bioherba.com.pl

Opinie łącznie (1692) Opinie (375) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci są bardzo zadowoleni z wysokiej jakości kosmetyków, podkreślając ich skuteczność, naturalność oraz bezpieczeństwo. Wielu użytkowników zauważa wyraźną poprawę kondycji skóry oraz skuteczność produktów w rozwiązywaniu problemów skórnych. Bardzo pozytywne opinie dotyczą także szybkiej realizacji zamówień i ekspresowej wysyłki, a także estetycznego, pięknego i bezpiecznego opakowania. Obsługa klienta jest oceniana jako profesjonalna, pomocna i uprzejma, zwłaszcza dzięki pani Ewie. Dodatkowo, klienci doceniają dostępność atrakcyjnych promocji oraz gratisowych produktów do zamówień. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące zabezpieczenia opakowań, które mogłoby być jeszcze lepsze.

Opiniebioherba.com.pl

Najlepszy jest krem anty-aging oraz krem pod oczy. Nie wiem co powiedzieć o tym kremie botoks. On się po prostu roluje na twarzy. Nie wiem jak go stosować. Błyszczyk pachnie olejem i zapach nie zachęca do stosowania. Ale nie uczula, co sobie cenię. Jednak nie ciągnie mnie do używania tego produktu. Ale w sumie jestem zadowolona z zakupu. Bardzo dziękuję. Dam jeszcze szansę temu kremowi botoks. Może ja coś źle robię w jego używaniu. Pozdrawiam serdecznie Asia

Odpowiedź ze sklepu bioherba.com.pl

Dzień dobry. Trzeba obniżyć pH skóry aby się nie rolował. Silna substancja argirelina potrzebuje niższego pH. pozdrawiam
Sprawna i szybka wysyłka wszystko pięknie zapakowane🥰Dezodorant w kremie dla mnie SUPER👍Zaczynam już drugi sloiczek i chyba zostaniemy przyjaciółmi na długi czas🥰Tak samo jak i Tonik naturalne ukojenie też druga buteleczka🥰Maść rozgrzewajaca HOT to już wogóle jest Rewelacja👍długotrwały ból w boku i wystarczyło parę aplikacji i ból się zmniejszył a po krótkim stosowaniu maści ból ustąpił.Zresztą wszystkie kosmetyki są po prostu rewelacyjne a co najważniejsze naprawdę pomagają.Dlatego gorąco polecam👍💕A pani Ewa to wspaniała osoba💕

Odpowiedź ze sklepu bioherba.com.pl

Ogromnie dziękuję za tak piękne słowa. Bardzo się cieszę , że polubiliście sie ze skórą. Gorąco pozdrawiam

Jakość która broni się sama.

Te kosmetyki są po prostu świetne. Ja mam słabość do serum anti aging z vit. C, robi dobrą robotę, skóra po nim jest napięta a koloryt wyrównany, że nie wspomnę o żelu do mycia twarzy do cery dojrzałej, choć ten z aktywnym węglem też jest sztos!!! No i toniki rewelacja. Wszystkim polecam.
To już trzy miesiące mojej przygody z kosmetykami Herbs💞Zamówiłam z ciekawości na próbę 2 kosmetyki.I jakie było moje zdziwienie że po jednej aplikacji dezodorantu w kremie pod pachy nie czułam swojego przykrego zapachu potu😲Czyli te kosmetyki naprawdę pomagają.Poprosilam panią Ewę o polecenie kremu do twarzy szybka odpowiedź i profesjonalne doradztwo.Teraz moja szufladka w lodówce jest już powiększona o kolejne kosmetyki które pomagają w dalszej pielegnacji mojej skóry twarzy jak i ciała.Każde wachanie przed zakupem kolejnego kosmetyku jest konsultowane z panią Ewą jak i kolejność ich stosowania aby pomóc a nie zaszkodzić skórze.Gorąco polecam te kosmetyki bo naprawdę pomagają i efekty ich stosowania widać.Ale jak mówi pani Ewa stworzyła swoją firmę właśnie po to aby jej kosmetyki pomagały na różne problemy skóry.Minusem albo i plusem jest to że kosmetyki HERBS uzależniają.Ja wiem że zostanę na długo z tymi kosmetykami.

Odpowiedź ze sklepu bioherba.com.pl

Dzień dobry. Nieiwele jest osób, które w tak merytoryczny sposób podeszły do recenzji tych produktów. Ogromnie Pani dziekuję. To dla mnie turbo wiele znaczy. Staram się wykonywać swoj a pracę i traktować ludzi tak jak sama bym sobie tego życzyła. Ogromnie się cieszę , że sprostałam oczekiwniom.
Miałam mega problem z nieprzyjemnym zapachem pod pachami Żadne specyfiki z apteki czy Rossmana nie dawały rady Spróbowałam raz w tygodniu peeling z kwasem glikolowym + dezodorant w kremie i czuje się o wiele lepiej ze sobą
Nigdy nie miałam lepszego kremu do twarzy. Cudownie się wchłania. Jestem oczarowana efektem, skóra wygląda na zdrową, odżywioną. Mam wrażenie jakbym karmiła ją zewnętrznie tym co najlepsze. Kosmetyk z prawdziwego zdarzenia. Bardzo dziękuję.

Odpowiedź ze sklepu bioherba.com.pl

Ogromnie dziękuję. Pozdrawiam i oby sprawdzał się dalej.
Widzę poprawę jędrności skóry, na której po stosowaniu innych kremów dostaję uczulenia i które zatykają mi pory- wychodzą ala pryszcze- grudy. Te kremy od Herbs nie uczulają i nie zapychają. Polecam.
Właśnie otrzymałam serum dotleniające, opakowanie piękne,eleganckie. Zapakowane również bardzo ładnie. Trudno mi się narazie wypowiadać o działaniu serum, jest to moje pierwsze zamówienie. Kontakt ze sprzedawcą super.

Odpowiedź ze sklepu bioherba.com.pl

Mam nadzieję, że polubicie się. Pozdrawiam serdecznie
Kosmetyków używam od lat, uwielbiam je i polecam wszystkim. Jak zawsze szybka wysyłka, cudowny kontakt z Panią Ewą. Wszystko na najwyższym poziomie począwszy od jakości produktów.

Staram się jak mogę. Dlamnie Klient jest najważniejszy
Przydalby sie krotki opis w formie ulotki produktów ktore kupujemy. Chętnie skorzystam z kolejnych. Jestem zadowolona z jakości kremow z ktore dotychczas używałam .

Odpowiedź ze sklepu bioherba.com.pl

Dzień dobry, cieszę się, że produkty przypadły do gustu skórze. Całoś opisów bardzo szerokie jest na stronie,a jako, że bardzo nam zależy jednak na drzewach zrezygnowalismy z reklam czy ulotek papierowych. Pozdrawiam serdecznie

Doskonałe kosmetyki

Świetne kosmetyki, stworzone przez farmaceutę, bez zbędnych składników i bezpieczne. Ładnie funkcjonalne opakowania. Obsługa i wysyłka też świetnie.
Wszystko na najwyższym poziomie zarówno jeśli chodzi o obsługę klienta, jak i przede wszystkim jakość kosmetyków. Polecam i mam tylko jedną prośbę: proszę się nie zmieniać!

Odpowiedź ze sklepu bioherba.com.pl

Dziękuję, dla mnie zawsze jakośc na 1 miejscu oraz Klient. Absolutnie. Pozdrawiam
Kosmetyki przyszły szybko i pięknie zapakowane. Na razie nie mogę o ich działaniu nic napisać bo dopiero zaczynam je stosować. Mam nadzieję, że w końcu będą to Moje Kosmetyki

Odpowiedź ze sklepu bioherba.com.pl

Trzymam kciuki aby tak było. Pozdrawiam
Kosmetyków od p. Ewy używam już od kilku lat, super produkty. Zaraziłam nimi także koleżanki z pracy. Mam swoich faworytów. Zdecydowanie polecam.

Dziękuję pięknie i życzę Wesołych Świąt
Wszystko poszlo sprawnie i szybko ,w kilka dni przesylka dotarla do Niemiec,kosmetyki pieknie zapakowane i dobrze zabezpieczone. Dziekuje🥰❤️

Odpowiedź ze sklepu bioherba.com.pl

Dziękuje i pozdrawiam serdecznie.

Jestem zadowolona i pewnie na tych zestawach nie skończę 😍

Kosmetyki są w pięknych, estetycznych opakowaniach . Trochę luksusu w te szare dni . Jakość cudowna . Sprawdzam i testuję 😄

Ogromnie dziękuję. Pozdrawiam serdecznie
Jestem z Wami już 4 lata. Nie zamienię na żadne inne. Serdecznie pozdrawiam. Wyleczyłam z wami skórę kremem pielęgnacyjnym i maścią konopną

Dziękuje i pozdrawiam serdecznie
Towar zgodny z opisem, transakcja przebiegła pomyślnie. Wszystko szybko sprawnie i bezproblemowo Polecam.
Uwielbiał kosmetyki od Pani Ewy :) są naturalne i super działają:) a Pani Ewa zawsze doradzi :) bardzo polecam.

bardzo szybka dostawa

Szybka i sprawna dostawa. Wszystko solidnie zapakowane. Jezeli chodzi o jakość jeszcze nie zaczęłam stosować, wiec nie mogę się wypowiedzieć.

Jak działają opinie w Trusted Shops

Na profilach firmy Trusted Shops znajdziesz trzy rodzaje opinii. Zweryfikowane opinie zostały zebrane przez firmy będące członkami Trusted Shops i zostały zweryfikowane. Opinie bez etykiety zostały proaktywnie napisane przez użytkowników i nie zostały zweryfikowane. Firmy mogą dodawać opinie z innych platform do swojego profilu. Są one oznaczane jako zaimportowane i nie są uwzględniane w ocenie łącznej. Zaimportowane opinie nie są zweryfikowane.