoletka, wisiorek).
Do każdego zamówienia mógłby być dołączony woreczek a nie tylko biżuteria w samej folii. Nawet jeśli woreczek byłby wliczony w cenę a cena wyższa o 2-3zł. Gdy zorientowałam się że w zamówieniu nie będzie woreczków to chciałam zrobić szybki przelew i domówić i żeby mi dołożono je do zamówienia, jednak odmówiono mi powiedziano że musiałabym złożyć kolejne zamówienie a kolejne zamówienie to koszt przesyłki 16zł. Wiec nie opłacało się ….
Kolczyki wykonane są starannie i prezentują się ładnie. Zamówiłam taki sam model żółte i niebieskie. Niebieskie mają krótszy łańcuszek a żółte dłuższy - wyglądają bardziej elegancką, są dłuższe. Kolczyki były zapakowane z twarde pudełeczko, więc daje to pewność w transporcie. Jedynym mankamentem podczas składania zamówienia było dla mnie znalezienie nr konta do przelewu. Polecam kolczyki!

Pełen profesjonalizm

Piekna bizuteria, najwyższa jakość materiału, wykonania oraz zapkowania towaru. Jestem zachwycona, biżuteria prześliczna, i zapewne będzie należała do moich ulubionych. Chętnie skorzystam kolejny raz. Proponowałabym jednak może różny rozmiar branzoletek. Moja jest piekna, ale mogalby byc 1cm szersza, Jest na gummce i oczywiscie da sie nosic, ale nadgarstki mamy różne.
DZIEŃ DOBRY. PRODUKTY PODOBAJĄ MI SIĘ . JEDYNE CO BYM POPRAWIŁA TO SZTYFTY. W NIEKTÓRYCH KOLCZYKACH SĄ ZBYT MIĘKKIE I CZĘTO SIE WYGINAJĄ. DOBRZE BYŁOBY ZROBIĆ GRUBSZE , ZWIĘKSZYŁOBY TO TRWAŁOŚĆ KOLCZYKÓW . SŁABA JEST RÓWNIEŻ NUMERACJA PIERŚCIONKÓW, W SENSIE, ŻE NIE JEST CAŁA ROZMIARÓWKA. OCZYWIŚCIE ROZMIARY SĄ ZGODNE Z RZECZYWISTYMI JUBILERSKIMI. UDOSTĘPNIŁBYM RÓWNIEŻ MOŻLIWOŚĆ DOKUPIENIA ZAPIĘĆ DO KOLCZYKÓW W SZTYFCIE ( BARANIE RÓŻKI, ZATYCZKI, KULKI). TO JEST PRODUKT , KTÓRY NAJCZĘŚCIEJ SIE GUBI. GENERALNIE WSZYSTKIE PRODUKTY, KTÓRE KUPIŁAM SĄ ŁADNE, DOBRZE WYKONANE I DOŚĆ TRWAŁE. OPISY SĄ ZGODNE Z RZECZYWISTOŚCIĄ. OCZYWIŚCIE TO NIE KONIEC NASZEJ ZNAJOMOŚCI :)
Łańcuszek bardzo ładny, jedyny problem ( koleżanki potwierdzają - bo to nie pierwszy zakup) to długość łańcuszka, sa zdecydowanie za krótkie, te 2 cm więcej na przedlużce i każda miala by wiekszy komfort noszenia. Nie każdy z nas ma szyję niczym żyrafa...jak łańcuszek masz blisko szyi to ciagle go czujesz - a nie powinnas. Ja np muszę zdjąć odrazu po przyjściu z pracy bo...mam wrażenie ze mnie dusi. Ladnie lezy ale te 2 cm wiecej daly by mi wiecej luzu. Wiem- mozna dokupić 5 cm przedłużki ale po co? Dać innym zarobić? No ok. Ale wolałabym towar który pasuje do mnie idealnie a nie szukać dopiero rozwiązań.

Bardzo zadowolona

Poza produktem którego piekna zdjecia nie oddają, bardzo duzo znaczyla dla mnie szybka wysyłka. Kupowałam na ostatnią chwilę i poprosiłam o szybką wysyłkę, towar przez sprzedawcę oznaczony byl jako pilny co mnie bardzo urzekło. Oczywiście otrzymałam w ekspresowym tępię. Doceniam i dziękuję:))
Naszyjniki z agatów przepiękne, tak samo bransoletka. Produkty od Państwa zrobiły ogromne wrażenie na wszystkich, a przede wszystkim na osobie obdarowanej. Ekspresowy czas dostawy, jestem pod wielkim wrażeniem. Dziękuję za potraktowanie mojej prośby priorytetowo. Prezent dostarczony na czas, bez zbędnej zwłoki. Zdecydowanie polecam!
Kupilam u Państwa 3 naszyjniki. Otrzymana biżuteria zgodna z zamówieniem. Wygląda bardzo ładnie i elegancko szczególnie naszyjnik z agatów ze złotym sercem, na którym zależało mi najbardziej. 👍 Jedyny minusik to opakowanie w woreczkach. Z uwagi na to, że te naszyjniki są na prezent wolałabym, żeby były elegancko i profesjonalnie opakowane w odpowiedniej wielkości pudełku, nawet za dopłatą, bo i tak musiałam dokupić pudelko tylko niestety z logo innej firmy☹

Coraz lepiej!

Poprzednie zamówienie składałam dokładnie rok temu. Jestem zadowolona z produktów do teraz. Przez ten rok widzę zmiany - dbałość o szczegóły, piękne sygnowane pudełeczko, każdy naszyjnik opakowany osobno. Wspaniała kolorystyka, no po prostu przyjemnie jest nawet otworzyć tę paczkę. Jeśli chodzi o naszyjniki to są dokładnie takie, jak oczekiwałam. Bardzo odpowiada mi to, że na stronie są podane dokładne wymiary, a zdjęcia biżuterii oddają to, co się zamawia. Jakościowo super. Poprzednie zamówione noszę często. Nic się nie zmieniły przez rok (nie ściemniały, kolorystyka pozostaje jak na początku). A nowe zamówienie, to po prostu cudo. Pięknie wykonane.
Bransoletka jest naprawdę bardzo ładna i starannie wykonana. Mam jednak bardzo drobny nadgarstek i niestety jest na mnie za luźna. Myślę, że świetnym rozwiązaniem byłoby wprowadzenie kilku rozmiarów bransoletek do wyboru – osoby z drobnymi nadgarstkami, takie jak ja, z pewnością by to doceniły.
Podobało mi się wszystko. Eleganckie pudełeczko zbiorcze, a w środku każda sztuka biżuterii zapakowana w uroczy firmowy woreczek, który będzie przydatny do przechowywania "skarbów". Zamówienie i dostarczenie towaru przebiegło bezproblemowo, szybko. Wszystko zgodnie z oczekiwaniami. Sklep godny polecenia, bogaty asortyment, jest w czym wybierać.
Moje drugie zakupy i bardzo udane jestem ze wszystkiego bardzo zadowolona nie każdy kolczyk mogę nosić ale ten muszę cały dzień i nic mi się z uszami nie dzieje więc uważam że to jest wysokiej jakości metal biżuteria jest subtelna elegancka i przypadło mi do gustu na pewno coś jeszcze zakupię ❤️

Naszyjnik jest po prostu przepiękny

Naszyjnik jest po prostu przepiękny, a bransoletka niczym mu nie ustępuje – oba produkty zachwycają swoim wykonaniem i wyglądem! Jestem absolutnie zachwycona zakupem. Zamówienie zostało zrealizowane błyskawicznie, a całość była starannie i bardzo estetycznie zapakowana. Widać dbałość o każdy szczegół. Z całego serca polecam – na pewno wrócę po kolejne zakupy 🙂
Kolczyki prezentują się pięknie, choć nie miałam okazji jeszcze ich użytkować. Jeden kolczyk uległ uszkodzeniu, pęknięty kamień, zapewne podczas transportu. Bardzo sprawny proces reklamacji, miła i szybka obsługa. Zamówiłam trzy pary kolczyków, korzystając z wyprzedaży, moim zdaniem, kolczyki na żywo prezentują się lepiej niż na zdjęciach.

bydziubeka.pl

By Dziubeka to marka biżuteryjna, która łączy nowoczesny design, wyjątkową jakość i pasję do piękna. Tworzymy biżuterię dla kobiet, które cenią sobie styl, elegancję i oryginalność. Od lat inspirujemy...