coffeelove.pl

Opinie łącznie (1683) Opinie (778) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień oraz ekspresową dostawę, która często następuje następnego dnia. Wielu klientów podkreśla wysoką jakość kawy, akcesoriów oraz innych zamawianych produktów. Opinie o obsłudze klienta są bardzo pozytywne, klienci doceniają uprzejmość, kompetencje i chęć niesienia pomocy. Klienci często chwalą staranność i bezpieczeństwo pakowania zamówień. Doceniana jest również możliwość łatwego dogadania szczegółów zamówienia i sprawne rozwiązywanie problemów.

Opiniecoffeelove.pl

Smak kawy rewelacyjny, do tego ekspresowa wysyłka.

Ekstra, że kawa Pani tak posmakowała 😍 Zapraszamy ponownie 😋
Dostawa na czas. Towar się zgadza
Dziękuję za szybko realizację zamówienia :)

Odpowiedź ze sklepu coffeelove.pl

Super, że udało nam się spełnić Pani oczekiwania 😄 Pozdrawiamy!!!
Szybkość realizacji zamówienia. Jesteście niesamowici. Zamówiłem i zapłaciłem koło 10:00. Następnego dnia w podobnych godzinach był w paczkomacie. Brawo!!!
Kupiłam prezent dla przyjaciółki - termos obiadowy, ale zauważyłam w sklepie wiele interesujących artykułów, np. żółta herbata. Strona sklepu jest przyjazna i wkrótce odwiedzę ponownie. Polecam sklep Coffe Love.

Odpowiedź ze sklepu coffeelove.pl

Bardzo Pani dziękujemy za tak miły komentarz :) Cieszymy się, że sprostaliśmy Pani oczekiwaniom <3
Perfekcja jak zawsze
Super doświadczenie! Można się łatwo dogadać w sprawie edycji zamówienia, zero problemów

Odpowiedź ze sklepu coffeelove.pl

Dziękujemy za pozytywną ocenę i równie pozytywny komentarz ;) Zawsze staramy się jak najbardziej pomóc i ułatwić zakupy naszym klientom <3 Mamy nadzieję, że do zobaczenia :D
Genialne termosy, które świetnie się sprawdzają w chłodniejsze i cieplejsze dni. Potrafią trzymać temperaturę przez wiele godzin, dzięki czemu gorące i schłodzone napoje sprawiają nam przyjemność w ciągu dnia.

Odpowiedź ze sklepu coffeelove.pl

Bardzo cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z termosów od firmy Hydro Flask :) Dziękujemy także za 5 - gwiazdek <3 Zapraszamy ponownie!!!

Dzięki bardzo! Pozdrawiamy ☺️
Jak zwykle świetna kawa.

Bardzo dziękujemy ❣️ Jest nam niezmiernie miło 🩵
Wszystko się podobało
Szybko i bez problemu dostarczone

Dziękujemy za pozytywną opinię🩷🩷🩷

Dziękujemy bardzo 🥰

Dzięki bardzo 🤗

Odpowiedź ze sklepu coffeelove.pl

Bardzo nas cieszą takie komentarze 😍 Dziękujemy!!
świetny kontakt z panią, natychmiastowa wysyłka, towar zgodny z opisem, kafka przepyszna :) Polecam!!!

Odpowiedź ze sklepu coffeelove.pl

Oj jak nam miło!! Bardzo bardzo dziękujemy za ciepłe słowa 🥹🫶 zapraszamy ponownie 😁🫡

Dziękujemy 😆

Bardzo nam miło 🤩

Wielkie dzięki 🤎

Dziękujemy bardzo ❣️❣️

Jak działają opinie w Trusted Shops

Na profilach firmy Trusted Shops znajdziesz trzy rodzaje opinii. Zweryfikowane opinie zostały zebrane przez firmy będące członkami Trusted Shops i zostały zweryfikowane. Opinie bez etykiety zostały proaktywnie napisane przez użytkowników i nie zostały zweryfikowane. Firmy mogą dodawać opinie z innych platform do swojego profilu. Są one oznaczane jako zaimportowane i nie są uwzględniane w ocenie łącznej. Zaimportowane opinie nie są zweryfikowane.