Klienci często chwalą szybkość i terminowość dostawy, doceniają również profesjonalizm, rzetelność oraz dobre doradztwo obsługi. Wielu użytkowników pozytywnie ocenia zgodność produktu z opisem, jego jakość oraz oryginalność. Dodatkowo, wskazywana jest unikalna dostępność niektórych części lub produktów, których nie można znaleźć w innych sklepach. Pojawiają się jednak pojedyncze głosy o opóźnieniach lub niedostarczeniu przesyłki. Niektórzy klienci zwracają uwagę na brak odpowiedzi ze strony obsługi.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieGSMnet.pl
Minęła gwarancja producenta. Produkt dobrze zapakowany, nienaruszone pudełko. Niestety po zsynchronizowaniu słuchawek z telefonem wyszło na jaw że gwarancja producenta minęła 2 miesiące przed dniem sprzedaży
Dziękujemy za zaufanie! 🙏❤️
Przykro mi,moja wina.Musiałem zrobić zwrot towaru.Omyłkowo zamówiłem tylną obudowę na Honor magic 8pro,a miała być na Honor magic 7pro,więc wykonałem zwrot.Przepraszam i pozdrawiam.
Dostawa i wystawienie faktury
Dostawa, przyszła na czas. Natomiast kilkukrotnie prosiłem o poprawienie faktury sprzedaży i wpisanie właściwych danych nabywcy, ponieważ miejsce dostawy było inne niż nazwa i siedziba nabywcy. Do dzisiaj nie dostałrm odpowiedzi i poprawionej faktury sprzedaży
Dziękujemy za zaufanie! 🙏❤️
Profesjonalny serwis,dostawa terminowa-jestem zadowolona z produktu ,polecam!
Pozytywnie
Przesyłka bardzo szybka produkt dobrze zabezpieczony
Dziękujemy za zaufanie! 🙏❤️
Bardzo dobry produkt w rozsądnej cenie . Dobry czas realizacji przesylki międzynarodowej. Polecam .
Dziękujemy za zaufanie! 🙏❤️
Szybka, prosta, sprawna realizacja. Towar zgodny z opisem.
Dziękujemy za zaufanie! 🙏❤️
Wszystko w jak najlepszy porządku, zamówiony element do H400 Pro przyszedł dwa dni przed czasem pomimo tego, że wysyłka z Rumunii do Polski. Towar spakowany i zabezpieczony perfekcyjnie.
Szybko i sprawnie.
Blokada wpłaconej kwoty
Niestety pomimo złożenia oraz opłacenia zamówienia nie dane mi było cieszyć się z użytkowania zamówionych kart.
20 minut po dokonaniu przelewu otrzymałem informację, że zamówienie zostało zwrócone, a środki na moim koncie pojawią się w ciągu 10 dni.
Na wysłane przeze mnie zapytanie o powód jego unieważnienia przyszła odpowiedź, że produkt nie jest już dostępny w magazynie.
Dziś 3 dni później na stronie internetowej nadal produkt widnieje jako dostępny i można go zamówić, a ja czekam na zwrot środków.
Trudno mi uwierzyć w to, że jest to przypadek a nie celowe działanie.
Fast delivery and very well psck
Fast delivery and very well packaged
Dziękujemy za zaufanie! 🙏❤️
Fast dispatch, highly recommended.
Fast dispatch, product Like described, top seller. Highly recommended. Thanks
Dziękujemy za zaufanie! 🙏❤️
Jedyny sklep gdzie można było kupić tę część, więc jak najbardziej polecam! :-)
Szybka wysyłka, oryginalny produkt